- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aynen rakamlara takılmıyorum artık öyle böyle kırılıcak diye düşünüyorum canımDuraksama olması almaktan iyidirdirenç eninde sonunda kırılır
İyiym canım sen nasılsınKızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyor
Canım biraz ağrı sızı bulanti falan oluyor tabi . 9. Haftanın içindeyim. Ama günlük hayatimi zorlamıyor. . kilo kontrolün nasıl gidiyor canmİyiym canım sen nasılsınbugün biraz temizlik yaptım yoruldum yeni oturdum daha bi sizlere bakayım dedim maşallah canım çok iyi gidiyorsun duraklamak almaktan iyidir diye düşünüyorum bende İnşallah bende senin gibi bir an önce hedefime ulaşabilirim uzun bir süreç oldu benim için ama az az verip almamak benim için iyi oldu
armin83 sen nasılsın canım bebiş nasıl kaç haftalık oldunuz
sbeden Canımmmm iyisindir inşallah Herbalife nasıl gidiyor
İyi geceler canım k.bakmayın cevap yazmayı unutuyorum bu aralarİyiym canım sen nasılsınbugün biraz temizlik yaptım yoruldum yeni oturdum daha bi sizlere bakayım dedim maşallah canım çok iyi gidiyorsun duraklamak almaktan iyidir diye düşünüyorum bende ☺İnşallah bende senin gibi bir an önce hedefime ulaşabilirim uzun bir süreç oldu benim için ama az az verip almamak benim için iyi oldu
Sabret canım kısa sürede bulantıların falan geçer inş sağsalim kucagına alman dileğiyle anneler günün kutlu olsunCanım biraz ağrı sızı bulanti falan oluyor tabi . 9. Haftanın içindeyim. Ama günlük hayatimi zorlamıyor. . kilo kontrolün nasıl gidiyor canmRamazanda oruç tutuyorsan bunu sağlamak zor olabilir . O gullaclar baklavalar falan beni cezbediyor ama yemiyorum
Sabret canım kısa sürede bulantıların falan geçer inş sağsalim kucagına alman dileğiyle anneler günün kutlu olsun
Canım biraz ağrı sızı bulanti falan oluyor tabi . 9. Haftanın içindeyim. Ama günlük hayatimi zorlamıyor. . kilo kontrolün nasıl gidiyor canmRamazanda oruç tutuyorsan bunu sağlamak zor olabilir . O gullaclar baklavalar falan beni cezbediyor ama yemiyorum
saol canım güzel dileklerin içinİyi geceler canım k.bakmayın cevap yazmayı unutuyorum bu aralarbende iyiyim canım sağolasın öyle tabii almaktan bin kat iyi yavaş yavas veririz artık napalım sağlık olsun geç oldu biraz ama yürekten hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun
Iyiyim canim tesekkür ederimİyiym canım sen nasılsınbugün biraz temizlik yaptım yoruldum yeni oturdum daha bi sizlere bakayım dedim maşallah canım çok iyi gidiyorsun duraklamak almaktan iyidir diye düşünüyorum bende ☺İnşallah bende senin gibi bir an önce hedefime ulaşabilirim uzun bir süreç oldu benim için ama az az verip almamak benim için iyi oldu
Waawwwww gözlerime inanamıyorum maşaAllah sana canimGünaydın kızlar güncel kilom 82,10
Geldim kuzum
ramazanda kilo verme dahada zorlaştı bitince normalle döner allah'm yardımcın olsun emeklerinin karşılığını alırsın inş sınav stresi bitiriyor insanı yiyeceklere saldırıyoruz ama sen yine dikkat et canım benimIyiyim canim tesekkür ederimSen nasilsin. Ramazanda bisey yapmak cok zor. Bazen stresten yiyorum yavas kilo vermeye basladim yine baya yavas stres kaldirmiyo beynim. Kpss calisiyrm zaman daraldi gece nerdeyse herseyi yicektim sifir aclik hissiyle hemde oldugu kadar artik bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?