YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ay benimde spor yapmam lazım dün plank dışında yapmadım telafi etmem lazım kalk M mochachocolate kalk

sbeden bende çok yoğunum canım evde çalışmak beni daha çok yordu oğlumda evde olunca sabahtan iş başlıyorum arada ev işi akşam yemek çocuğun dersi hepsi beni çok yoruyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bugünlerde geçecek ☺ Ama bu grup sensiz eksik bunu bil

Öğreneli 2 hafta falan oldu canım. Tesekkur ederim tebrigin icin 6 haftalik gibiydi :) ama tabi sayfaya devam edicem çünkü bu surede beslenme önemli. 2 gün biraz çikolata yedim ama bugün toparladım:))
InşaAllah hamilelik surecin gönlünce geçer :) evet hem bebise iyi bakip hem kilo almamayı büyük ölcüde sağlayabilirsin.

sbeden gelmiş iyiyim canım sen nasılsın dişin ağrıyordu dime canım nasıl oldu buralar sensiz olmuyor toparlan gel aramıza
Allah daim etsin iyiliğini canim bana enerji verdin teşekkür ederim . InşaAllah daha sık gelicem senin kadar güzel izler birakamasamda topiğe yazicam. Disime dikkat ediyorum. Tetikte bekliyor ani egilip kalkmyrm soguk sicaga dikkat edyrm malum disciler kapali. Agrim yok cok sukur.

bugün gruptan cok enerji aldım sağol kuzumm Tahmin edebiliyorum zamani yönetmek çok zor Allah zamanina bereket versin sana kolaylik versin inşaAllah

Bugün tartıldım Allahtan eksik çıktımda moralim yerinde şükür. Dün porsiyonlarima dikkat ettim. Kahvaltidada tam doymadan kalmayi başarabilmiştim
Hemen -400 oldu. Kilo çok olunca ilk zamanlar güzel dönüsler oluyor

Kızlar günaydın anca yazabiliyorum kahvaltım otlu omlet Beyaz ve lor peynir salatalık 1 dilim kızarmış esmer ekmek(normalde ekmeğimi yapıyorum ama kvalidemler geldiğinde almışlardı bitince yapicam)

Eklentiler

• 20200416_103205.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 25
Ara
9 çiğ fındık 1 hurma
Yemek
Fırınlanmış sebze yoğurt ve domates sos ile
Dünden kalan 1 kaşık patlıcan
Yemeği saat 4 gibi yedim muhtemelen bir ara öğün daha yaparım

Eklentiler

• 20200416_160246.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…