30 aralıksa idealmisPardon
30 aralık
Ah o salmalar yok mu. Ben de arada kaciriyorum ama bilerek. Cunku istenirse zaten kilo veriliyor. Bazen de salmak gerekli sanki:) kontrol bizde olduğuna göre şimdi toparlama zamaniMerhabaa ben de katilabilir miyim araniza :) net kilomu bilmiyorum ancak sali gunu tarti gunuymus dilerseniz yarin dilerseniz sali ac karnina tartilir belirtirim en son 55 falandi almadiysam. 50 civari olmak istiyorum cunku boyum 160 biraz salinca hemen kilo aliyorum
Aslinda cok zamanim yok desler filan ama kilo verme heyecanindan dolasip duruyorum simdilik her zaman aktif olmayabilirim :) ama diger arkadaslarda var tabiNe guzel grup aktif cok hosuma gitti ya :) hosbuldukk tamamdiir
Ben de yeni mezunum yani eylulde yaz okulu tek ders uzatmamak icin cabaladim baya derken mezun oldum nasil ozledim okul zamanini bak yine depresti duygularimm :)Aslinda cok zamanim yok desler filan ama kilo verme heyecanindan dolasip duruyorum simdilik her zaman aktif olmayabilirim :) ama diger arkadaslarda var tabi
Kpss ye girecek misinBen de yeni mezunum yani eylulde yaz okulu tek ders uzatmamak icin cabaladim baya derken mezun oldum nasil ozledim okul zamanini bak yine depresti duygularimm :)
Yokk hayir simdilik dusunmuyorum en azindan :)Kpss ye girecek misin
Benden kurtulmayı ümit ediyorum :) bi daha da ders kitabi görmek istemiyorumYokk hayir simdilik dusunmuyorum en azindan :)
Dimi ya ayni fikirdeyim saglik icin tehlikeli olmadikca arada salmak gercekten zevkli tatlisiz duramamaya basladim eskiden boyoe degildiAh o salmalar yok mu. Ben de arada kaciriyorum ama bilerek. Cunku istenirse zaten kilo veriliyor. Bazen de salmak gerekli sanki:) kontrol bizde olduğuna göre şimdi toparlama zamani
Tez zamanda insallaah :) ama inanin cokk ozluyorum okul donemini ben yaa beb de yakicam falan diyordum kitaplari :)Benden kurtulmayı ümit ediyorum :) bi daha da ders kitabi görmek istemiyorum
Evet ama ara vermiştim. Bu hafta yine başlıyorum. Haftanın 3 günü salona gidiyorum. Ya tatl i olayı ben de de fena. Ama bir sürü güzel tarif öğrendim tatl i ve hafif . Sekersiz hatta. Yaptıkça paylaşırım.:) en azından bastırıyor o istegiDimi ya ayni fikirdeyim saglik icin tehlikeli olmadikca arada salmak gercekten zevkli tatlisiz duramamaya basladim eskiden boyoe degildispor yapiyor musunuuz :)
Cok sevinieiiim valla merakla bekliyorum gunaydun bu aradaaEvet ama ara vermiştim. Bu hafta yine başlıyorum. Haftanın 3 günü salona gidiyorum. Ya tatl i olayı ben de de fena. Ama bir sürü güzel tarif öğrendim tatl i ve hafif . Sekersiz hatta. Yaptıkça paylaşırım.:) en azından bastırıyor o istegi
Cok sevinieiiim valla merakla bekliyorum gunaydun bu aradaaEvet ama ara vermiştim. Bu hafta yine başlıyorum. Haftanın 3 günü salona gidiyorum. Ya tatl i olayı ben de de fena. Ama bir sürü güzel tarif öğrendim tatl i ve hafif . Sekersiz hatta. Yaptıkça paylaşırım.:) en azından bastırıyor o istegi
Cok iyi. 1 hafta sonra tekrar bakarsın.:)Bu arada tartildimm.
54.4 kiloyumm.
Zencefili caylara rendeliyorum. Denerim ben de.Zencefilli su yag yakimina yardimci oluyormus bu arada ac karnina bir bardak icilirse. Ben bugun denedim degisik tadlara cok kapali bir insanim yarim bardak ancak ictim
Günaydın benim ki aof özlencek bisey yoktuTez zamanda insallaah :) ama inanin cokk ozluyorum okul donemini ben yaa beb de yakicam falan diyordum kitaplari :)
Gunaydinnbu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?