YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Çok gecmis olsun canim. Bizde kac gundur yuksek atesle ugrasyrz. Antibiyotige gecince azaldi

ben bugünkü menümü hiç yazmayım pek diyetlik değil çünkü
geç kalkınca işe yetişmek için hazırlayamadım bişey... yarına düzelir yine.
kızlar siz diyetin yanına spor yapıyomusunuz? ben uzun zamandır yapmadığım için vücudum hamlamış biraz.
leslie 15 dk ile başlayım diyorum ama bazen çocuktan ona bile vakit bulamıyorum2.5 yaşında oğlum var.
motİve edin beniiiiiiii

canm küçük çocuk olunca yapilmiyor pek ama uyuduğu zaman yapabilirsin ben gündüz yürüyüş yapiyorum aksam 15 bazen 20 dk leslie dün 15 dk yaptim bugun 20 dk yapmayi planlıyorum

canm küçük çocuk olunca yapilmiyor pek ama uyuduğu zaman yapabilirsin ben gündüz yürüyüş yapiyorum aksam 15 bazen 20 dk leslie dün 15 dk yaptim bugun 20 dk yapmayi planlıyorum
canım gündüz çalıştığım için sürekli oturuyorum maalesef... oğlum gece geç yatıyor. ancak babası yemek yedirirken başka işim yoksa yapıyorum leslie yi. düzeni bi oturtsam hergün yapıcam inşallah .

Günaydın canim haftaya saliya artik
Evet. Önümüzdeki hafta salı kısmetse 12 günlük bir seyahate çıkıyorum yurtdışına. O sırada ister istemez yemek yiyeceğim için o sıralar tartilmayip ancak döndüğümde bildirimde bulunacağım.4 şubat gibi. Ama yine de çok salmak istemiyorum yaa. Sonra toparlamasi zor oluyor.

Yeme o zaman sende tatlım ben olsam bunu fırsata çeviririm hem hareket hem az yemek daha ne olsun bol bol su içersin oh mis

Kendine guveniyorsan ye baska bisey diyemiyrm zayifken kilo vermek daha zor. Ona göre

Ah canım benim hakkını helal et valla senin sayende verdim bu kiloyu. Sen kendine dikkat et öğün atlama
O nasil laf Helal tabii ki canim
Cok sevindim kuzum
Ben diyetisyenden geldim. 1 bucuk kilo kas kaybettigimi soyledi. Evde sabah 88.9 dum.
Orda 87.7 cikti. 5 gun dinlen yurume dedi. Yeni listemi verdi geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…