- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Ekmek gibi cnm içi açılıp içine birşeyler konuşabiliyorMısır unlu krep olmuş canım güzel fikir ellerine sağlık afiyet olsun
Hasta falan mısın canımhic istanim yok kizlar gunde 1 ogun yiyorum ya
yok canım ya canim yemek istemiyor nedense böyle farklı şeyler istiyorHasta falan mısın canım
Çok doğru söylediniz. Beyinde bitiyor iş zatenBeyninde bitirsen zor olmaz. Yurt dışında yemeğe odaklanma başka şeylere yönel. Sonra döndüğünde oh iyiki yememişim dersin
Cok iyiiii..yedikten sonraki pişmanlık hissi yerine, yemedikten sonraki huzur.... degismemkızlar çok kotuyum pirinç pilavi ile savastim resmen ama ben kazandim yemedim önceleri olsa o yenerdi ve ben dayanamayip 1 tabak yerdim bayilirim çok severim pirinç pilavini bu akşamda sansa misafirlerim vardi ve et sote pirinç pilavi yaptim ama ben haslanmis ispanak salata ve haslanmis yumurta yedim yani gerçekten o pilavi salidrmamak için çok zor tuttum kendimi ama basardim hemen telefona sarilip ekrandaki bebeğe baktim hersey bitti zaten
Evet canim aynen öyle hep pismanlik duyuyordum yedikten sonra ama dun öyle olmadi pilava dayanamam normalde ama yemedim yemeyecegim hemen kaldirdim yukari koydum ciktim mutfaktan yendim onun mutlulugunu yasiyorum ve eriyorum yavaş yavas inslalahCok iyiiii..yedikten sonraki pişmanlık hissi yerine, yemedikten sonraki huzur.... degismem
Geçmiş olsun canimKızlar dün çok rahatsızlandım. Gun boyu yediklerini gece kustum .saglikli şeyler yemiştim. Ama midem mi üşüdü bilmiyorum gece 4 kadar kusma ishal vs...yediğim her şey cıktı ve hala bulantım var azicik bir şey yemedim. Kas ve su kaybediyor olabilirim :) ama bunu istemem. Eve gidince güzel bir salata yapicam kendime.kaybettiklerimi yerine koymam laximmm
Mısır ekmeğini severim illa güzel olmuştur Aynn peynir domates mis gibi olurEkmek gibi cnm içi açılıp içine birşeyler konuşabiliyor
90.8 di en sonMerhaba katilabilirsin aramiza hoşgeldin. Grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak :) son kilo nedir
Çok geçmiş olsun üşütmüşsündür dikkat et kendine canımKızlar dün çok rahatsızlandım. Gun boyu yediklerini gece kustum .saglikli şeyler yemiştim. Ama midem mi üşüdü bilmiyorum gece 4 kadar kusma ishal vs...yediğim her şey cıktı ve hala bulantım var azicik bir şey yemedim. Kas ve su kaybediyor olabilirim :) ama bunu istemem. Eve gidince güzel bir salata yapicam kendime.kaybettiklerimi yerine koymam laximmm
Afiyet olsun canım içecek detoks falan mı
Evet canm maydanoz limon suAfiyet olsun canım içecek detoks falan mı
Kilomuz yakin umarim istikrarli olursun basarilar dilerim90.8 di en son
Iyiki ara oğun var. Doymadim ama iyi geldi moralmen . Yogurt guzeldiAra öğünümü yaptım şimdi.
1 elma
3 kaşık yoğurt
2 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?