- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Evet 7 lere çok az kaldı sık dişini. Benimde bacaklarım kalın bilirim o pantolon yırtma hissiniÜstelik 10 günün boşa gitmesi bugun carsida yine pontolonumun arasi yirtildi. Ve bacak aram birbirine sürtmekten yara oldu
1 pantolon alsam 1 ayda yirtiliyor
Az kaldi sbeden sık disini 89 dasin 90 lardan kurtuldun
Afiyet olsun fırın omlet çok lezzetli görünüyorHem öğle yemeği hem kahvalti niyetine:)
Tava da biberli soğanlı domatesli baharatlı kavurma
Firinda omlet
Yeşil çay
Cevizli fistik ezmemeli kuru incir
Yine verirsin üzme kendini canımYarin diyetisyen gunum.
Ben rahatsizdim diye diyeti biraktim .. yarindan sonra devam edicem. Biraktigim icin almisimdir heralde 400 gram civarinda yag. Ne güzel 1800 vermiştim en son. Simdi ise karnim yine kocaman gorunuyo. Sanki diger bölge yaglarim kayip karnima gelmis. Ne guzel rahatlamistim. Fit hissim vardi .
Efkarlandimda kizlar gece gece
Afiyet olsun cok güzel görünüyor fırında omlet nasil oluyor canımHem öğle yemeği hem kahvalti niyetine:)
Firinda omlet
Yeşil çay
Yumurtanın beyazını ve sarisini ayırıp beyazını mixerle çırpın. Köpük köpük kabarana kadar..Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serimli fırına 2 parçaya bölüp ortasını biraz açıp 180 derece firinda pişecek. (Ortasini acın diyorum cunku ortasina sarisini koyacaksiniz)...tuz karabiber serpinAfiyet olsun fırın omlet çok lezzetli görünüyortarif alabilir miyim
Yumurtanın beyazını ve sarisini ayırıp beyazını mixerle çırpın. Köpük köpük kabarana kadar..Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serimli fırına 2 parçaya bölüp ortasını biraz açıp 180 derece firinda pişecek. (Ortasini acın diyorum cunku ortasina sarisini koyacaksiniz)...tuz karabiber serpinAfiyet olsun cok güzel görünüyor fırında omlet nasil oluyor canım
Çok teşekkürler tarif içi bunu deneyecem çok güzel görünüyorYumurtanın beyazını ve sarisini ayırıp beyazını mixerle çırpın. Köpük köpük kabarana kadar..Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serimli fırına 2 parçaya bölüp ortasını biraz açıp 180 derece firinda pişecek. (Ortasini acın diyorum cunku ortasina sarisini koyacaksiniz)...tuz karabiber serpin
Beyazı firinda biraz kızarınca üstün e sarısı. Kaç dakika hesaplamadım ama beyazı biraz renk degisirtirince ben sarısını koydum üstüne. O da pisince afiyet olsun
Akıllıca bir yöntem deneyeceğim teşekkür ederimYumurtanın beyazını ve sarisini ayırıp beyazını mixerle çırpın. Köpük köpük kabarana kadar..Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serimli fırına 2 parçaya bölüp ortasını biraz açıp 180 derece firinda pişecek. (Ortasini acın diyorum cunku ortasina sarisini koyacaksiniz)...tuz karabiber serpin
Beyazı firinda biraz kızarınca üstün e sarısı. Kaç dakika hesaplamadım ama beyazı biraz renk degisirtirince ben sarısını koydum üstüne. O da pisince afiyet olsun
Aynen öyle canim. Harikasin veririm biraz almissam nolcak hastaydimverirsin canım ilaç kullandıysan onun şişliği ödemidir yağ değildir merak etme ☺Yağ olsa ne olur korksun yağlar bizden 100 gr gelir 500 gr veririz
Hastaydim canim ondan moralim motivem bozuldu. Yedim.. Diyetisyene gidince toparlarim.Kendini üzmeye değmez bi de 400 gr içinlütfen diyeti bırakma yeme içmenin sonu yok
Ne guzel hemen toparlamissinMerak etme. Hastalıkta vs. Böyle şeyler olur. Sadece süreç belki uzar ama yine vermeye devam edersin. Ben de 2 gündür saldım. Hiç sınır koymadım ama tamamen psikoljik.bugün ç.tesi ve bol su içerek, proteinli sebzeli yemekler planlayarak güne başladım...yepyeni bir gün sağlıklı yiyecekler ile güne baslayin
Kaacc kere geldi basima kac.Evet 7 lere çok az kaldı sık dişini. Benimde bacaklarım kalın bilirim o pantolon yırtma hissini
Harika görünuyor gercektenHem öğle yemeği hem kahvalti niyetine:)
Firinda omlet
Yeşil çay
Cok guzelEki Görüntüle 2575209
Tünaydın kızlar
Sabah 10.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Tereyağ
3 dilim portakal 2 dilim ayva
Ceviz fındık fıstık
Tere roka
Çay
Amin tesekkurler canim. Allah seninde yardimcin olsun. Ben buralardayim zayiflayana kadar aylar sonra da olsa iyi hissedersen gel beklerizBen sanırım pek iyi değilim. Şuan yapamıycam
Allah hepinizin yolunu açık etsin,hedeflerinize ulaştırsın tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?