hosbuldum tesekkur ederim kilo ; 107.6Merhaba aramiza hoşgeldin :)
Kilo nedir
Çok geçmiş olsun. Ne hastalığı canım özel değilse sana kas kaybettiren. Şuan senin kilondan çok sağlığın önemli.Yarin diyetisyen gunum.
Psikoljk skntilar arti hastalik beslenemiyrm. 88.9 gordum bu sabah. Bunun sebebi kas kaybi. Cunku ne zaman yogun kas kaybetsem kahverengi akinti oluyor. Istahim kesildi napicam bilmiyrm. Bazi seylerdende tiksinmee devam ediyor offfffff
Çok haklısın ama işte aslında olay beyin hazıra gidiyor. Daha çabuk ve lezzetli oluncaKeske cantanda yogun gunlerde kofte peynir filan tasisan 1 2 dilimde ekmek. Bi yerden de ayran alirsan tamamdir.
Yasini sormamda sakinca var mı ve evli misin :)hosbuldum tesekkur ederim kilo ; 107.6
Hazir derken abur cubur mu yoksa lokanta da hamur isleri mi yada nedirÇok haklısın ama işte aslında olay beyin hazıra gidiyor. Daha çabuk ve lezzetli olunca
Hani zehirlenme olmustu ardindan kizimla hastalandik. Salgin hastaliklardan. Istah kalmadi. Peynir salata yogurt vs yiyemiyrm yiyebildiklerimdende yedikten sonra igrenmeye baslyrm. Hastaliktan bi iyilessem duzelcekte ne uzun surdu ya.Çok geçmiş olsun. Ne hastalığı canım özel değilse sana kas kaybettiren. Şuan senin kilondan çok sağlığın önemli.
daha önce çok yaptim ama sık sık yedikce daha çok yedim evliyim evet daha çocuk yok ve herseyden çok istiyorum anne olmayi 26 yasindayim bugün tüm irademi toplayip ısveç diyetine basladim burayada motive olmak içi n geldimYasini sormamda sakinca var mı ve evli misin :)
Ben evliyim bir kizim var 93 ten basladim. Daha once diyet yaptin mi yapmadiysan bir diyet listesine uyabilirmisin .
Çok sevindim diyet yapiyor olmanadaha önce çok yaptim ama sık sık yedikce daha çok yedim evliyim evet daha çocuk yok ve herseyden çok istiyorum anne olmayi 26 yasindayim bugün tüm irademi toplayip ısveç diyetine basladim burayada motive olmak içi n geldim
zaten 13 günden uzun yapilmiyor bu diyet 13 günde belirli bir kilo vermem lazim sonra senin listelerine talip olurum artık canim tabiki kopmam burdayim hep olacak bu sefer insalalh olacak ve anne olacagim zayifladikca bebegime kavuşacağımÇok sevindim diyet yapiyor olmana. Sakin burdan kopma olur mu Zayiflamana sahit olmak isterim bu yil senin olsun. Cok motive ol bak ocak ayindayiz yilin ilk ayı
Isvec diyetini bilmiyorum
Ama memnun olmazsan benim diyet listelerimi deneyebilirsin. Yagdan verdiriyo :)
Afiyet olsun canim ispanagi hasladin ve öyle mi yiyorsun cok iyiiymiss
Tamam canim. Kesinlikle acele etme derim iyice kilonu ver . Sisman hamilelik cok zor. 105 le dogum yapmistim. Ayaklarimin alti sizlardi sirtimdan dizlerimden belimden agri eksik olmazdi. Bunlar bedene ve ruha eziyet. Bide biz zayiflayinca zayifligin kiymetini daha iyi bilen insanlar olacaz. Ve daha mutlu kipir kipir inşaAllahzaten 13 günden uzun yapilmiyor bu diyet 13 günde belirli bir kilo vermem lazim sonra senin listelerine talip olurum artık canim tabiki kopmam burdayim hep olacak bu sefer insalalh olacak ve anne olacagim zayifladikca bebegime kavuşacağım
Evet canim zaten ispanaga bayilirim hasladim pulbiberli yedim aciyida severim simdi aksama kadar su icicem aksama tavuk haslama ve bol salataAfiyet olsun canim ispanagi hasladin ve öyle mi yiyorsun cok iyiiymiss
inşallah canim evet şişman hamilelik zormuş ama ben kalamadim her yolu denedim olmadi bu halimin engel omasi bir kez daha suratıma çarpınca yeter artık dedimTamam canim. Kesinlikle acele etme derim iyice kilonu ver . Sisman hamilelik cok zor. 105 le dogum yapmistim. Ayaklarimin alti sizlardi sirtimdan dizlerimden belimden agri eksik olmazdi. Bunlar bedene ve ruha eziyet. Bide biz zayiflayinca zayifligin kiymetini daha iyi bilen insanlar olacaz. Ve daha mutlu kipir kipir inşaAllah
Saglikli begendimEvet canim zaten ispanaga bayilirim hasladim pulbiberli yedim aciyida severim simdi aksama kadar su icicem aksama tavuk haslama ve bol salata
Cok heyecanliyim buyuk degisimler olacak hayatimizda yarin ilk bildirim gunu. Grubun tek kurali bildirimleri duzenli yapmak yine de yazayim dediminşallah canim evet şişman hamilelik zormuş ama ben kalamadim her yolu denedim olmadi bu halimin engel omasi bir kez daha suratıma çarpınca yeter artık dedim
tamam canm yaparim yarin bende yapicakmiyim yoksa bidahaki haftami yapicam bugün geldim ya ondan sorduumCok heyecanliyim buyuk degisimler olacak hayatimizda yarin ilk bildirim gunu. Grubun tek kurali bildirimleri duzenli yapmak yine de yazayim dedim
Yarin yap canim. 100 gramda eksi olsa yildiz kazanirsintamam canm yaparim yarin bende yapicakmiyim yoksa bidahaki haftami yapicam bugün geldim ya ondan sorduum
tamam canm yarin yaparim kilo bildirimiYarin yap canim. 100 gramda eksi olsa yildiz kazanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?