- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Gayet güzel olmuş canım
tsk ederim :) ben haziranda 85.9 dum ramazana kadar verdim bu kiloya düstüm ama ramazanda veremedim... şimdi ise verip yeni bir hayata baslamalıyım :) biraz kilo verip dr gitcem bebiş için inşallah :)
rica ederim ne demek :) 86 dan 81 e düşebilmişsin tebrik ederim.Bir an önce verirsin inş. biz de bebişin kk teyzeleri oluruz.
Bence de gayet güzel Benim 1367 olduo kadar tıkınınca uyuya kalmışım ...ama şimdi hesapladım toplamda 1238 kalori almışım yırttım galiba
Bence de gayet güzel Benim 1367 oldu
Günlük :18:
Annemle avm ye gittik. O kumpir aldı kocaman karışık. Yemeyeceğim dedim önce . Çok da iyi gidiyordum sonra bir kaşık aldım.Sonra bir kaşık daha.. Kendimi durdurman 5-6 kaşık sonra oldu. Kaşık derken şu küçük plastik kaşıklardan yemek kaşığı değil.Ama yapmamalıydım hem de saat 9 da hiç yapmamalıydım.tek avuntum 40 dk yürüyerek gidip gelmiş olmam.
üzülme bu tarz ataklarımız illa olucak o yüzden evden çıkmadan önce meyve yeseydin yada süt içseydin keşke o zaman kesinlikle kumpire burun kıvırabilirdin
Tamam canım içerim suyumusenin kaloride fazla değil yatmadan su iç cnm vücudu temizlesin akşam ..
Tamam canım içerim suyumusabah sana kızdım kendim yaptım görüyor musun kızmayacağım artık kimseye.
Ay doğru söylüyorsun bak moralim düzeldi hem hala 1300 lerde kalorim günlük 2200 filan benim bazal metabolizmam üstelik spor yaptım hareket ettim hala baya bir artıdayımkız canım kız bana sen kızki aklımı başıma tooplıyım :)) haftada 1 gün ödüllendirmen gerekir zaten mideni.. yoksa kilon durur belirli dönemlerde ve veremezsin ne kadar rejimde yapsan 4 -5 gün ölee takılırsın arada mideyi beslemek gerekiyoki şaşırsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?