YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Nedense sen yaparmışsın gibi geliyor bana. Sanki çok hırslısın güçlüsün gibi geliyor. Hadi bakalım fit halini görmek istiyorum dört gözle bekliyorum

Geçenlerde z... diye bir markadan aldım 152 lira cok pahalandi cnm Hersey ya

Sabah

11.30 gibi bir fincan sade Türk kahvesi içtim

ardından 12 gibi kahvaltı yaptım

Şu kahverengi olanlar Mısır unundan yağsız ekmek gibi bir şeydi kendim yaptım ardından arasına kaşar koyup tost makinesinde basayım dedim unutunca böyle Arap bacı olmuşlar yarım çay bardağı Mısır unundan yaptım bir dilim ekmeğe eşmiş

Biraz önce de 1.5 kupa filtre kahve içtim

akşam off zamanı yapacağım genelde haftada 1 gün yarım gün şeklinde bana çok iyi geliyor hafta içi kaçamak yapmamı önlüyor

Nedense sen yaparmışsın gibi geliyor bana. Sanki çok hırslısın güçlüsün gibi geliyor. Hadi bakalım fit halini görmek istiyorum dört gözle bekliyorum
Tesekkur ederim canim. Yillardir cok gucluyum hic pes etmedim. Ama diyetisyen sartmis . Bilincli ve yagdan vermek bunu anladim. Sali gunu gideyimde tekrar diyete baslym. Bu saat oldu hic bisey yemedim moralim bozuk. Sabah 7 de uyudum 9 da kalktim of off :)
InşaAllah kilo verdikce hayatimda ki hersey duzelir. Is istiyorum bide

Öyle canim. Ben markada almiyorum. Zayiflayinca marka alirim yirtilmaz değer
Yok cnm marka ile alakası yok yırtılmanın 68 kg ikrn başka bir markadan aldım arka cep kısmının üstü elimde kaldı resmen terziye verdim diktirdim bu sefer başka yerlerden gitmeye başladı yama üstüne yama oldu resmen Artık yeter dedim en son

sbeden işin özü cnm eskisi kadar kaliteli markalar yapmıyorlar bir pantolonum var 6 sene once 79 kg iken almistim zayiflayinca yanlarindan falan aldirdim halen giyerim sapasaglam

Ben hatirliyrm 60 kiloda yirtilma sorunum yoktu. Ne zaman 60 kiloyum o zaman pahalilardan alirim simdikilerde fena degil ama kalite fark atar her turlu

sbeden işin özü cnm eskisi kadar kaliteli markalar yapmıyorlar bir pantolonum var 6 sene once 79 kg iken almistim zayiflayinca yanlarindan falan aldirdim halen giyerim sapasaglam
Dogrudur canim . Ben istanbul ucuzluktan 10 tl ye tisort almstm 2005 lerde. tatli cici bisey Ne baskilarinda sorun var ne esneme. Hala duruyor. Ama giyemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…