- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Evet canım doyurucu oluyor aksama kadar acıkmıyorum degişiyor 5 6 gibi yemeye çalısıyorum bazen dışarda iş oluyor ya da başka şeyler 7 8 inde bulduğu oluyor2. Ögünu ne zaman yapiyorsun canım.. bu ogun dolu dolu cok güzel seni baya goturur.
Tamam canimBu hafta bildirim yapamadim, izinli sayabilir misiniz
Geçmiş olsun bizde oyle maalesef cocuklar yeni bitirdi antibiyotik simdi doktor tekrar yazdı iyileşme gösteremediGünaydın kızlar
Güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah 1 haftadır hastalıkla cebelleşiyoruz oğlum ve ben. katılamıyorum çok fazla beni böyle biraz daha idare edebilirseniz çok sevinirim kısa bir zamanda aktif olacağım inşallah
Tamam canim
Günaydın canım yüruyüş yapiyordum havalar kötü diye yapamamıştım bugün inş yüruyüşe çıkacam bişey olmazsaGünaydın kızlar dun tam istediğim gibi gecmedı misafirim vardı sofrayı donattım onlarla oturup yemedim ama ufak tefek kacamak oldu bugun daha dikkatli ilerlicem spor yapıyor musunuz ben vakit buldukça hareket ip VS yapıyorum ama cok az yetersiz yanı
Günaydın canim. Çok.geçmiş olsun. Tamam dert etme kuzum iyilesmenize bakinGünaydın kızlar
Güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah 1 haftadır hastalıkla cebelleşiyoruz oğlum ve ben. katılamıyorum çok fazla beni böyle biraz daha idare edebilirseniz çok sevinirim kısa bir zamanda aktif olacağım inşallah
Merhaba listede yerimiz var :)merhaba beni de ekleyebilir misiniz listeye
Bencede en güzeli yürüyüş yapmak insanın ruhunada iyi geliyor bebekten sonra çıkamıyorumGünaydın canım yüruyüş yapiyordum havalar kötü diye yapamamıştım bugün inş yüruyüşe çıkacam bişey olmazsa
62.9 güncel kilom. Teşekkür ederimMerhaba listede yerimiz var :)
Aramiza hoşgeldin. Son kilo bilgisi nedir
Aynn canım Allah bağışlasın çocukla zor canim havalar soğuk evde lesli yapanlar falan var bir bak istersen canımBencede en güzeli yürüyüş yapmak insanın ruhunada iyi geliyor bebekten sonra çıkamıyorum
Evet leslım var aklımda zaten hareketler TV karsında yapıyorum kendimce birde zumba yapuyırum 15 20 dk eskiden 50 dk yapardım simdi 20 de bitmiş oluyorumAynn canım Allah bağışlasın çocukla zor canim havalar soğuk evde lesli yapanlar falan var bir bak istersen canım
Günaydın canim egzersiz yapiyorum.. ip atlamayi hiç sevmiyorum. Her atlayista dizlere ani baski yapar gozume hoş gelmiyoGünaydın kızlar dun tam istediğim gibi gecmedı misafirim vardı sofrayı donattım onlarla oturup yemedim ama ufak tefek kacamak oldu bugun daha dikkatli ilerlicem spor yapıyor musunuz ben vakit buldukça hareket ip VS yapıyorum ama cok az yetersiz yanı
Senin adina sevindim asiri kilon yok darisi basima62.9 güncel kilom. Teşekkür ederim
GünaydınGünaydın kızlar dun tam istediğim gibi gecmedı misafirim vardı sofrayı donattım onlarla oturup yemedim ama ufak tefek kacamak oldu bugun daha dikkatli ilerlicem spor yapıyor musunuz ben vakit buldukça hareket ip VS yapıyorum ama cok az yetersiz yanı
Ya neden evde en basit eglenceli yapılacak spor gıbı geliyorGünaydın canim egzersiz yapiyorum.. ip atlamayi hiç sevmiyorum. Her atlayista dizlere ani baski yapar gozume hoş gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?