YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Mrb kizlar..ben 36 yaşında evli ve kiz çocuğuna sahibim.en küçüğü 1.5 yasında.calisan bir anneyim.
Boyum 160cm kilom değişmekle beraber 66-67kg arasında gidip geliyorum.
Amacım 58 olmak.bii ara 61 e kadar indim fakat daha sonra hareketsizlik tatil derken bu kilolara kadar geldim.
Ben zamaninda asiri şişmandım.mesela 81 kiloyla evlendim83 kiloyla ilk hamileligim basladi 95 kilo ile doguma girdim.gittikce enine buyuyen bir kadin oldum.. 2. Hamileliğim sonrasında bu kilolarımı esimin ignelemeleri sonucunda hirs yaparak 65 kadar dustum..yaklasik 5 yildan beri aynı dilimde kaldım..
Eski kilolu halimden dolayı kilo verdikçe sarkmalar ve yağ birikintilerim oluşmaya başladı.vucuduma baktığımda hiç estetik degil..değişik bir yapım oldu.ne yapacagimi bilmiyorum.sporla geçer mi ondan da emin degilim.
Size katilmamdaki desteklese bi şeyler yapmak.cunku insan tek başına motive olamıyor.ne yapmam konusunda beni yonlendirmenize minnettar olurum.
Grup kurallarına henüz tam olarak bakamadım.birazdan okumaya basliyacam.
Hayırlı ramazanlar geçirmeniz dilegiyle

Merhaba. Boyumuz aynıymis. Ben 1 defa 59 u gördüm ve bu boyda bana çok geldi o kilo. Şimdi 54 'ün ve korumaya çalışıyorum. O yüzden de seni anlıyorum. 10 kilo vermek hiç zor değil 2 ay da hadi çok yormadan kendini 2.5 ayda çok ac kalmadan haftanın 4 günü hareketle verirsin. Yediklerini seni zorlayan şeyleri falan paylaşırsın burda belki. O seni motive eder.

Milleti salak yerine koyuyorlar kocaman kocamanda yazmis. Gelmiş alakasiz bir yerde hayrina öneri yapmaya
Doğru diyorsun canım iyi oldu gördü banını
Merhaba canim hoşgeldin hedefimize inş hep beraber oluşacaz basarırlar canım

Ins hep birlikte yapacaz

Hoşgeldin canım

Dün kü menü

Sahur
Akşam çekemedim
Bugün kahvaltı tarzıyla iftarı açtık kızlar nedense bir yorgunluk vardı evde durmaktan oluyor herhalde elimiz kalkmadı hazır börek falan vardı evdekiler yedi tabi bende kahvaltılıklardan menemen biber kızartması çay içtim allah herkesin kabul etsin kızlar

Sahurda herbalife shake iciyorum. Yaninda istege bagli yumurta veya elma yiyebiliyorum. Ayrica herbalife nin cayini iciyrm. Iki gundur iftari kacirsamda ilerliyorum pes yok. 3 litre sivi tuketiyorum bu benim icin buyuk adim

Sahurda herbalife shake iciyorum. Yaninda istege bagli yumurta veya elma yiyebiliyorum. Ayrica herbalife nin cayini iciyrm. Iki gundur iftari kacirsamda ilerliyorum pes yok. 3 litre sivi tuketiyorum bu benim icin buyuk adim
Allah kabul etsin canım baya tok tutuyormu shake bi de susatıyor mu sbeden ramazan sonunda sonucu cok merak ediyorum inanıyorum çok güzel kilolar vereceksin

Selam herkese. Cogunuz oruc tutuyor sanirim. Ben oruç tutamıyorum. Yani zor geliyor.nefs sorunum var sanırım. Allah affetsin tutan herkesin de niyeti kabul olsun ben su an yazliktayim .bu hafta boyle .bu yuzden sali kilo bildirimi yapamayacagim. Bir sonraki hafta yapacağım.

Allah kabul etsin canım baya tok tutuyormu shake bi de susatıyor mu sbeden ramazan sonunda sonucu cok merak ediyorum inanıyorum çok güzel kilolar vereceksin
Amin Allah razi olsun canim. Tok tutuyor normal beslenmeden daha iyi ve halsizlik olmuyorum. Hic susamadim. Bide canim ben cayi 3 litre duzenli iciyorum sahurda da shake iciyorum ama iftarda sbeden oluyo Lbeden yani gözüm dönüyo. Boyle yaparsam zaten veremem 4 gunde 400 gram gitti sadece az bu.
Bu aksam karar aldim yemege esimle cocugumla oturmaycam. Tek baska odada minik porsiyonlarla yicem. Bu surecte takip eden adam ac karna 2 bardak herbalife cayi ic 1 hurma ye ve biraz corba dedi. Dedigini yapacam yoksa ben yapamicam ya. Her aksam ayni pismanligi cekemem.

Merhaba canim. Amin inşaAllah . Nasilsin. Yazlikta keyifler iyidir tamam sali yoksun. Guzel beslen

Günaydın kızlar kilom 83.25 kg Bu hafta Ramazan’dan dolayı biraz yavaşlıyor sanki kilo vermem hadi hayırlısı inşallah
Günaydın canım günaydın kızlar sahurdan sonra hareketsiz kalınıyor birazda ondan birazda vücudun alışma süreci ama buna rağmen vermişsin tebriklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…