YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Iyi pazarlar herkese. Nasıl geçiyor sağlıklı beslemeler. Benim sabah kahvaltıda fazla ekmek yemem üzerin e birazdan spora gidip ağırlık calisacagim. Ya tam güzel başlıyorum sonra diyorumki kendi kendime boşver yarın dikkat edersin. Bir şey bozuyor yani

İyi pazarlar Ben de senin gibiyim biraz biraz derken bayağı doyuruyorum kendimi tabi sonrası pişmanlık ertesi gün daha iyi olacağıma söz veriyorum kendime biraz yürüyüş biraz koşmayla idare ediyorum bunlar normal şeyler herhalde mühim olan işin ucu kaçınca bırakmamak bana göre

Herkese merhaba... sabah 2 yumurtalı omlet 10 zeytin ve 1 dilim peynir, kefir ile kahvaltımı yapıp, ara öğünde protein çikolatası gömdüm bir tane şimdi de çay içiyorum. Limonlu tarçınlı. Bir de alıştırmalık çiğ kuruyemiş almıştım. Onu gömdüm mideme . Güzel başladım aslında. Akşam üstü eve gidince de yarim saat parkta yürümeyi düşünüyorum ne kadar yorulursam yorulayım. Sizin ne durumlar

Eklentiler

• 15825449275775865789434418594765.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 15
Afiyet olsun Güzel gidiyorsun bence yürüyüşünü mutlaka yap bende iki öğün besleniyorum dün biraz savsakladım ama bugün iyi gibiyim koşu bandım eror veriyor adımsayarla idare ediyorum bazı hareketlerle destekliyorum

Süper. Hareket olsun da koşu bandına gerek yok. Ben yürüyemedim maalesef ama beslenmeyi de bozmadım. Biraz salmistim o sırada da girmedim sayfaya pek. Ama artik toparlama zamani. Çoğunluk saldı galiba ses çıkmıyor kimseden.

Birazdan filtre kahvemi de içip finali yapacagim.ama bugün zor geçti. Işten çıkınca aklıma hep markete uğrayıp abur cubur almak geldi. Eve gelir gelmez muz ve fistik ezmesi üzerine de badem koyup yedim ki o tatl i ihtiyacım gitti

İnşallah bırakmamışlardır sağlıklı beslenmeyi Yarın yaparsın yürüyüşünü bende yarın oruç tutarım muhtemelen

Merhaba canım geç oldu biraz ama pek müsait degildim bu aralar girsem bile yazamadım kaçamaksız devam ediyorum spor yapabiliyorsan çok iyi boşver demekle yarın devam ederim deme kesin kararlı olmak önemli canım iradeli ol yapabilirsin canım

Güzel başlamışsın güne gerçekten canım devamıda gelirse süper olur

Misafirler var diye giremedim doğru düzgün canım girsemde yazacak vakit bile bulamadım yoksa devam yemek düzenimi bozmadım saatlerde degişiklik olmuştur sadece 7 8 arası oda

Aman canım uzak dur abur cuburdan onu yerine muz falan yemen iyi olmuş

Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir tabakta yok ama 2 dilim kaşar lor peyniri
Ceviz fındık fıstık
Armut mandalina
Maydanoz dereotu fındık turp
Süt

Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Mor lahana
Turşu
Acıbiber
Turp
Ayran
Bir avuç fındık

Bol bol su çay kahve böğürtlen çayı içiyorum şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…