- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Nedense sen yaparmışsın gibi geliyor bana. Sanki çok hırslısın güçlüsün gibi geliyor. Hadi bakalım fit halini görmek istiyorum dört gözle bekliyorumYazik ya. 100 liradan asagi pantolon yok bana gore. Bi yeri olsa bi yeri olmuyo. Bi suru gider var para yetismiyoElimdekilerde yirtildi. 1 veya 1 bucuk ay disimi sikarim :)
Zaten ders calisiyrm ayda 4 5 kere anca bi yere cikiyrm. Idare ederken daha da hirslanirim
Geçenlerde z... diye bir markadan aldım 152 lira cok pahalandi cnm Hersey yaYazik ya. 100 liradan asagi pantolon yok bana gore. Bi yeri olsa bi yeri olmuyo. Bi suru gider var para yetismiyoElimdekilerde yirtildi. 1 veya 1 bucuk ay disimi sikarim :)
Zaten ders calisiyrm ayda 4 5 kere anca bi yere cikiyrm. Idare ederken daha da hirslanirim
Off harikaaEki Görüntüle 2575602
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah12.00
1 adet haşlanmış yumurta terayağ zeytiyağı döktüm üzerine
Zeytin
Peynir
Az yoğurt
1 adet kivi
2 dilim mandalina elma portakal
Fındık fıstık
Marul maydanoz
Kefir
AfiyetolsunEki Görüntüle 2575602
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah12.00
Zeytin
Peynir
Az yoğurt
1 adet kivi
Fındık fıstık
Marul maydanoz
Kefir
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2575602
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah12.00
Zeytin
Peynir
Az yoğurt
1 adet kivi
Fındık fıstık
Marul maydanoz
Kefir
Öyle canim. Ben markada almiyorum. Zayiflayinca marka alirim yirtilmaz değerGeçenlerde z... diye bir markadan aldım 152 lira cok pahalandi cnm Hersey ya
Tesekkur ederim canim. Yillardir cok gucluyum hic pes etmedim. Ama diyetisyen sartmis . Bilincli ve yagdan vermek bunu anladim. Sali gunu gideyimde tekrar diyete baslym. Bu saat oldu hic bisey yemedim moralim bozuk. Sabah 7 de uyudum 9 da kalktim of off :)Nedense sen yaparmışsın gibi geliyor bana. Sanki çok hırslısın güçlüsün gibi geliyor. Hadi bakalım fit halini görmek istiyorum dört gözle bekliyorum
Yok cnm marka ile alakası yok yırtılmanın 68 kg ikrn başka bir markadan aldım arka cep kısmının üstü elimde kaldı resmen terziye verdim diktirdim bu sefer başka yerlerden gitmeye başladı yama üstüne yama oldu resmen Artık yeter dedim en sonÖyle canim. Ben markada almiyorum. Zayiflayinca marka alirim yirtilmaz değer
Ben hatirliyrm 60 kiloda yirtilma sorunum yoktu. Ne zaman 60 kiloyum o zaman pahalilardan alirimYok cnm marka ile alakası yok yırtılmanın 68 kg ikrn başka bir markadan aldım arka cep kısmının üstü elimde kaldı resmen terziye verdim diktirdim bu sefer başka yerlerden gitmeye başladı yama üstüne yama oldu resmen Artık yeter dedim en son
Dogrudur canim . Ben istanbul ucuzluktan 10 tl ye tisort almstm 2005 lerde. tatli cici bisey Ne baskilarinda sorun var ne esneme. Hala duruyor. Ama giyemiyrmsbeden işin özü cnm eskisi kadar kaliteli markalar yapmıyorlar bir pantolonum var 6 sene once 79 kg iken almistim zayiflayinca yanlarindan falan aldirdim halen giyerim sapasaglam
Evet bazen hic belli olmuyor urun kalitesimesela yine öyle 15 yaşında aldığım bir pantolonu geçen sene şort yaptım paçalarından kısa geliyor diye 11 senedir halen sağlamsbeden
Dogrudur canim . Ben istanbul ucuzluktan 10 tl ye tisort almstm 2005 lerde. tatli cici bisey Ne baskilarinda sorun var ne esneme. Hala duruyor. Ama giyemiyrm
Evet bazen hic belli olmuyor urun kalitesi
saol canım sanada afiyet olsunOff harikaaafiyettt
saol canım sanada afiyet olsunAfiyetolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?