YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 8.50
Zeytin
Peynir
Tereyağ Közlenmiş kırmızı biber
Fındık fıstık
2 dilim elma 1 tane mandalina
Az yoğurt
Marul maydanoz dereotu ıspanak
Yumurta bitmişti bende aşagıya gitmeye üşendim o yüzden yapamadım 3 çatalda sucuk yedim yedim yemek aklımda yoktu aslında annem yapınca dayanamadım tadına baktım

Kızlar dün çok rahatsızlandım. Gun boyu yediklerini gece kustum .saglikli şeyler yemiştim. Ama midem mi üşüdü bilmiyorum gece 4 kadar kusma ishal vs...yediğim her şey cıktı ve hala bulantım var azicik bir şey yemedim. Kas ve su kaybediyor olabilirim :) ama bunu istemem. Eve gidince güzel bir salata yapicam kendime.kaybettiklerimi yerine koymam laximmm

Cok iyiiii..yedikten sonraki pişmanlık hissi yerine, yemedikten sonraki huzur.... degismem

Cok iyiiii..yedikten sonraki pişmanlık hissi yerine, yemedikten sonraki huzur.... degismem
Evet canim aynen öyle hep pismanlik duyuyordum yedikten sonra ama dun öyle olmadi pilava dayanamam normalde ama yemedim yemeyecegim hemen kaldirdim yukari koydum ciktim mutfaktan yendim onun mutlulugunu yasiyorum ve eriyorum yavaş yavas inslalah

Geçmiş olsun canim inşaAllah hasta olmazsin.

Çok geçmiş olsun üşütmüşsündür dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…