Aaa ama ben çok seviyorum. Gunde 43 kere yiyordum bundanPicus Food diye bir ürün duydum bu konuda ASLA ÖNERMİYORUM.
Merhaba. Boyumuz aynıymis. Ben 1 defa 59 u gördüm ve bu boyda bana çok geldi o kilo. Şimdi 54 'ün ve korumaya çalışıyorum. O yüzden de seni anlıyorum. 10 kilo vermek hiç zor değilMrb kizlar..ben 36 yaşında evli ve kiz çocuğuna sahibim.en küçüğü 1.5 yasında.calisan bir anneyim.
Boyum 160cm kilom değişmekle beraber 66-67kg arasında gidip geliyorum.
Amacım 58 olmak.bii ara 61 e kadar indim fakat daha sonra hareketsizlik tatil derken bu kilolara kadar geldim.
Ben zamaninda asiri şişmandım.mesela 81 kiloyla evlendim83 kiloyla ilk hamileligim basladi 95 kilo ile doguma girdim.gittikce enine buyuyen bir kadin oldum.. 2. Hamileliğim sonrasında bu kilolarımı esimin ignelemeleri sonucunda hirs yaparak 65 kadar dustum..yaklasik 5 yildan beri aynı dilimde kaldım..
Eski kilolu halimden dolayı kilo verdikçe sarkmalar ve yağ birikintilerim oluşmaya başladı.vucuduma baktığımda hiç estetik degil..değişik bir yapım oldu.ne yapacagimi bilmiyorum.sporla geçer mi ondan da emin degilim.
Size katilmamdaki desteklese bi şeyler yapmak.cunku insan tek başına motive olamıyor.ne yapmam konusunda beni yonlendirmenize minnettar olurum.
Grup kurallarına henüz tam olarak bakamadım.birazdan okumaya basliyacam.
Hayırlı ramazanlar geçirmeniz dilegiyle
Doğru diyorsun canım iyi oldu gördü banınıMilleti salak yerine koyuyorlar kocaman kocamanda yazmis. Gelmiş alakasiz bir yerde hayrina öneri yapmaya
Merhaba canim hoşgeldin hedefimize inş hep beraber oluşacaz basarırlar canımMrb kizlar..ben 36 yaşında evli ve kiz çocuğuna sahibim.en küçüğü 1.5 yasında.calisan bir anneyim.
Amacım 58 olmak.bii ara 61 e kadar indim fakat daha sonra hareketsizlik tatil derken bu kilolara kadar geldim.
Ben zamaninda asiri şişmandım.mesela 81 kiloyla evlendim83 kiloyla ilk hamileligim basladi 95 kilo ile doguma girdim.gittikce enine buyuyen bir kadin oldum.. 2. Hamileliğim sonrasında bu kilolarımı esimin ignelemeleri sonucunda hirs yaparak 65 kadar dustum..yaklasik 5 yildan beri aynı dilimde kaldım..
Eski kilolu halimden dolayı kilo verdikçe sarkmalar ve yağ birikintilerim oluşmaya başladı.vucuduma baktığımda hiç estetik degil..değişik bir yapım oldu.ne yapacagimi bilmiyorum.sporla geçer mi ondan da emin degilim.
Size katilmamdaki desteklese bi şeyler yapmak.cunku insan tek başına motive olamıyor.ne yapmam konusunda beni yonlendirmenize minnettar olurum.
Ins hep birlikte yapacazMerhaba. Boyumuz aynıymis. Ben 1 defa 59 u gördüm ve bu boyda bana çok geldi o kilo. Şimdi 54 'ün ve korumaya çalışıyorum. O yüzden de seni anlıyorum. 10 kilo vermek hiç zor değil2 ay da hadi çok yormadan kendini 2.5 ayda çok ac kalmadan haftanın 4 günü hareketle verirsin. Yediklerini seni zorlayan şeyleri falan paylaşırsın burda belki. O seni motive eder.
Teşekkür ederim canim...ins yapacazDoğru diyorsun canım iyi oldu gördü banını
Merhaba canim hoşgeldin hedefimize inş hep beraber oluşacaz basarırlar canım
Hoşgeldin canımMrb kizlar..ben 36 yaşında evli ve kiz çocuğuna sahibim.en küçüğü 1.5 yasında.calisan bir anneyim.
Afiyetler olsun Sahuru erken mi yaptin canimEki Görüntüle 2625441
Sahur
Eki Görüntüle 2625440
İftar
Ev yapimı lahmacun pide
Salatalık domates maydanoz tere
Ayran
Kızlar sizler napıyonuz nasıl geçiyor
Allah kabul etsin canım baya tok tutuyormu shake bi de susatıyor mu sbeden ramazan sonunda sonucu cok merak ediyorum inanıyorum çok güzel kilolar vereceksinSahurda herbalife shake iciyorum. Yaninda istege bagli yumurta veya elma yiyebiliyorum. Ayrica herbalife nin cayini iciyrm. Iki gundur iftari kacirsamda ilerliyorum pes yok. 3 litre sivi tuketiyorum bu benim icin buyuk adim
Saol gel beraber olsun sbeden 🍽Afiyetler olsun Sahuru erken mi yaptin canim
Amin Allah razi olsun canim. Tok tutuyor normal beslenmeden daha iyi ve halsizlik olmuyorum. Hic susamadim. Bide canim ben cayi 3 litre duzenli iciyorum sahurda da shake iciyorum ama iftarda sbeden oluyo Lbeden yani gözüm dönüyo. Boyle yaparsam zaten veremem 4 gunde 400 gram gitti sadece az bu.Allah kabul etsin canım baya tok tutuyormu shake bi de susatıyor mu sbeden ramazan sonunda sonucu cok merak ediyorum inanıyorum çok güzel kilolar vereceksin
Saol gel beraber olsun sbeden 🍽yarım saat 40 dakika kala yapıyorum canım
Merhaba canim. Amin inşaAllah . Nasilsin. Yazlikta keyifler iyidirSelam herkese. Cogunuz oruc tutuyor sanirim. Ben oruç tutamıyorum. Yani zor geliyor.nefs sorunum var sanırım. Allah affetsintutan herkesin de niyeti kabul olsun ben su an yazliktayim .bu hafta boyle .bu yuzden sali kilo bildirimi yapamayacagim. Bir sonraki hafta yapacağım.
Biraz ipin ucunu kaçırdım bugün topladım:))) bu hafta dikkat edicem. Herkese iyi haftalaeMerhaba canim. Amin inşaAllah . Nasilsin. Yazlikta keyifler iyidirtamam sali yoksun. Guzel beslen
Günaydın canım günaydın kızlar sahurdan sonra hareketsiz kalınıyor birazda ondan birazda vücudun alışma süreci ama buna rağmen vermişsin tebriklar canımGünaydın kızlar kilom 83.25 kg Bu hafta Ramazan’dan dolayı biraz yavaşlıyor sanki kilo vermem hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?