YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Eger vaktım olursa 300 tane atlıyorum ama 500 olsa cok iyi olur basen ve göbek yayıldı bende biraz

Herkese merhaba.Bu sabah 66.95 geldim.Reglime 5 gün var sanırım siskinlikte var diye düşünüyorum.Sabah oğlumun yiyemedigi sucuklu kaşarlı tostunu yedim.Alsam 6 ya kadar yeter bana .Akşamda karışık dolma ve mercimek çorbası var .

Ya neden evde en basit eglenceli yapılacak spor gıbı geliyor
Benim dizlerimde kikirdak asinmasi var. Ve kilom fazla bu sebeple canim. Eger ip atliyorsaniz kizlar bacak kaslarinizin yeterince mevcut olmasina dikkat edin bunuda ancak ölcüm yaptirarak bilebilirsiniz benimki gorunurde kasli ama gercek öyle olmuyo . Cl.bacak kasi zayifsa yük dizlere biniyo kikirdaklar sıkıntıya giriyor. 2012 de henuz 22 yaslardayken basladi diz agrilarim yillarca dönem dönem siddetli agrilar yasadim hersene degisiyordu agri sekli yeri.. ben eskiden beslenmeden bi haber cok yuruyus yapardim. Bacak kaslarinin az oldugundan dizlere bindirmisim yuku. Simdi dikkatliyim yemekten 1 1 bucuk saat sonra egzersiz yapiyrm. Squatta bacaklara süper. Bunuda dikkatli yapiyorum ust bacak kaslarimi kullanarak dizleri koruyarak

Aksam 6 ya kadar yetmez kiz imkansizz

Geçmiş olsun bende genelde spora ilk başaldıgım zaman diz kapağım bir sinyal verır bir süre şişerdı daha agır bir spor falan yapmadığım İcin birşey yok bakalım bir yerden toplarken bir yerden dagıtmamak lazım tabi aslında işin buyuk kısmı boğazı tutmakta birazda vucudu şekillendirecek hafif sporlar yapabilirsek ne ala benimde eski enerjim yok hıc cok hantalım ve nefes nefese kalıyorum bu genc yasta gercekten üzüyor beni

Sagol canim iste bu yuzden sikca yaziyorum kas önemli. Kaslari güzel ve hayatinda egzersiz yuruyus filan olan insan daha dinc hissediyor ve fit gorunuyor. Nefes daralmasi filanda tarihe karisiyor. Butun bunlar olunca psikoloji ruh bile o enerjiden payini aliyor. Uzulme egzersize yuruyuse basla 1 haftada etkisini gormeye baslarsin

Diz kapagin sinyal veriyor madem ip atlama bos yere. Bide merdiven inip cikmak bayir inip cikmak dizlere yaramaz. Bu zamanda dizlerden muzderipliklerde erken basliyo. Dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…