- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Evet canım anlıyorum seni o yüzden ben bakmıyorum aynayabiraz önce aynaya baktım abartısız iğrenç bir görüntüm var. kıyafetsiz kötü. dün egzersize başladım yarın yürüyüşe başlıyorum
Bence yine öyle canım yağların eriyor kasların artıyor o yüzden de tartıya eksi olarak yansımıyor gibi seninki. 60 lar bile fazla geliyor bana aslında ama keşke insem 60 ayağlar kasa dönüşmez canım . büyük ihtimal ödemdir. geçen bahar yine böyle olmuştu üzülerek gitmiştim diyetisyene ve 1700 gram yağ yaktığımı öğrenmiştim şoktu yani. ama yinede rahat edemiyor insan o sebeple randevumu şubata kaydırdım rahatladımtabiki bırakmayacaksın insan 70 lerde olmamalı
Ay canım dikkat et salgın var her yerde hastalık kapıyozHe dönerse tamam. Buralar uzun zaman sert olur . henüz karda görmedik daglarda var ama. Gecen hasta olmustum ama burun akintisi olmadi basim kotu oldu kac gün. Soguk vurunca konusamiyorum. Eskidende olurdu. Tarif edemiyrm. Simdilik iyi gibiyim yarin denicem disariyi olmazsa yine otururum evde :)
Cok gecmis olsun canim. Diyet yapacak olmana sevindimSelam kizlar. Gece 12 olmadan yakaladim. Oglum hasta oldugu icin onunla ugrasiyodum. Bu sabah tartida tam 71 geldim. Yani bi değişiklik yok sayilir. Bu arada diyetisyenle gorustum. Simdi onun verdigi listeyi uygulicam bu hafta. Bakalim haftaya sali kac gelicem.
Evet herkes hasta ya. Kotu hastaliklardan rabbim korusunAy canım dikkat et salgın var her yerde hastalık kapıyoz
InşaAllah öyledir canim.Bence yine öyle canım yağların eriyor kasların artıyor o yüzden de tartıya eksi olarak yansımıyor gibi seninki. 60 lar bile fazla geliyor bana aslında ama keşke insem 60 a
İnşallah canımInşaAllah öyledir canim.
Ahh ahh ben 80 lere yeni girmisim sen dert etmeden keyifle ver. Yaza mutlu mesut gir
Patates ve havuç seker fazla kacirma canim. bodrum suan 8 derece benim yasadigim sehirde -3 derece. 8 derece soguk degil yaArkadaşlar bugün akşam yemeği tavuk yahnisi yapıyorum çok basit baya az yağlı bol baharatli patatesli havuçlu sabahta yulaf ananas fındık ceviz süt karıştırıp yemiştim hala acikmadim yemeyen varsa denesin derim herkese geçmiş olsun ben Bodrum'da yaşıyorum şu aralar çok soguk
EyvaahhhYok canım sağol hasta değilim .Evde kimse olmayınca yemiyorum.Ama olunca yiyorum..Bugün sabahki tartım yine 67regli olucam 6 gün var acaba şişkinlik mi anlsmadim.Yada kilo aldım.Aman olsun yavaş yavaş veririz ne yapalım. Bugün annemdeyiz dolma tatlı valla çok fena yiycem gibi
Sıcağa alışınca isterse 15 derece olsun şekerin de islenmisi zehir canım benim sende bende havuç yiyerek 93 e gelmedik dimiPatates ve havuç seker fazla kacirma canim. bodrum suan 8 derece benim yasadigim sehirde -3 derece. 8 derece soguk degil ya
Beterin beteri var soguk demeSıcağa alışınca isterse 15 derece olsun şekerin de islenmisi zehir canım benim sende bende havuç yiyerek 93 e gelmedik dimi
Amin canım halimize şükür yinedeEvet herkes hasta ya. Kotu hastaliklardan rabbim korusun
2. Ögünu ne zaman yapiyorsun canım.. bu ogun dolu dolu cok güzel seni baya goturur.Eki Görüntüle 2579715
Günaydın kızlar
Sabah 9.50
Terayağlı Peynirli omlet
Peynir
Zeytin
1 muzun yarısı 1 mandalina 3 dilim elma
Ceviz fındık fıstık
Marul kuzukulağı
2 kaşık yoğurt
Yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?