Merhaba iyiyim canim sen nasilsin Hatirliyorum haftalik zayiflama yarismasi grubumdaydin nasil gidiyorsbeden merhaba nasılsın ben eski üye smykmy hatirlarmisin bilmem 80-90 kilo arasindakiler zayifliyor topikte baya beraberdik
İyiyim hamdolsun canım napayım calisiyoruz is ev okul.. 69 a kadar düstüm bi ara simdi 79 um kendi kendime takip yaptim baktim olmuyo geldim biraz kilo vereyim dedim uzun zaman yoktum burdaMerhaba iyiyim canim sen nasilsin Hatirliyorum haftalik zayiflama yarismasi grubumdaydin nasil gidiyor
Çok tatlısın
Iyi etmissin gelmekle canimİyiyim hamdolsun canım napayım calisiyoruz is ev okul.. 69 a kadar düstüm bi ara simdi 79 um kendi kendime takip yaptim baktim olmuyo geldim biraz kilo vereyim dedim uzun zaman yoktum burda
Teşekkürler CanımGünaydın canım aynen yollar bomboş bende işe gidiyorum ☺☺☺İyi çalışmalar
Yoruldum sanırım cnm ben ruhen daha fazlaGünaydın canım çok iyi biliyorum o duyguyu.Ama evde olıncada o duygularıda özlüyorsun
Sabah soğuktu cnm öğlen bayağı sıcaktı :)Bende İzmirliyim canım demek memleketim soğuk bugün İzmir’e yakışmıyor soğukluk ☺Ankara’da yaşıyorum şu anda hava -8 kış iyi geldi maşallah
Tamam canim benimHarikaaakilomu yazıcam kuzum
Çok çok geçmiş olsun insallahNe guzel hemen toparlamissin2 guncuk keyiften sonra.
Simdi kizimla beraber hastayiz. Atesleniyor. Bende keyfimiz yerine gelsin diye kiymali pirasali borek yaptim firinda onu bekliyorum zaten 2 de uyandik. Oncesinde atesleniyordu uykusuz kaldik.. gece hastaneye goturmustu babasi.
Ben boyle aksilikler yasayinca yikiliyorum bi sure. Ondan diyetisyeni goreyim yeniden şaha kalkarim. Cocuk hastalandi diye bugun gidemedim sali gunune erteledik randevumu. Saliya kadar yerim
Afiyet olsun canımAra da kahve içtim öğlen birşey yemedim
kahvenin yanında 3 tane vişne kurusu azıcık kuru üzüm
Eki Görüntüle 2575389
teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Canım 3.01.2020 79.2Tamam canim benim
79 yazdim degistirmemi istersen soyle
Kaacc kere geldi basima kac.
Simdi zayifliyrm yeni pantolon almam dikerim 6 7 kilo kadar verince yeni alirim
Yazik ya. 100 liradan asagi pantolon yok bana gore. Bi yeri olsa bi yeri olmuyo. Bi suru gider var para yetismiyodik canım bakalım ama pantolonu gördükçe canın sıkılıp ters tepmesin. Ben canım biraz sıkılsa anında yemek yiyorum ne varsa o an gözüm görmüyor
Canım 3.01.2020 79.2
10.01.2020. 78.4 tartilmistim
Arkandayim geliyorum aramizda 10 kilocuk var ona göreCanım 3.01.2020 79.2
10.01.2020. 78.4 tartilmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?