Ac gezersen kas verirsin yag degil. Bari ayran sut meyve ye.Herkese merhaba.Hafta sonu sınavlarım vardı .Çok giremedim buralara .Yarın tartı bildirimi yapicam.Aslinda hafta sonu gitmeyen kilolar yüzünden sinirlenip durmadan börek yedim.Neyseki 66.90 geldim.Bugunden itibaren artık gerçekten aç gezicem .Yok başka türlü olmuycak bu iş . Gitmiyor bu kilolar sanki korumada gibi ne gidiyor ne geliyor .Aman gelmesinde yahu azcikta gitsin.Bir ayda 1 kilo verdim sadece
Aç derken tamamen aç değilAc gezersen kas verirsin yag degil. Bari ayran sut meyve ye.
Umarim yarin herkes eksi olur. Bende yarina eksiyim pek yagdan olmayacak olsada :)
Bende gercekten sandimAç derken tamamen aç değilZaten tamamen aç kalamiyorum.Yani tam dolu dolu yemiycem.Az önce bir kase mercimek çorbası ve yanında kepekli küçük 4 adet galeta yedim.İnsallah yarına kadar acikmam Bu sabah 66.90 geldim .Bakalım yarın kaç cikicam.
Ben eksideyim yineYarın kilo bildirim günü bakalım ne olacak
Neskafe bol bol icmenin sebebi nedir canim bagimlilik filan mi. Ve hazir 3 u bir arada mi nedir tam olarak ictiginBol bol nescafe içtim gün içinde kızlar
boğazımda bir yanma burun akıntısı halsizlik var sanırım grip oluyorum
öğlen büyük bir kutu ayran içtim başka da birşey yemedim
akşam da canım bol limonlu çorba istiyor bakalm gidince karar vereceğim
Merhaba grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. son kilon nedirBENDE DİYETE BAŞLADIM 9 OCAK DA
Sade Klasik Nescafé cnm calistigim yer cok Soğuk usudukce iciyorumNeskafe bol bol icmenin sebebi nedir canim bagimlilik filan mi. Ve hazir 3 u bir arada mi nedir tam olarak ictigin
Zarar vermesin canim. Fazlasi iyi degil deniyor.Sade Klasik Nescafé cnm calistigim yer cok Soğuk usudukce iciyorum
Evet salgın hastalıklar mahvediyorHani zehirlenme olmustu ardindan kizimla hastalandik. Salgin hastaliklardan. Istah kalmadi. Peynir salata yogurt vs yiyemiyrm yiyebildiklerimdende yedikten sonra igrenmeye baslyrm. Hastaliktan bi iyilessem duzelcekte ne uzun surdu ya.
3-4 bardak falan içiyorum canım kağıt bardaklar ufak oluyorZarar vermesin canim. Fazlasi iyi degil deniyor.
Mesajım biraz geç oldu kusura bakma .İnan hiç bir şey yapmadım.Hatta börekler yedim hemde ne börekler.Ama bugün sadece çorba ,kahve yeşil çay,birde leblebi,bir tane ceviz yedim o kadar .Yarın sabah daha az çıkarım sanırımBende gercekten sandim
Benim 3 günluk açlık rekorum vardasadece su ile tam 3 gün gecirdim lisedeyken. Öyle bi inanc ve hevesle yaptim ki neseli enerjiliydim.. sonra bi akrabamiz duymustu tansiyonuma bakti dusuk cikinca yolda aniden bayilir dusersin deyince birakmistim.
Ne akil ama ac kalarak zayiflayacaktim
Gecen haftaya göre 100 gram eksiksin nasil verdin o kadar
Hii o zaman tamam canim3-4 bardak falan içiyorum canım kağıt bardaklar ufak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?