- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
İnş canımBu hafta daha dikkatli olursun
Oluyor bazen böyle bugünden itibaren yenile kendini yoksa daha cok canin sıkilacakSorma canım ya valla çok kötüyüm bu hafta neden dağıldım bilmiyorum. Çocuğun hastalığına çok stres yaptım sanırım onun da etkisiyle yemeğe verdim kendimi. Ben pişman oldum çünkü emeklerim boşa gidiyor böyle olunca hemen artı görüyorum tartıda. Aynı kalsam razıyım regl de etkiledi tabi yani bilmiyorum ya iyi değilim
Kendini topla babyGünaydın kızlar ☺
89,60 çıktım çok az vermişim çok mutlu olamadım
kiloya göre güzel kayipgünaydın kızlar
geçen salı 54,5
bugün 54,1
Idare eder yine de kar kardirGünaydın kızlar kaplumbağa hızıyla gidenlerden selam olsun
Gecen hafta 74.4
Güncel 73.7
BeğendimGünaydın hanımlar
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 62.5
Sadece 200 gram :/
Allah razi olsun canim amin seninde inşaAllah.Ispanağı isteğe göre soğanla birlikte kavurabilirsin içine biraz salçada atabilirsin pişince baharatını yumurtayı çırp bitti kerevizin beyaz kısmı canım rendeleyip yoğurtladım sende dene ben çok severim Allah'ım emeklerinin karşılığı verir inş canım
Hadi bakalim öyle olsunkilo bildirimi bu hafta yapmayacam canlar dünkü yedigim pideden sonra hiç bakmadım bile
Çok teşekkürlerÜzülme lütfen ödem olabilir regl döneminde olabilirsin önceliğin KPSS olsun bu arada da kilonu verirsin yavaş yavaş
Bilgilerini yazar misin canimBenideee alinnnnn
Evet artık katılmaya calişacm cuma artıdaydım o gun den sonra toparladım ancak menu paylaşımı yaparım akşamIdare eder yine de kar kardir
çok sık olmasa da gruba katılım sağlarsanız grubun devamlılığını ve motivenizi sağlamış olursunuz.
Sorun degil bebegim ne zaman halledersenKIZLAR LISTEDE SORUN OLUŞTU
GÜN ICINDE HALLEDICEM PC ACINCA
Sorun degil bebegim ne zaman halledersenbugun 77.7 çıktım
Haklısın canım daha tartılmadım bu saat oldu. Şimdi tartılıp yazarımOluyor bazen böyle bugünden itibaren yenile kendini yoksa daha cok canin sıkilacak
15 Ocak carsamba 93 le başladım 6 gün oldu şuan 89.8Bilgilerini yazar misin canim
Canım ben aynıyım yıldızı kaçırdım çok üzgünümKIZLAR LISTEDE SORUN OLUŞTU
GÜN ICINDE HALLEDICEM PC ACINCA
Üzülme yanlız degilsin. Benimki ödem seninde dün ki yedigine bagli ödem vs. Ikimizse yildizi kaybettik haftaya bizim o yildizCanım ben aynıyım yıldızı kaçırdım çok üzgünüm
Canım benim acaba yağların kasa dönüştüğünden dolayı mı yada vücudun su tutmuş olabilir yani hemen moralini bozma bende aynı çıktım bu hafta böyle oldu. Bırakmak istemiyorum geri 75 leri görmek istemiyorum telafi edip 6 lı rakamları görmek istiyorumGünaydın kızlar
Kilom 89.300 neden fazla ciktigimi anlamiyorum
Yediklerime göre yağ artisi imkansiz ama can sıkıcı bu artıs. Bu sebeple diyetisyen günümü 24 ocktan subata erteledim
Stres istemiyorum
Zaten dün gece de kabus gördüm kpss sinavina yarim saat kalmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?