bir okulun iyi olup olmaması sizin kriterlerinize göre belirlenmiyor maalesef. Bu konuda uluslararası düzenlemeler var ve o düzenlemelere göre iyi okullar seçiliyor. sizin isteklerinizin boy, kilo olmamamsı sizin kararınız. Herkes aynı şekilde düşünecek diye bir kural yokYahu benim için diyorum, benim aklıma bu ikisinden başkası gelmez diyorum. Bir üniversitenin dünya çapında sıralamaya girmesi benim için iyi üniversite kriteri için yeterli değil. O okulun eğitimi yanında kültürü önemli. Odtü ve boğaziçi dışında belli bir kültüre sahip okul yok ülkemizde maalesef. İtü yakın sayılabilir ya da bilkentin de kendine has kültürü vardır ama koç parayı basıp iyi hocaları toplayarak bir yere geldi.
Tabi ki belli isteklerim vardı evleneceğim adamla ilgili ama bu boy gibi, kilo,göz rengi falan gibi özellikler değildi.
içine sinmeyen biriyle mi evleniyor insanlar ? değişikmiş insanın içine sinmediği biri demek istemediği biri demek.Dedigim gibi eğer O kişiyi bulamazsa biyerden sonra kendisi esneyecektir zaten ister istemez. :)
Şuan için içine sineni ariyor arkadaş, arasin madem.
içine sinmeyen biriyle mi evleniyor insanlar ? değişikmiş insanın içine sinmediği biri demek istemediği biri demek.
içine sinmeyen biriyle mi evleniyor insanlar ? değişikmiş insanın içine sinmediği biri demek istemediği biri demek.
bir okulun iyi olup olmaması sizin kriterlerinize göre belirlenmiyor maalesef. Bu konuda uluslararası düzenlemeler var ve o düzenlemelere göre iyi okullar seçiliyor. sizin isteklerinizin boy, kilo olmamamsı sizin kararınız. Herkes aynı şekilde düşünecek diye bir kural yok
öncelikle haftada birkaç defa 100 tl harcamayı çok bulmuyrm, zaten buna benzer yaşıyorum şu an. ama her gün de dışarı çıkmıyorum bunları her gün yapamam dedim sadece. haftada 2-3 günün uygun olduğunu da söyledim. bence siz anlayarak okumuyorsunuz yazılanları. ben tüm yorumlarımda hem kendi durumumumdan hem de kendime benzer şartlarda birini istediğimi üstüne basa basa söyledim ki yine söylüyorum hala anlaşılmadıysa.
Canım benim buna tek yorumum yaş kriteri.Yorumlari kaldigim yerden okudum. Yahu 0 000 o adamlari bulmak o kadar zor birsey degil bence.
Cok ust duzey, santorini de evi olan olmasa da bir yurt disinda bir turkiyede ortalama birer evi olan, altlarinda da en azindan bir ev parasi eden arabasi olan yonetici, 180 uzeri bir adamla kuzenim evlendi. Adam da oyle insan icine cikarilmayacak kadar hödük degildi gordugum kadariyla.
Kuzenim lise mezunu sekreterdi, evlendiginde 22 yasindaydi, evlendikten sonra universite okudu. :) Diyeceklerim bu kadar.
Ayni şekilde ben de eşimle denk bir egitime sahip degildim evlenirken, zaten 21 yasinda evlenmiştim ben de. O yaşlarda ne kadar oluyorsa o kadardi..
Bana o yuzden garip gelmiyor, zaten kadin çok ust duzey degil alt duzey de olur diyor. Yani kendine gore boyle seyler istemesi normal ya
Bulur mu bulmaz mi bilmem ama insanlarin biseyler istemesinde sakinca gormuyorum ben, zaten bulamazsa pes edecektir muhtemelen.
3 mulk kalacak. Hala varyemez..hala varyemez..onu sordum 2maas ailede büyümüş
Annesi böyleymiş
Kadinda emekli memur suan
Diyorki annem gelinlik esyaliryle duruyor
Paradolu ama almaz diyor asla diyor
Annesi buni markete gonderince 20liralık birsey aldi mesela geri verirmis kenara koy diye
Annem bizden beter diyor
Annesinden ovguyle bahsediyor
İyiki böyle yapmis diyor
İçinde hic ukte kalmamis.
Suan bulunduğu ilde buna 2tane guzel nezih daire kaliyor.
Teyzesi hic evlenmedi villasi varmış oda bunlara kalacak ama sorsan cok fakiriz der.
Bir memur maasiyla kenara koyamiyorum diyor herşey cokpahali diye sitem eder.
Halbuki cimri isen çocuk neyine..TLC'de Aşırı Pintiler serisi var ya bence oraya konuk olabilecek cinsten .. Muhtemelen çamaşırlarını da bulaşık makinesinde bulaşıklarla birlikte yıkıyordur
Aşırı pintilerde izlemiştim yine pinti bir kadın 3 çocuğu var elma suyuna su katıyor ama şöyle mesela 1 yemek kaşığı elma suyu üzerine full su öyle veriyor çocuklara...
Aşık olunca her gün bile dışarı gidiyorsun.birincisi para vermem demedim her hafta iki üç gün gitmek gereksiz dedim. söylemediğim şeyleri söylemişim gibi göstermeyin lütfen. yeri gelince tabi ki gidiyorum her yere. yemek yemek dahil :)
Canım benim buna tek yorumum yaş kriteri.
Öyle bir adamla sen 21 kuzenin 22de evlenmiş.
Buna biz win win durumu diyoruz.
Sen çok gencmissin. Onlarda da eğitim varmış. Bu zaten günümüzde olan birşey. Bir sürü örnek var.
Konu sahibi 32 yaşında. .
Böyle biri düşük ihtimal.
Imkansız değil ama düşük.
O tip adamlar için 30 yaşından sonraki kadınlar çok tercih edilmez.eden de istisnadır.
Öyle erkekler için yaş kriteri önemlidir.
(Ben bu görüşte degilim.)
Instagram üzerinden. Gittiğiim tatil yerinde yazlığı vardı yazları sürekli orada yani. Bende ilk defa gitmiştim internette sadece 3-5 cümle konuşup buluşmuştuk. ( arkadaşlarımla kavga etmiştim sinirliydim o şekilde bir denk geldi o an içimi dökecek biri gerekiyordu tamamen stres atmak amaçlı hayatımın aşkını bulacağımı nereden bileyim :)
Evet öyle.Bir de parayı sonradan bulmuş bir adam değilse ortalama üstü kariyere, eğitime ve gelire sahip bir adamın lise mezunu bir sekreterle evlenmesi zaten %90 dış görünüş sebebiyledir. Böyle bir tercih yapan adama da sanıyorum kültürlü diyemeyiz
Çocukken alayım, istediğim gibi şekillendireyim gibi bir şey bence. Cirilla üzerine alınma tatlışım senin için konuşmuyorum.
Yahu kurslara yine kadınlar geliyor. Bence sosyal yardım vakıfları dernekler daha mantıklı gibi
Evet öyle.
Kesinlikle katılıyorum.
Win win durumu kısaca.
Adam güzellik ve gençlik isterken oradaki kadında evlenerek statü sahibi oluyor. Hatta bu örnekte adam okutma görevini bile üstlenmiş. Yani kadın için kârlı bir durum olmuş. Böyle yapan cook kişi var.
Bir de kadın bana ses çıkarmasın. Onu kontrol edebileyim. Çünkü gerçekçi olalım 21 yaşındaki bir kadın, ileri ergenliktedir. Ama 30 üstü kadının kişiliği oturmuştur. Konu sahibi gibi ne istediğini bilir. Ben olsam ergenlikteki biriyle olamazdım.
Ama tercih meselesi..
Bir de parayı sonradan bulmuş bir adam değilse ortalama üstü kariyere, eğitime ve gelire sahip bir adamın lise mezunu bir sekreterle evlenmesi zaten %90 dış görünüş sebebiyledir. Böyle bir tercih yapan adama da sanıyorum kültürlü diyemeyiz
Çocukken alayım, istediğim gibi şekillendireyim gibi bir şey bence. Cirilla üzerine alınma tatlışım senin için konuşmuyorum.
Kurs deyince aklınıza neden biçki-dikiş, ahşap boyama falan geliyor?
Bunlar benim takip ettiğim, gitmeyi planladığım kurslardan bazıları. Normal şartlarda uzaktan eğitim değiller. Çok düzgün, keyifli insanlar katılıyor çoğuna. 30-40 saatlik programlar yaklaşık 1000-1500 lira civarı ama.
Eki Görüntüle 2651186
Canım benim buna tek yorumum yaş kriteri.
Öyle bir adamla sen 21 kuzenin 22de evlenmiş.
Buna biz win win durumu diyoruz.
Sen çok gencmissin. Bu zaten günümüzde olan birşey.
Konu sahibi 32 yaşında. .
Böyle biri düşük ihtimal.
Imkansız değil ama düşük.
Bir de parayı sonradan bulmuş bir adam değilse ortalama üstü kariyere, eğitime ve gelire sahip bir adamın lise mezunu bir sekreterle evlenmesi zaten %90 dış görünüş sebebiyledir. Böyle bir tercih yapan adama da sanıyorum kültürlü diyemeyiz
endüstri 4.0 eğitimi alacaktım ki pandemiye takıldım
Okudum.ikinizin bu yazıları üzerine şu aklıma geldi, bu konuyla direkt alakalı değil tabi ama, konu buralara geldi diye ekleyeyim dedim:
Zengin Birisi ile Evlenmek İsteyen Kıza İlginç Cevap
Zengin Birisi ile Evlenmek İsteyen Kıza, Zengin Bir Ekonomistin İbretlik Cevabı!www.enteresan.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?