- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aynen canım bizde yaptığımız konserveleri kullanıyoruz yemeklerde mis gibi oluyor ama domates çorbadının kıvamı tadını tutturmak çok zor ama mutlaka deneyeceğimSağolasın canım. Yaz sonu yaptığımız konserveleri kullanıyorum bende hem çok rahat oluyo hemde çok lezzetli oluyo :)
Hayalim senin kilonda olmak senin hedefin kaç :)
55 50 arasıdır ama artık en kötü 50'yi görmek istiyorum inersem tabii daha iyi olur canımHayalim senin kilonda olmak senin hedefin kaç :)
Günaydın canım afiyetler olsun aynen hava gerçekten çok güzel balkonda bakarız artık bu günler geçsinde napalım sabredecezGünaydın herkese1 yumurta omleti ve 10 zeytin ve 2 dilim suzme peynir ve 1 sandwich ekmegi kahvaltimm..hava o kadar güzel ki iştah acıyor. Bu sokağa çıkma yasağında uysak bari beslenmemize:)))
Merhaba canım hoşgeldin kendini tanıtabilir misin boy kilo yaptığın diyet hedef v.s gibiMrb benimde araniza katılmam mümkün mu
Çok güzel olmuş afiyet olsun :)Eki Görüntüle 2621712
İftar
Sulu tavuk yemeği
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Salata turp
Közbiber
Yogurt
Saol canım gel beraber olsun🍽Çok güzel olmuş afiyet olsun :)
Bakalım görelim canım 1-2 gün içinde ödeminde gider buyük ihtimal haydi hayırlısıKızlar regl oldum tartıda kaç çıkıcam merak ediyorum
İnşallah canım.Bakalım görelim canım 1-2 gün içinde ödeminde gider buyük ihtimal haydi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?