YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Üstelik 10 günün boşa gitmesi bugun carsida yine pontolonumun arasi yirtildi. Ve bacak aram birbirine sürtmekten yara oldu
1 pantolon alsam 1 ayda yirtiliyor
Az kaldi sbeden sık disini 89 dasin 90 lardan kurtuldun
Evet 7 lere çok az kaldı sık dişini. Benimde bacaklarım kalın bilirim o pantolon yırtma hissini

[
Yine verirsin üzme kendini canım

Afiyet olsun fırın omlet çok lezzetli görünüyor tarif alabilir miyim
Yumurtanın beyazını ve sarisini ayırıp beyazını mixerle çırpın. Köpük köpük kabarana kadar..Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serimli fırına 2 parçaya bölüp ortasını biraz açıp 180 derece firinda pişecek. (Ortasini acın diyorum cunku ortasina sarisini koyacaksiniz)...tuz karabiber serpin

Beyazı firinda biraz kızarınca üstün e sarısı. Kaç dakika hesaplamadım ama beyazı biraz renk degisirtirince ben sarısını koydum üstüne. O da pisince afiyet olsun

Afiyet olsun cok güzel görünüyor fırında omlet nasil oluyor canım
Yumurtanın beyazını ve sarisini ayırıp beyazını mixerle çırpın. Köpük köpük kabarana kadar..Kaşık yardımıyla yağlı kağıt serimli fırına 2 parçaya bölüp ortasını biraz açıp 180 derece firinda pişecek. (Ortasini acın diyorum cunku ortasina sarisini koyacaksiniz)...tuz karabiber serpin

Beyazı firinda biraz kızarınca üstün e sarısı. Kaç dakika hesaplamadım ama beyazı biraz renk degisirtirince ben sarısını koydum üstüne. O da pisince afiyet olsun

Çok teşekkürler tarif içi bunu deneyecem çok güzel görünüyor

Akıllıca bir yöntem deneyeceğim teşekkür ederim

Ne guzel hemen toparlamissin 2 guncuk keyiften sonra.
Simdi kizimla beraber hastayiz. Atesleniyor. Bende keyfimiz yerine gelsin diye kiymali pirasali borek yaptim firinda onu bekliyorum zaten 2 de uyandik. Oncesinde atesleniyordu uykusuz kaldik.. gece hastaneye goturmustu babasi.
Ben boyle aksilikler yasayinca yikiliyorum bi sure. Ondan diyetisyeni goreyim yeniden şaha kalkarim. Cocuk hastalandi diye bugun gidemedim sali gunune erteledik randevumu. Saliya kadar yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…