YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Çok geçmiş olsun. Ne hastalığı canım özel değilse sana kas kaybettiren. Şuan senin kilondan çok sağlığın önemli.

Çok geçmiş olsun. Ne hastalığı canım özel değilse sana kas kaybettiren. Şuan senin kilondan çok sağlığın önemli.
Hani zehirlenme olmustu ardindan kizimla hastalandik. Salgin hastaliklardan. Istah kalmadi. Peynir salata yogurt vs yiyemiyrm yiyebildiklerimdende yedikten sonra igrenmeye baslyrm. Hastaliktan bi iyilessem duzelcekte ne uzun surdu ya.

Yasini sormamda sakinca var mı ve evli misin :)
Ben evliyim bir kizim var 93 ten basladim. Daha once diyet yaptin mi yapmadiysan bir diyet listesine uyabilirmisin .
daha önce çok yaptim ama sık sık yedikce daha çok yedim evliyim evet daha çocuk yok ve herseyden çok istiyorum anne olmayi 26 yasindayim bugün tüm irademi toplayip ısveç diyetine basladim burayada motive olmak içi n geldim

Çok sevindim diyet yapiyor olmana . Sakin burdan kopma olur mu Zayiflamana sahit olmak isterim bu yil senin olsun. Cok motive ol bak ocak ayindayiz yilin ilk ayı
Isvec diyetini bilmiyorum
Ama memnun olmazsan benim diyet listelerimi deneyebilirsin. Yagdan verdiriyo :)

zaten 13 günden uzun yapilmiyor bu diyet 13 günde belirli bir kilo vermem lazim sonra senin listelerine talip olurum artık canim tabiki kopmam burdayim hep olacak bu sefer insalalh olacak ve anne olacagim zayifladikca bebegime kavuşacağım

Tamam canim. Kesinlikle acele etme derim iyice kilonu ver . Sisman hamilelik cok zor. 105 le dogum yapmistim. Ayaklarimin alti sizlardi sirtimdan dizlerimden belimden agri eksik olmazdi. Bunlar bedene ve ruha eziyet. Bide biz zayiflayinca zayifligin kiymetini daha iyi bilen insanlar olacaz. Ve daha mutlu kipir kipir inşaAllah

inşallah canim evet şişman hamilelik zormuş ama ben kalamadim her yolu denedim olmadi bu halimin engel omasi bir kez daha suratıma çarpınca yeter artık dedim

inşallah canim evet şişman hamilelik zormuş ama ben kalamadim her yolu denedim olmadi bu halimin engel omasi bir kez daha suratıma çarpınca yeter artık dedim
Cok heyecanliyim buyuk degisimler olacak hayatimizda yarin ilk bildirim gunu. Grubun tek kurali bildirimleri duzenli yapmak yine de yazayim dedim

Cok heyecanliyim buyuk degisimler olacak hayatimizda yarin ilk bildirim gunu. Grubun tek kurali bildirimleri duzenli yapmak yine de yazayim dedim
tamam canm yaparim yarin bende yapicakmiyim yoksa bidahaki haftami yapicam bugün geldim ya ondan sorduum

Herkese merhaba.Hafta sonu sınavlarım vardı .Çok giremedim buralara .Yarın tartı bildirimi yapicam.Aslinda hafta sonu gitmeyen kilolar yüzünden sinirlenip durmadan börek yedim.Neyseki 66.90 geldim.Bugunden itibaren artık gerçekten aç gezicem .Yok başka türlü olmuycak bu iş . Gitmiyor bu kilolar sanki korumada gibi ne gidiyor ne geliyor .Aman gelmesinde yahu azcikta gitsin.Bir ayda 1 kilo verdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…