YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Dün
Sahur
Yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz fındık
Maydanoz
Kefir

İftar
Izgara tavuk et
Salata
Közleme domates biber acıbiber
Ayran

Sahur
Kaşarlı yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Salatılık biber
Çilek erik
Maydanoz
Kefir
İftar
2 kase çorba
4 kaşık domatesli bulgur pilavı
Soslu biber kızartması
Pazı yoğurtlaması
Turp

Kızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyor
İyiym canım sen nasılsın bugün biraz temizlik yaptım yoruldum yeni oturdum daha bi sizlere bakayım dedim maşallah canım çok iyi gidiyorsun duraklamak almaktan iyidir diye düşünüyorum bende İnşallah bende senin gibi bir an önce hedefime ulaşabilirim uzun bir süreç oldu benim için ama az az verip almamak benim için iyi oldu

armin83 sen nasılsın canım bebiş nasıl kaç haftalık oldunuz

sbeden Canımmmm iyisindir inşallah Herbalife nasıl gidiyor

Canım biraz ağrı sızı bulanti falan oluyor tabi . 9. Haftanın içindeyim. Ama günlük hayatimi zorlamıyor. . kilo kontrolün nasıl gidiyor canm Ramazanda oruç tutuyorsan bunu sağlamak zor olabilir . O gullaclar baklavalar falan beni cezbediyor ama yemiyorum

İyi geceler canım k.bakmayın cevap yazmayı unutuyorum bu aralar bende iyiyim canım sağolasın öyle tabii almaktan bin kat iyi yavaş yavas veririz artık napalım sağlık olsun geç oldu biraz ama yürekten hisseden herkesin anneler günü kutlu olsun

Sabret canım kısa sürede bulantıların falan geçer inş sağsalim kucagına alman dileğiyle anneler günün kutlu olsun

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bugün

Sahur
Yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Ceviz
İftar
Taze fasulye
Salata
Cacık
1 litre limonlu tarçınlı su yeşilçay türkkahvesi sahura kadar suyu tamamlarım kızlar

maşallah canım büyüyorsunuz artık cinsiyeti öğrenince bize de haber ver olur mu

anneler günün kutlu olsun canım

saol canım güzel dileklerin için anneler günümüz kutlu olsun benim biraz geç oldu ama anne kadın hep önemlidir hep hatırlanmalıdır yeri asla doldurulamaz

Iyiyim canim tesekkür ederimSen nasilsin. Ramazanda bisey yapmak cok zor. Bazen stresten yiyorum yavas kilo vermeye basladim yine baya yavas stres kaldirmiyo beynim. Kpss calisiyrm zaman daraldi gece nerdeyse herseyi yicektim sifir aclik hissiyle hemde oldugu kadar artik bu süreçte

ramazanda kilo verme dahada zorlaştı bitince normalle döner allah'm yardımcın olsun emeklerinin karşılığını alırsın inş sınav stresi bitiriyor insanı yiyeceklere saldırıyoruz ama sen yine dikkat et canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…