- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Merhaba canım tebrikler @sbden 1 kilo şimdiden gitti yürüyüşte güzel destekleyici olmuşMerhaba kizlar cok yogundum firsat bulamadim buraya. Gunde 1 bucuk saat hizli tempo yuruyorum 3 gündür. Herbalife devam 1 kilo gitti toplamda
Sagol canimMerhaba canım tebrikler @sbden 1 kilo şimdiden gitti yürüyüşte güzel destekleyici olmuş
Evde yerinde sayabilirsin canim kollar koşma pozisyonundaki gibi kivrikKızlar cumadan beri sabittim galiba biraz daha cok hareket etmem lazım
Aynen birazda spora ağırlık vermeye çalışıyorum evdede azda olsa yürüyüş yaptım bugün devam ettiririm inş madem çıkamıyoz hareketi artıralım bari canım doğru söylüyorsunEvde yerinde sayabilirsin canim kollar koşma pozisyonundaki gibi kivrik
Aynen canım hareketsizlikten sanırımGünaydın canım günaydın kızlar sahurdan sonra hareketsiz kalınıyor birazda ondan birazda vücudun alışma süreci ama buna rağmen vermişsin tebriklar canım
3 martın bilgisi
@emxeren
79.9 görmeye 7 .100 kaldı.
sbeden
79.9 görmeye 11 kilo kaldı
Aramızdaki fark 3.900
17 martın bilgisi
emxeren
79.9 görmeye 6 kilo kaldı.
sbeden
79.9 görmeye 9.200 kaldi
Aramızdaki fark 3.200
28 nisanın bilgisi
@emxeren
79.900 görmeye 3.400 kaldı
sbeden
79 görmeye 8.700 kaldı
Buralardayız:)) ama ramazan dolayısıyla paylaşım yapmıyorum ben. Oruç tutmadigim icin. Sen napıyorsun. Nasıl geçiyor.Kızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz
tBuralardayız:)) ama ramazan dolayısıyla paylaşım yapmıyorum ben. Oruç tutmadigim icin. Sen napıyorsun. Nasıl geçiyor.
:)) ya işte kaçıyor tüm gun paylaşmayınca. Akşam da unutuyorum. Belki unutmazsam akşam yemeklerini paylaşırım. Yürüyüşe çıkacaktım bildiğin tufan olmuş dışarda. Yağmur çok.t
İftardan sonra paylaştım yapabilirsin canım bende kimse paylaşım yapmiyor diye yapmadım bildirim bile gelmeyince zor buluyorum grubuiyiyim canım evde günü günü ediyoruz iftardan sonra bende yazarım
İstediğin zaman paylaşabilirsin bana kalırsa niyetli olunca insan yemek falan gözü görmüyor bence onunda ayrı bir sabrı var görmezsin bile:)) ya işte kaçıyor tüm gun paylaşmayınca. Akşam da unutuyorum. Belki unutmazsam akşam yemeklerini paylaşırım. Yürüyüşe çıkacaktım bildiğin tufan olmuş dışarda. Yağmur çok.
Senin kilon iyi zaten canım ilk önce senin bebeginin sağlığı bende bu aralar gram gram gidiyor bendede duraksamalarda cabası böyle gidiyoz bir yerlereGüncel kilom 55ben kilo veremeyeceğim bebek için risk olmasin diye ama kontrollü gidiyorum. sizde nasıl arkadaşlar.
Duraksama olması almaktan iyidirGüncel kilo 57.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?