Gözlerime inanamiyorum tebrik ederim canim maşaAllah sana
Benim kilom 89.600
Kizlar geç oldu biraz kusura bakmayın vakit bulabulamadım
Kilo bildirimi 58.0
Ay afiyet olsunHerkese gunaydın. Dun aksam karnibaharlari 10 dakka haslayip, bir suru baharatla karistirip firina attım. Sarımsaklı naneli yoğurtla yedim ve çok lezzetli oldu. Yaninda da 1 adet etli kabak dolmasi. Aksam icin oneri
Afiyet olsunEki Görüntüle 2623717
Iyi günler kizlar
Sabah 11.30
Biberli domatesli yumurta
Salatalık domates
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Çilek elma
Kefir
Sagol yemis kadar oldumSaol canım gel beraber olsun🍽
Hayırlısı olsun inş faydasını görürsün deneyimlerininde bizimle paylaş canımSagol yemis kadar oldum
Ramazan icin herbalife siparis ettim sahurda kullanicam bugun bekliyorum. Cayinida aldim iftar sahur arasi 3 bucuk litre
Evet şekersiz fıstık ezmesi alıcam bulursam :)
Allah kayinvalide baya hamarat iyi sınanırsın şimdi canın çektinmi kontrolü ye hamilesin nasıl olsaAkşam yemeğim. Yoğurtlu bakla(5 kasik) ve etli nohut yemeği. Pilav yok ama 1 dilim ekmek var.
Kayinvalidemdeyiz 4 gün. Sokağa çikma yasağı.. neler yapmış. Pastalar çörekler.. Ben büyük sınanıyorummozaik pasta yedim bugün. Umarım ucunu kaçırmam.
Aşerme, cok yemek vs... bende olacağını sanmadigim bir konuAllah kayinvalide baya hamarat iyi sınanırsın şimdi canın çektinmi kontrolü ye hamilesin nasıl olsa
Banada öyle geliyor açıkma illa olur ama bazıları baya abartıyor afiyet olsun iyi yapmışsın bakalım yarın ola hayrolaAşerme, cok yemek vs... bende olacağını sanmadigim bir konubana psikolojik geliyor o hamilelik semptomlarının bazilari.. Belki başkalarında oluyordur. yersem can sıkıntısından yiyorum ben. Onun dışında midem ekşidigi için tuzlu şeyler yemek istiyorum bastırıyor. Şimdi benim için yapmış diye yedim. Muhtemelen yarından itibaren dikkat edicem..hayir demeyi ogrenelimmmm
saol tatlımmmartık baya baya belli kilo verdiğim inşallah 7 Li rakamları da gördüm mü rahatlayacağım ☺
çok güzel canım böyle devam
çok iyi gidiyorsun canım bayılıyorum senin azmine maşallah
Ya canim yaa bi ayibimiz mi oldu geldigin gibi gittinPicus Food diye bir ürün duydum bu konuda ASLA ÖNERMİYORUM.
Ya canim yaa bi ayibimiz mi oldu geldigin gibi gittin
Milleti salak yerine koyuyorlar kocaman kocamanda yazmis. Gelmiş alakasiz bir yerde hayrina öneri yapmayaBan mı yedi şimdi bu sbeden reklamlara girdi ne yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?