YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ac gezersen kas verirsin yag degil. Bari ayran sut meyve ye.
Umarim yarin herkes eksi olur. Bende yarina eksiyim pek yagdan olmayacak olsada :)

Ac gezersen kas verirsin yag degil. Bari ayran sut meyve ye.
Umarim yarin herkes eksi olur. Bende yarina eksiyim pek yagdan olmayacak olsada :)
Aç derken tamamen aç değil Zaten tamamen aç kalamiyorum.Yani tam dolu dolu yemiycem.Az önce bir kase mercimek çorbası ve yanında kepekli küçük 4 adet galeta yedim.İnsallah yarına kadar acikmam Bu sabah 66.90 geldim .Bakalım yarın kaç cikicam.

Bende gercekten sandim
Benim 3 günluk açlık rekorum varda sadece su ile tam 3 gün gecirdim lisedeyken. Öyle bi inanc ve hevesle yaptim ki neseli enerjiliydim.. sonra bi akrabamiz duymustu tansiyonuma bakti dusuk cikinca yolda aniden bayilir dusersin deyince birakmistim.
Ne akil ama ac kalarak zayiflayacaktim
Gecen haftaya göre 100 gram eksiksin nasil verdin o kadar

Bol bol nescafe içtim gün içinde kızlar

boğazımda bir yanma burun akıntısı halsizlik var sanırım grip oluyorum

öğlen büyük bir kutu ayran içtim başka da birşey yemedim

akşam da canım bol limonlu çorba istiyor bakalm gidince karar vereceğim

Neskafe bol bol icmenin sebebi nedir canim bagimlilik filan mi. Ve hazir 3 u bir arada mi nedir tam olarak ictigin

Hani zehirlenme olmustu ardindan kizimla hastalandik. Salgin hastaliklardan. Istah kalmadi. Peynir salata yogurt vs yiyemiyrm yiyebildiklerimdende yedikten sonra igrenmeye baslyrm. Hastaliktan bi iyilessem duzelcekte ne uzun surdu ya.
Evet salgın hastalıklar mahvediyor dikkat et canım geçmişler olsun

iyi aksamlar kızlar bugün ısveç diyetinde 1. günüm ama çok zorlanıyorum zorlandirkcada hirslaniyorum buda akşam yemegim kusura vakmayin son anda aklima geldi bu sekilde cekebildim sonrasında hicbisey yemeyeceğim sadece su ve birazdan 20 dk leslie sensone yapacagim

Mesajım biraz geç oldu kusura bakma .İnan hiç bir şey yapmadım.Hatta börekler yedim hemde ne börekler.Ama bugün sadece çorba ,kahve yeşil çay,birde leblebi,bir tane ceviz yedim o kadar .Yarın sabah daha az çıkarım sanırımBu sefer taktım olucak inşallah.Seker zaten hiç yemiyorum tamamen bıraktım.Hamur işlerinizde biraktimi çok güzel olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…