YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Herkese gunaydiin:)) ramazanda fotoğraflı Yemek bildirimlerine ara vermiştim. Bayramdan sonra devam etmeyi düşünüyorum:))

sabah wc den sonra,kahvaltıdan önce çıplak tartılıyorum her zamanki gibi.

Güncel kilom:55.3

Selam canım 81,50 bende
Artık kimse girmeyecek sanırım gruba çok üzülüyorum böyle olunca maşallah kuzum sana armin83 çok kontrollü gidiyorsun bu arada kandilimiz mübarek olsun ve 19 Mayıs gençlik ve spor bayramımızda kutlu olsun

Eklentiler

• 9813B6B2-1425-4003-81A4-B8DB7753CD10.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 34
Çok güzel ilerlemişsin bu surede. Evet gittikçe azaldık. Ramazan da da paylaşım yapan olmadi. Ama ben devam edicem.:) çünkü bir yerlere yazmak kontrol için iyi geliyor.

Merhaba Kaç haftalık oldu canım bebiş ne güzel kilonuda koruyorsun
Bende hep oyle tartiliyorum dogru olan böyle

Bebiş 11. Haftada canım. Biraz karnım ve bel kısmım yaglandi. Eski pantolonlarımı kaparken zorlaniyorum. Ama kilo olarak iyi gidiyorum. Hedef 9 kilo almak sende ne var ne yok
MaşaAllah az kaldı 3 buçuk aylık olsun içinde kelebek kanat çırpar gibi bişeyler hissedeceksin
Bende küçük küçük zayiflamaktayim
Hedef 9 kiloysa sakin gereksiz seyler yeme ozellikle kalorisi yuksek zararlilar. Cunku kilo sonradan aliniyor.

Kucuk kucuk zayiflama kilo almaktan iyidir :) evet kilo son aylarda artıyor.Öyle diyorlar canım.haklisin

Süpersin canim. 1600 kalmış 79.9 a
Ben biraz fazla mesgulum. Ondan gelemedim. hedefime ulasincaya kadar buradayim. Tek kalsamda buradayim yani. En azindan benim burayi birakacagimi düşünme umarım sende birakmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…