Yeni bir ev mi aile mi

Tabiki aileyi seçerdim. Çocuklarım mutlu ben huzurlu daha ne olsun. Eşya ile ev ile mutlu olunmaz ki o evde huzur olmadıktan sonra.
Bu kararı verirken tek başınıza veriyorsunuz ama kaç kişi etkileniyor bunu da bir düşünün

Haklısınız farkındayım karşı apartmana bile taşınsak bu düzen olmayacak pijamalarla inip çıkıyoruz ama yeni binaları görünce özeniyorum

Yüksek tavan ve uzun perde lüks bunların hiçbiri çocuklarınızı ordaki huzur kadar mutlu edemez bilin istedim

Uzun perdelerinize 1 ayda doyup eski rahatlığınızı özleyeceğinize eminim. Yazdıklarınıza bakılırsa kayınvalideniz çocuk bakımı konusunda her anlamda destek size, 2 tane çocukla bu rahata alıştıktan sonra baş edip mutlu olacağınızı sanmıyorum. Ve evet bence nankörlük olur.

Tek basıma yasadıgım bu evde uzun perdelerim var, benden baska gören yok.
Yıkayınca asmak ıcın merdivene cıkıyorum, dussem kafamı carpsam ölsem annem ulasamayınca merak edip gelir ölümü bulur. Kapımı calan komsum bile yok öyle diyim.
Lambaderım de var kadıfe oldugu ıcın toz tutuyor ve alerjim var.
Habıre delı delı onu siliyorum eve gelince dertsiz basıma dert gıbı.

Ortamınız o kadar huzurlu kı bence ordan ayrılmayın.
Lambader yerine de konsol lambaları alın. Onlarla aydınlatın odayı. Perdeleri de Allah ıslah etsin, nefret ediyorum hepsinden

Rahatsız edici birden yoksa çatı katı sanırım akması damlatmadı vs ben dekorasyon çalışmalarına girer evimde oturmaya devammederdim

Kayınvalidem ile farklı şehirdeyşz hep der 10 dakika mesafede olsaydınız bende he keşke az yakın olsaydıj aramız birbuçuk saat olmasına rağmen annmde yarın satt aramız hep özenmşlşmdir ailesi yakın olanlara sorunu olup yakın olanlara kıymetini bilin derim hep ben olsam taşınmm çünkü tüm eşyalar geçiçi yarın ondsnda sıkılıyosun başka daiereye taşınma şansınız varmı

Böyle huzurlu bir aile.ortaminiz varsa bırakmaya değmez çünkü çoğu insanın arayıp da bulamadığı şey

Bence bu hevesinizi erteleyin.Allah ömür versin sizinkilere onlar ölene kadar çocuklar büyüyene kadar bırakın herkes doysun toruna dedeye nineye.

Çok çok sağolun yazdıklarınıZ için bişeylerin farkına vardımevlenirken evim bana saray gelmişti çünkü bekarken hep kiradaydık herzaman şükrettim Allah Kayınpederim ve kayınvalidemi başımızdan eksik etmesin beni bir gün evlatlarından ayırmadılar ben de eşimden daha çok ilgilenirim onlarla.arkadaşlarımın yıllarca kredi ödedikleri evlere özendim sanırım çocuklar havuz park sever dedim ama belki bu kadar mutlu olmayacaklar ve biZ de kredi ödeyeceğiz en iyisi kimseyi kırmadan kapsamlı bir tadilat yaptırmak sanırım eşyalardan da sıkıldım

Off cok uzdun benii Kapimi calan yok ölumu bulurlar falan

Off cok uzdun benii Kapimi calan yok ölumu bulurlar falan
Aman yok ya bende onlarınkini calmıyorum zaten konu sahıbının kaynanası var ya yakında onu demek istedim.
Ailemde uzakta, komsuluk ılıskısı apartmanda sıfır, yuksek pencere uzun perde cokta muhım degıl demek istedim
Benim dıgerlerınden tek eksıgım yalnız olmam onlar hepsi aile.
Ben alıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…