Bunları gerçekten zayıflatıyomu yahu8Eki Görüntüle 2593288
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir kaşar
Tereyağ
Ceviz fıstık
Kivi portakal
Maydanoz dereotu
Fındık turp
Çay
Eki Görüntüle 2593289
Akşam 17.30
Mercimek çorbası
Dünden kalan köfte vardı
Salata
Brokoli
Acıbiber
Ayran
Evet canım bende denemesem inanmazdımBunları gerçekten zayıflatıyomu yahu8
100 gram veriyorum 500 gram alıyorum.Kiz 100 gram gitmis
İyi pazarlarIyi pazarlar herkese. Nasıl geçiyor sağlıklı beslemeler. Benim sabah kahvaltıda fazla ekmek yemem üzerin e birazdan spora gidip ağırlık calisacagim. Ya tam güzel başlıyorum sonra diyorumki kendi kendime boşver yarın dikkat edersin. Bir şey bozuyor yani
Başın sağolsunben de giremedim bu hafta gelen gidenim çoktu
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım
Amin Allah razı olsun kızlarBaşın sagolsun canim. Allah rahmet eylesin
Afiyet olsunHerkese merhaba... sabah 2 yumurtalı omlet 10 zeytin ve 1 dilim peynir, kefir ile kahvaltımı yapıp, ara öğünde protein çikolatası gömdüm bir taneşimdi de çay içiyorum. Limonlu tarçınlı. Bir de alıştırmalık çiğ kuruyemiş almıştım. Onu gömdüm mideme . Güzel başladım aslında. Akşam üstü eve gidince de yarim saat parkta yürümeyi düşünüyorum ne kadar yorulursam yorulayım. Sizin ne durumlar
Süper. Hareket olsun da koşu bandına gerek yok. Ben yürüyemedim maalesef ama beslenmeyi de bozmadım. Biraz salmistim o sırada da girmedim sayfaya pek. Ama artik toparlama zamani. Çoğunluk saldı galibaAfiyet olsun ☺ Güzel gidiyorsun bence yürüyüşünü mutlaka yapbende iki öğün besleniyorum dün biraz savsakladım ama bugün iyi gibiyim koşu bandım eror veriyor adımsayarla idare ediyorum bazı hareketlerle destekliyorum
İnşallah bırakmamışlardır sağlıklı beslenmeyiSüper. Hareket olsun da koşu bandına gerek yok. Ben yürüyemedim maalesef ama beslenmeyi de bozmadım. Biraz salmistim o sırada da girmedim sayfaya pek. Ama artik toparlama zamani. Çoğunluk saldı galibases çıkmıyor kimseden.
Merhaba canım geç oldu biraz ama pek müsait degildim bu aralar girsem bile yazamadım kaçamaksız devam ediyorum spor yapabiliyorsan çok iyi boşver demekle yarın devam ederim deme kesin kararlı olmak önemli canım iradeli ol yapabilirsin canımIyi pazarlar herkese. Nasıl geçiyor sağlıklı beslemeler. Benim sabah kahvaltıda fazla ekmek yemem üzerin e birazdan spora gidip ağırlık calisacagim. Ya tam güzel başlıyorum sonra diyorumki kendi kendime boşver yarın dikkat edersin. Bir şey bozuyor yani
Güzel başlamışsın güne gerçekten canım devamıda gelirse süper olurHerkese merhaba... sabah 2 yumurtalı omlet 10 zeytin ve 1 dilim peynir, kefir ile kahvaltımı yapıp, ara öğünde protein çikolatası gömdüm bir taneşimdi de çay içiyorum. Limonlu tarçınlı. Bir de alıştırmalık çiğ kuruyemiş almıştım. Onu gömdüm mideme . Güzel başladım aslında. Akşam üstü eve gidince de yarim saat parkta yürümeyi düşünüyorum ne kadar yorulursam yorulayım. Sizin ne durumlar
Olsun canım ne kadar hareket edersen o kadar iyiAfiyet olsun ☺ Güzel gidiyorsun bence yürüyüşünü mutlaka yapbende iki öğün besleniyorum dün biraz savsakladım ama bugün iyi gibiyim koşu bandım eror veriyor adımsayarla idare ediyorum bazı hareketlerle destekliyorum
Misafirler var diye giremedim doğru düzgün canım girsemde yazacak vakit bile bulamadım yoksa devam yemek düzenimi bozmadım saatlerde degişiklik olmuştur sadece 7 8 arası odaSüper. Hareket olsun da koşu bandına gerek yok. Ben yürüyemedim maalesef ama beslenmeyi de bozmadım. Biraz salmistim o sırada da girmedim sayfaya pek. Ama artik toparlama zamani. Çoğunluk saldı galibases çıkmıyor kimseden.
Aman canım uzak dur abur cuburdan onu yerine muz falan yemen iyi olmuşBirazdan filtre kahvemi de içip finali yapacagim.ama bugün zor geçti. Işten çıkınca aklıma hep markete uğrayıp abur cubur almak geldi. Eve gelir gelmez muz ve fistik ezmesi üzerine de badem koyup yedim ki o tatl i ihtiyacım gitti
Yok canım ben bırakmadım aynı devamİnşallah bırakmamışlardır sağlıklı beslenmeyiYarın yaparsın yürüyüşünü bende yarın oruç tutarım muhtemelen ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?