- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Evet lütfen bırakmayalım. Olabilir bu hafta geçti gitti. Geçen hafta çok iyiydik. Yine yaparızÜzülme yanlız degilsin. Benimki ödem seninde dün ki yedigine bagli ödem vs. Ikimizse yildizi kaybettik haftaya bizim o yildiz
Evet lütfen bırakmayalım. Olabilir bu hafta geçti gitti. Geçen hafta çok iyiydik. Yine yaparız ❤
çok güzel ilerlemişsin hemen[
15 Ocak carsamba 93 le başladım 6 gün oldu şuan 89.8
Öyle deme ya kendini sevbiraz önce aynaya baktım abartısız iğrenç bir görüntüm var. kıyafetsiz kötü. dün egzersize başladım yarın yürüyüşe başlıyorum
Tatlımm benim eline canına sağlıköyle bir arapsaçı oldu ki
Yavas yavas hallderim
Tadı nasıl tarif edilir bilmiyorum mayhoş gibi desem başka bişey mi hiç bişeye benzetemiyorum ama seviyorum yemeğinide salatasınıdaAllah razi olsun canim amin seninde inşaAllah.
Kereviz hayatimda hic yemedim tadi neye benzer hic bilmem
yağlar kasa dönüşmez canım . büyük ihtimal ödemdir. geçen bahar yine böyle olmuştu üzülerek gitmiştim diyetisyene ve 1700 gram yağ yaktığımı öğrenmiştim şoktu yani. ama yinede rahat edemiyor insan o sebeple randevumu şubata kaydırdım rahatladımCanım benim acaba yağların kasa dönüştüğünden dolayı mı yada vücudun su tutmuş olabilir yani hemen moralini bozma bende aynı çıktım bu hafta böyle oldu. Bırakmak istemiyorum geri 75 leri görmek istemiyorum telafi edip 6 lı rakamları görmek istiyorum
dün birkaç çeşit egzersize başladım canım. yarında yürüyüşe başlıyorum nasipse.Öyle deme ya kendini sevHaziran ayına kadar en kötü 7 lerde olursun Ama egzersiz önemli en basiti yattığın yerden makas şeklinde bacak hareketi ile başlayabilirsin
Kızlar kilom 69.9 .+400 kilo almışım. Geçen hafta ne spor ne diyet dikkat edemedim bide regli olucam. Haftaya daha iyi olacak inşallah.
Tamam katılırımçok güzel ilerlemişsin hemen. ikimizin başlangıç kilosu aynı buna da sevindim
çok sık olmasa da gruba katılım sağlarsanız grubun devamlılığını ve motivenizi sağlamış olursunuz.
her salı kilo bildirimi yapmak grubun kuralı
Dışarda güneş var ama çok kötü soğuk esiyor hasta olmayacağımı bilsem bende yürüyüşe çıkmak istiyorum ama bu havada zor evde bişeyler yapmaya çalışayım baridün birkaç çeşit egzersize başladım canım. yarında yürüyüşe başlıyorum nasipse.
Bende hastaydim diye bir türlü baslayamadim. Bir kac gun once de markete gittim basima bisey oldu konusamiyrdum basimda iltihap var heralde.Dışarda güneş var ama çok kötü soğuk esiyor hasta olmayacağımı bilsem bende yürüyüşe çıkmak istiyorum ama bu havada zor evde bişeyler yapmaya çalışayım bari
Cok gecmis olsun canimArkadaşlar ben 4 şubata kadar kilo bildiriminde bulunamayacağım. O yuzden yarınki kilo kontrolümu bugün veriyorum. 54.4 .
Aslında kilom düştü ama düşmesinde bu hafta hastalanmis olmamın etkisi büyük. Allah korusun cok kotu virus var cok dikkat edin.
Hayir mı canım başına ne oldu geçmiş olsun normal soğuga razıyım canim da çok sert esiyor rüzgardan baya hastalık kaparım ben 1 2 gün içinde normale döner hava herhalde o zaman çıkayım en iyisiBende hastaydim diye bir türlü baslayamadim. Bir kac gun once de markete gittim basima bisey oldu konusamiyrdum basimda iltihap var heralde.
Havalarida beklersen en az 3 ay var önümüzde . Ruslar hep evde oturmuyor. Eger bir kere hasta olup yeni iyilestiysen cik heralde yine olmazsin
He dönerse tamam. Buralar uzun zaman sert olur . henüz karda görmedik daglarda var ama. Gecen hasta olmustum ama burun akintisi olmadi basim kotu oldu kac gün. Soguk vurunca konusamiyorum. Eskidende olurdu. Tarif edemiyrm. Simdilik iyi gibiyim yarin denicem disariyi olmazsa yine otururum evde :)Hayir mı canım başına ne oldu geçmiş olsun normal soğuga razıyım canim da çok sert esiyor rüzgardan baya hastalık kaparım ben 1 2 gün içinde normale döner hava herhalde o zaman çıkayım en iyisi
Yok canım sağol hasta değilim .Evde kimse olmayınca yemiyorum.Ama olunca yiyorum..Bugün sabahki tartım yine 67Canim niye yemedin hastamisin yoksa. Aksam patates pilav seker olmus..tavuk gögsunu begendim.
Ayran icseydin bari yaninada.
Bende aksam yemegini islerim vardi kacirdim gec olunca da yememem gerekir diye yemedim süt ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?