YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Bence yine öyle canım yağların eriyor kasların artıyor o yüzden de tartıya eksi olarak yansımıyor gibi seninki. 60 lar bile fazla geliyor bana aslında ama keşke insem 60 a

Arkadaşlar bugün akşam yemeği tavuk yahnisi yapıyorum çok basit baya az yağlı bol baharatli patatesli havuçlu sabahta yulaf ananas fındık ceviz süt karıştırıp yemiştim hala acikmadim yemeyen varsa denesin derim herkese geçmiş olsun ben Bodrum'da yaşıyorum şu aralar çok soguk

Ay canım dikkat et salgın var her yerde hastalık kapıyoz

Selam kizlar. Gece 12 olmadan yakaladim. Oglum hasta oldugu icin onunla ugrasiyodum. Bu sabah tartida tam 71 geldim. Yani bi değişiklik yok sayilir. Bu arada diyetisyenle gorustum. Simdi onun verdigi listeyi uygulicam bu hafta. Bakalim haftaya sali kac gelicem.

Cok gecmis olsun canim. Diyet yapacak olmana sevindim

Patates ve havuç seker fazla kacirma canim. bodrum suan 8 derece benim yasadigim sehirde -3 derece. 8 derece soguk degil ya

Sıcağa alışınca isterse 15 derece olsun şekerin de islenmisi zehir canım benim sende bende havuç yiyerek 93 e gelmedik dimi
Beterin beteri var soguk deme Zayiflarken şekere dikkat edilmeli. Insulin direnci olusturmasin diye biliyorum. Meyve şekeri dahi olsa zayiflarken ölçülü tüketilmeli aksi takdirde kilo verimi zorlaşır yağ yakimi yavaslar .

Gıdaların kan şekerini yükseltme hızına glisemik indeks denir. Yüksek glisemik indeks değerine sahip patates, bezelye,mısır ve havuç kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürdüğü için açlık hissini artırır, uygun miktarlarda tüketilmezse diyabeti ve insülin direnci olan bireylerde dengesiz şeker profilinin oluşmasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…