- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Oo maşallah canım ne güzel gitmişKizlar guncel kilomu duzeltiyorum. 55.5 . O sisligim afedersiniz tuvalete girince gecti indi :))) o kilo değildi.
Günaydın canlarım-Kilo bildirimleri salı günüdür
-istediğim kiloya inene kadar tabloyu aktif tutacam,
kişi bilgileri_ ilk kilo 22 nisn 28 nisn 5 myıs 12 myıs M mochachocolate 70 58 58 57.7 5 sbeden 93 89.6 88.6 88.5 88.6 @emxeren 91.6 83.5 83.3 82.9 8 armin83 56 54.4 izn 55
Biz aslında yokuz canım eridik gittik vallaGünaydın canlarım
sbeden canım M mochachocolate 5 kiloya beni 8 kiloya düşürmüşsün tşk ederim canım baya kilo vermişiz
Ben buralardayimmHu huuuu kimse yok mu
Çok güzel ilerlemişsin bu surede. Evet gittikçe azaldık. Ramazan da da paylaşım yapan olmadi. Ama ben devam edicem.:) çünkü bir yerlere yazmak kontrol için iyi geliyor.Selam canım 81,50 bende
Artık kimse girmeyecek sanırım gruba çok üzülüyorum böyle oluncamaşallah kuzum sana armin83 çok kontrollü gidiyorsun bu arada kandilimiz mübarek olsun ve 19 Mayıs gençlik ve spor bayramımızda kutlu olsun
Aynen canım bende devam edeceğim yoksa motive olamıyorumÇok güzel ilerlemişsin bu surede. Evet gittikçe azaldık. Ramazan da da paylaşım yapan olmadi. Ama ben devam edicem.:) çünkü bir yerlere yazmak kontrol için iyi geliyor.
Canim henüz bildirim yapmamıstı mocha geri gelince devamini yazacaktimGünaydın canlarım
sbeden canım M mochachocolate 5 kiloya beni 8 kiloya düşürmüşsün tşk ederim canım baya kilo vermişiz
Merhaba Kaç haftalık oldu canım bebiş ne güzel kilonuda koruyorsunHerkese gunaydiin:)) ramazanda fotoğraflı Yemek bildirimlerine ara vermiştim. Bayramdan sonra devam etmeyi düşünüyorum:))
sabah wc den sonra,kahvaltıdan önce çıplak tartılıyorum her zamanki gibi.
Güncel kilom:55.3
Bebiş 11. Haftada canım. Biraz karnım ve bel kısmım yaglandi. Eski pantolonlarımı kaparken zorlaniyorum. Ama kilo olarak iyi gidiyorum. Hedef 9 kilo almakMerhaba Kaç haftalık oldu canım bebiş ne güzel kilonuda koruyorsun
Bende hep oyle tartiliyorum dogru olan böyle
MaşaAllah az kaldı 3 buçuk aylık olsun içinde kelebek kanat çırpar gibi bişeyler hissedeceksinBebiş 11. Haftada canım. Biraz karnım ve bel kısmım yaglandi. Eski pantolonlarımı kaparken zorlaniyorum. Ama kilo olarak iyi gidiyorum. Hedef 9 kilo almaksende ne var ne yok
Motive olabildiğin sürece yaz ben hedefime ulasmadan zaten tekte kalsam inat ettim burdan ayrilmayacagm.Çok güzel ilerlemişsin bu surede. Evet gittikçe azaldık. Ramazan da da paylaşım yapan olmadi. Ama ben devam edicem.:) çünkü bir yerlere yazmak kontrol için iyi geliyor.
Kucuk kucuk zayiflama kilo almaktan iyidir :) evet kilo son aylarda artıyor.Öyle diyorlar canım.haklisinMaşaAllah az kaldı 3 buçuk aylık olsun içinde kelebek kanat çırpar gibi bişeyler hissedeceksin
Bende küçük küçük zayiflamaktayim
Hedef 9 kiloysa sakin gereksiz seyler yeme ozellikle kalorisi yuksek zararlilar. Cunku kilo sonradan aliniyor.
Aynen öyle yavaş gitsin daha iyi. Yuruyusler vucudumu çok sıkılaştırdı. Iftarda kacirmasam az daha verirdim . Ramazanda bitti :)Kucuk kucuk zayiflama kilo almaktan iyidir :) evet kilo son aylarda artıyor.Öyle diyorlar canım.haklisin
Süpersin canim. 1600 kalmış 79.9 aSelam canım 81,50 bende
Artık kimse girmeyecek sanırım gruba çok üzülüyorum böyle oluncamaşallah kuzum sana armin83 çok kontrollü gidiyorsun bu arada kandilimiz mübarek olsun ve 19 Mayıs gençlik ve spor bayramımızda kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?