YENİ BİR BAŞLANGIÇ

[/QUOTE] Ah o salmalar yok mu. Ben de arada kaciriyorum ama bilerek. Cunku istenirse zaten kilo veriliyor. Bazen de salmak gerekli sanki:) kontrol bizde olduğuna göre şimdi toparlama zamani

Ah o salmalar yok mu. Ben de arada kaciriyorum ama bilerek. Cunku istenirse zaten kilo veriliyor. Bazen de salmak gerekli sanki:) kontrol bizde olduğuna göre şimdi toparlama zamani
[/QUOTE]
Dimi ya ayni fikirdeyim saglik icin tehlikeli olmadikca arada salmak gercekten zevkli tatlisiz duramamaya basladim eskiden boyoe degildi spor yapiyor musunuuz :)

Aslinda cok zamanim yok desler filan ama kilo verme heyecanindan dolasip duruyorum simdilik her zaman aktif olmayabilirim :) ama diger arkadaslarda var tabi
Ben de yeni mezunum yani eylulde yaz okulu tek ders uzatmamak icin cabaladim baya derken mezun oldum nasil ozledim okul zamanini bak yine depresti duygularimm :)

Ah o salmalar yok mu. Ben de arada kaciriyorum ama bilerek. Cunku istenirse zaten kilo veriliyor. Bazen de salmak gerekli sanki:) kontrol bizde olduğuna göre şimdi toparlama zamani
Dimi ya ayni fikirdeyim saglik icin tehlikeli olmadikca arada salmak gercekten zevkli tatlisiz duramamaya basladim eskiden boyoe degildi spor yapiyor musunuuz :)
[/QUOTE]
Evet ama ara vermiştim. Bu hafta yine başlıyorum. Haftanın 3 günü salona gidiyorum. Ya tatl i olayı ben de de fena. Ama bir sürü güzel tarif öğrendim tatl i ve hafif . Sekersiz hatta. Yaptıkça paylaşırım.:) en azından bastırıyor o istegi

günaydın herkese
Saat sabahın 05:00 i
Dün ki sıvı tüketimim; 20 bard su
1 .200 litre ayran
Akşam yemeği; mercimek çorbası ve köftesi

Evet ama ara vermiştim. Bu hafta yine başlıyorum. Haftanın 3 günü salona gidiyorum. Ya tatl i olayı ben de de fena. Ama bir sürü güzel tarif öğrendim tatl i ve hafif . Sekersiz hatta. Yaptıkça paylaşırım.:) en azından bastırıyor o istegi
[/QUOTE]
Cok sevinieiiim valla merakla bekliyorum gunaydun bu aradaa

günaydın herkese
Saat sabahın 05:00 i
Dün ki sıvı tüketimim; 20 bard su
1 .200 litre ayran
Akşam yemeği; mercimek çorbası ve köftesi
[/QUOTE]
Gunaydin. 20 bardak suu mu:) afiyet olsun

[/QUOTE]
Gunaydin sendromlu p.tesiden

Yanıma kefirin içine biraz yulaf ve kuruyemiş koyup goturucem. Biraz da ayva kesip alicam. Tok tutuyor beni. Öğlene bakarız artık:)
[/QUOTE]

Zencefilli su yag yakimina yardimci oluyormus bu arada ac karnina bir bardak icilirse. Ben bugun denedim degisik tadlara cok kapali bir insanim yarim bardak ancak ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…