- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Ay benimde spor yapmam lazım dün plank dışında yapmadım telafi etmem lazım kalk M mochachocolate kalkKahvaltı
Taze soğanlı maydanozlu omlet
Beyaz peynir salatalık ve 1 dilim kızarmış ekşi mayalı ekmek
Yemek:
1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan
Yeşil salata ve büyük kase cacık
Ara
2 hurma bir avuç içi fıstık
Bugünde sporum yok ama yarın yapicam inşAllah
Epey azalmışız:)Eline sağlık canım :)
Öğreneli 2 hafta falan oldu canım. Tesekkur ederim tebrigin icin6 haftalik gibiydi :) ama tabi sayfaya devam edicem çünkü bu surede beslenme önemli. 2 gün biraz çikolata yedim ama bugün toparladım:))
Sağol canimInşaAllah hamilelik surecin gönlünce geçer :) evet hem bebise iyi bakip hem kilo almamayı büyük ölcüde sağlayabilirsin.
Allah daim etsin iyiliğini canim bana enerji verdinsbeden gelmiş iyiyim canım sen nasılsın dişin ağrıyordu dime canım nasıl oldu buralar sensiz olmuyor toparlan gel aramıza
Saol canın güzel fikir canım öyle yaparım aklımda bulunsun
Amin sağol canımEline sağlık canım :)
Az olsun öz olsunEpey azalmışız:)
sbeden bende çok yoğunum canım evde çalışmak beni daha çok yordu oğlumda evde olunca sabahtan iş başlıyorum arada ev işi akşam yemek çocuğun dersi hepsi beni çok yoruyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bugünlerde geçecek ☺ Ama bu grup sensiz eksik bunu bil
Tünaydın canım afiyetler olsunEki Görüntüle 2620491 günaydın herkese.
Badem sütü, yağsız omlet,kaşarlı tost(yarim sandwich ekmegi) ve sebzeler
afiyet olsun
Afiyet olsun canımKızlar günaydın anca yazabiliyorum kahvaltım otlu omlet Beyaz ve lor peynir salatalık 1 dilim kızarmış esmer ekmek(normalde ekmeğimi yapıyorum ama kvalidemler geldiğinde almışlardı bitince yapicam)
Teşekkürler:)Afiyet olsun canım
Göz hakkı diyoruz biz onaBirde eşimin tabağından 1 kaşık makarnayazmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?