Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

soka girerseniz ilkdefa gördüm hayatimda
Bukadar parasi varken harcamayani
8yillik iliskisini sırf sevgilisi ailesine ilkmaasinda para yolladi diye silmis.8yillik iliskiyi cope atmis.
Şimdide hislenemiyorum diyor.
Anlasma yapmadan evlenmem diyor.
Asiri uç bir ornek

Cok haklısınız.
Herşeyin bir ölçüsü var.
Ne aşırı savruk ne aşırı cimri olmak lazım.

Hayatta denge şart.

Benim de var öyle tanıdığım ama kendi gibi bir bey bulmuş karı koca aynı cimrilik seviyesindeler. Çok çok üst düzey meslekleri var dudak uçuklatan paralar kazanıyorlar ama cimrilik baki.
Villaları var oluklardan akan yağmur suyunu biriktirip sifon, teras yıkama için falan kullanıyorlar. Çevre bilinciyle yapsalar muhteşem ama mesele o değil. Bahçeye çiçek falan ekmezler sulamak gerekmesin diye. Kışın kombi sadece banyo günü haftada bir çalışır o da bikaç saat. Pazara akşam üstü giderler ucuz olsun diye. Değişik insan çok.

orada amaç zaten biriktirip yemek de değil bence. sadece kenarda duran para ile güvensizlik hissini törpülemek.

Inanmıyorum pes artık..
Üzgünüm ama o evlenemez. Cok zor.
35 yaşından sonra cimriliği pintiligi değişmez.
Böyle kasıntı haliyle de kimse onunla olmaz.
Bana bile itici geldi.
Bir erkeğe aşırı itici gelir.

Yazık etmiş kendine..
Böyle hayat mı geçer..
1 tllik çay bile içermiyorsan niye çalışıyorsun?
pes..

yüce rabbim bize de verse de ezsek o parayı :)

Anne olmayı da cok istiyor
Bende fedakarlik yapman lazim deyince
Para konusunda yapmam dedi
Resmen canimi alsinlar paramı alamsinlar diyor
Ve dediki 38denonce evlenmicm tüpbebek yaptircm ikitane olursa super olur
Sonra anlasamazsam boşanırım diyor
Bende 38de garantimi doguracagin kismet dedim kuzenim böyle yapti diyor

Yazık çok yazık..
Olmayan çocuklarına da üzüldüm.
Bu pintilikle çocuğu olursa bebek de almaz. Oyuncak da almaz. Hobi de yaptırmaz. Ama adi anneyim olur.

Çocuklarının kadından çekeceği var.
Küçükken parasız mi kalmış.. Bu ne varyemezlik..

Konu sahibinin bahsettiği öğretmen arkadaşın çocuğu da yok, bu gidişle olmaz da. Alakasız yeğenler kuzenler bilmemkimler yiyecek. Ben yiyemedim buyrun size afiyet olsun.

bizim de öyle bir akraba var. çocuk olmamasının sebebi sağlıkla ilgili onlarda ama inanılmaz pintiler. kadın hala yazları, bildiğimiz alaturka tuvaletlere konulan plastik terliklerle geziyor.
bir de biri banka emeklisi, diğeri eczacı.
insan bi tık sosyal statüsüne uygun giyinir ya

onu sordum 2maas ailede büyümüş
Annesi böyleymiş
Kadinda emekli memur suan
Diyorki annem gelinlik esyaliryle duruyor
Paradolu ama almaz diyor asla diyor
Annesi buni markete gonderince 20liralık birsey aldi mesela geri verirmis kenara koy diye
Annem bizden beter diyor
Annesinden ovguyle bahsediyor
İyiki böyle yapmis diyor
İçinde hic ukte kalmamis.
Suan bulunduğu ilde buna 2tane guzel nezih daire kaliyor.
Teyzesi hic evlenmedi villasi varmış oda bunlara kalacak ama sorsan cok fakiriz der.
Bir memur maasiyla kenara koyamiyorum diyor herşey cokpahali diye sitem eder.

Çılgınlık resmen ya. Çok enteresan.

TLC'de Aşırı Pintiler serisi var ya bence oraya konuk olabilecek cinsten .. Muhtemelen çamaşırlarını da bulaşık makinesinde bulaşıklarla birlikte yıkıyordur

Aşırı pintilerde izlemiştim yine pinti bir kadın 3 çocuğu var elma suyuna su katıyor ama şöyle mesela 1 yemek kaşığı elma suyu üzerine full su öyle veriyor çocuklara...

offf orada bir bölüm izlemiştim. adam iş yerinde insanların tabaklarında kalan fazlalık yemekleri akşam eve götürüp karısına ve çocuklarına bunları yediriyordu, tabi kendi de.
gerçekten midem kalkmıştı..

bir de tuvalet kağıtlarıyla ilgili bir bölümü vardı bunların, anlatılmaz, midesi kaldıran varsa izlesin

duş alırken bulaşıkları yıkayanlar, kıyafetlerle birlikte duşa girenler, sifonu günlerce çekmeyenler...

birincisi para vermem demedim her hafta iki üç gün gitmek gereksiz dedim. söylemediğim şeyleri söylemişim gibi göstermeyin lütfen. yeri gelince tabi ki gidiyorum her yere. yemek yemek dahil :)

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…