YENİ BİR BAŞLANGIÇ

İyi geceler kızlar napıyonuz nasılsınız bayadan beri yazamadım k.bakmayın
Pazar

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Domates salata biber
Fındık fıstık
Erik dut
Marul
Çay

Akşam 19.51
2 kase mercimek çorbası
Menemen
Turp acıbiber
Tere roka

Günaydın canım günaydın kızlar sahurdan sonra hareketsiz kalınıyor birazda ondan birazda vücudun alışma süreci ama buna rağmen vermişsin tebriklar canım
Aynen canım hareketsizlikten sanırımTşk ederim tatlım

Buralardayız:)) ama ramazan dolayısıyla paylaşım yapmıyorum ben. Oruç tutmadigim icin. Sen napıyorsun. Nasıl geçiyor.
t
İftardan sonra paylaştım yapabilirsin canım bende kimse paylaşım yapmiyor diye yapmadım bildirim bile gelmeyince zor buluyorum grubu iyiyim canım evde günü günü ediyoruz iftardan sonra bende yazarım

t
İftardan sonra paylaştım yapabilirsin canım bende kimse paylaşım yapmiyor diye yapmadım bildirim bile gelmeyince zor buluyorum grubu iyiyim canım evde günü günü ediyoruz iftardan sonra bende yazarım
:)) ya işte kaçıyor tüm gun paylaşmayınca. Akşam da unutuyorum. Belki unutmazsam akşam yemeklerini paylaşırım. Yürüyüşe çıkacaktım bildiğin tufan olmuş dışarda. Yağmur çok.

:)) ya işte kaçıyor tüm gun paylaşmayınca. Akşam da unutuyorum. Belki unutmazsam akşam yemeklerini paylaşırım. Yürüyüşe çıkacaktım bildiğin tufan olmuş dışarda. Yağmur çok.
İstediğin zaman paylaşabilirsin bana kalırsa niyetli olunca insan yemek falan gözü görmüyor bence onunda ayrı bir sabrı var görmezsin bile

Günaydın kızlar kilom 82.90
Bu hafta biraz Böyle iyi hissetmiyordum kendimi uğrayamadım gruba ara ara gelmeye çalışacağım işlerim yoğun biraz inşallah düzene sokup daha sık gelmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…