yeni bir hayat için 93ten geriye

Günlük akşam yemeğine o kadar aç başladım ki sanırım birazcık abarttım . ama abartmamışta olabilirim emin değilim. 2 dilim tavuk göğüsünü az zeytinyağıyla ve baharatlarla fırın poşetine koydum pişirdim. 1 Adet patatesi de az zeytinyağı ve baharatlarla fırınladım .Yani fırında tavuk ve patates yemeğim oldu yanında da 1 kaşık yoğurttan büyük bir bardak ayran yaptım.Çok mu olmuş sizce ?

tsk ederim :) ben haziranda 85.9 dum ramazana kadar verdim bu kiloya düstüm ama ramazanda veremedim... şimdi ise verip yeni bir hayata baslamalıyım :) biraz kilo verip dr gitcem bebiş için inşallah :)

rica ederim ne demek :) 86 dan 81 e düşebilmişsin tebrik ederim.Bir an önce verirsin inş. biz de bebişin kk teyzeleri oluruz.

Günlükçüm şu an 1254 kcal almış bulunmaktayım 450 kcal harcamış görünüyorum fittingoya göre. Bana söylediği farkı baya geçtim umarım yanlış söylemiştir Daha da az yemek istemiyorum çok acıkıyorum.

Günlük :18:
Annemle avm ye gittik. O kumpir aldı kocaman karışık. Yemeyeceğim dedim önce . Çok da iyi gidiyordum sonra bir kaşık aldım.Sonra bir kaşık daha.. Kendimi durdurman 5-6 kaşık sonra oldu. Kaşık derken şu küçük plastik kaşıklardan yemek kaşığı değil.Ama yapmamalıydım hem de saat 9 da hiç yapmamalıydım. tek avuntum 40 dk yürüyerek gidip gelmiş olmam.

üzülme bu tarz ataklarımız illa olucak o yüzden evden çıkmadan önce meyve yeseydin yada süt içseydin keşke o zaman kesinlikle kumpire burun kıvırabilirdin

üzülme bu tarz ataklarımız illa olucak o yüzden evden çıkmadan önce meyve yeseydin yada süt içseydin keşke o zaman kesinlikle kumpire burun kıvırabilirdin

Daha fenasını yaptım akşam yemeği yiyip çıktım karnım toktu aslında ama gözüm açmış sanırım.Kumpir de nefis görünüyordu işte şeytana uydum yarın olmayaca inş.

Tamam canım içerim suyumu sabah sana kızdım kendim yaptım görüyor musunkızmayacağım artık kimseye.

kız canım kız bana sen kızki aklımı başıma tooplıyım :)) haftada 1 gün ödüllendirmen gerekir zaten mideni.. yoksa kilon durur belirli dönemlerde ve veremezsin ne kadar rejimde yapsan 4 -5 gün ölee takılırsın arada mideyi beslemek gerekiyoki şaşırsın :))

Ay doğru söylüyorsun bak moralim düzeldi hem hala 1300 lerde kalorim günlük 2200 filan benim bazal metabolizmam üstelik spor yaptım hareket ettim hala baya bir artıdayım çok teşekkür ederim moralim düzeldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…