- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
afiyet olsun canımSabah
11.30 gibi bir fincan sade Türk kahvesi içtim
ardından 12 gibi kahvaltı yaptım
Eki Görüntüle 2575654
Şu kahverengi olanlar Mısır unundan yağsız ekmek gibi bir şeydi kendim yaptım ardından arasına kaşar koyup tost makinesinde basayım dedim unutunca böyle Arap bacı olmuşlaryarım çay bardağı Mısır unundan yaptım bir dilim ekmeğe eşmiş
Biraz önce de 1.5 kupa filtre kahve içtim
akşam off zamanı yapacağım genelde haftada 1 gün yarım gün şeklinde bana çok iyi geliyor hafta içi kaçamak yapmamı önlüyor
İnşallah canımTesekkur ederim canim. Yillardir cok gucluyum hic pes etmedim. Ama diyetisyen sartmis . Bilincli ve yagdan vermek bunu anladim. Sali gunu gideyimde tekrar diyete baslym. Bu saat oldu hic bisey yemedim moralim bozuk. Sabah 7 de uyudum 9 da kalktim of off :)
InşaAllah kilo verdikce hayatimda ki hersey duzelir. Is istiyorum bide
Teşekkürler canım :)afiyet olsun canım
Kızlar açıııııım bişeyler yiyesim var. Eşim çocuklarla bir sürü abur cubur almış
Kızlar açıııııım bişeyler yiyesim var. Eşim çocuklarla bir sürü abur cubur almış
Çay içtim halende içiyorumSu iç canım boşver su sağlıktır ☺
Günaydın canım kolay gelsin. Hepimiz için iyi bi hafta olur inşallahGünaydın kızlar
Dükkanı ben açayım dedimsağlık güzellik mutluluk ve sevgi içeren bir hafta olsun inşallah
Keske cantanda yogun gunlerde kofte peynir filan tasisan 1 2 dilimde ekmek. Bi yerden de ayran alirsan tamamdir.Günaydın kızlar. Kahvaltım güzel başladı ama yoğunum bu aralar. O yuzde n yememe dikkat edemedim. Hatta hazır gıda yedim haftasonu maalesef. Sabah tartildigimda hatta 55 time odem de var
Regl zaman i. ama yapicak bir şey yok. Evde bir düzen olmayınca yoğun gunlerde yemek yeme adına abuk subuk şeyler yeniyor.
Merhaba aramiza hoşgeldin :)merabalar bende gelebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?