Sen bu konuda haricsin seni baz almadım.Kulturlu olup olmadigini ben ispatlayamam, tabi ki yorumlamaya acik ama birbirlerine güzel davraniyorlar gordugum kadariyla ve mutlular.
Geri kalan nedenler sebepler ceşitlendirilebilir.
Ezmek ve yonetmek isteyen adamin illa genç bir kadinla evlenmesi gerekmiyor. 30lu yaşlarinda bir kadinla evlenip, hem kadini ezip hem parasini ailesine yedirenler de var.
Biz evleneli 6 yil olacak eşimden yana hakaret, baski, deger vermeme gibi şeyler gormedim ben kendi adima.
Ama genellemeye açik bir konu konusuyoruz elbette.
Dış gorunuşe gelince, erkeklerin uzerindeki ilk bakış etkisi oldukça yuksek.
Sen bu konuda haricsin seni baz almadım.
Eşinin bir ara işleri bozulmuş sadece zengin eş isteyen biri olsaydın terk ederdin. Ki öyle biri değilsin.duygusal bağ var.
Diğer konuya gelirsek tabi ki mutlulardır.
Sonuçta kazan kazan durumu.
Kadının istekleri oluyor keza erkeğin de oluyor.
Neden mutlu olmasınlar ki..
30 yaşındaki ve üstü kadınları yöneten erkekler de var. Ama açık konuşalım çok az. Ihtimal çok azdır.
20 yaşına göre çok düşüktür.
Ben 33um. 20li yaşlarımı da hatırlıyorum. Şu an beni yönetmek çok zor. Belli değerlerim var. Istersen esnerim. Ama bir erkek beni istediği gibi kontrol edemez. O cok düşük ihtimal.
Dediğimiz gibi bu konu tercih meselesi..
Ama ben gözlemimi söylersem artik çok zengin erkekler, evlenmiyor. Kendi zümresinden bir kadınla bir iki çocuk için evlenip boşanıyor. Sosyoekonomik geliri alt olan kadınlarla da aynı evde yaşıyor. Ondan sıkılınca başkası ile yaşamaya başlıyor. Onu terk ediyor. Bunun nedeni bazı kadınların öyle erkeklere cüzdan muamelesi yapması. Bunu anlayan erkekler de o kadınlara geçici eşya muamelesi yapmaya başladılar.
O yüzden ben konu sahibinin yerinde olsam ortalama candır derim. Çalışan orta segment birini arar aşık olursam da evlenirim.
Mutluluklar dilerim..Zaten zengin degil benim adam yahu ve para icin evlenecek olsam gercekten zengin birini bulmaya düşerdim.
Kuzeninki zengin sayilir mi bilmem, bizim yurtdisinda evimiz filan yok, onlarin var.
Biz normal yaşiyoruz. Esim cok ust duzey olmayan bir yonetici.Ortalama bir adam.
Oyle guzellik ve zenginlik takasi yok ortada buyuk paralar donmuyor yani.
Soz nasil tanistiniz esinizle ben de 33 yasindayim.Nasipse gelir Çin'den Yemen' den demişler. Bende 33 yaşında evlendim, 34 ye hamile kaldım, 35 ye doğum yaptım. Halbuki hayatimda da kimse yoktu herşey bir anda oluverdi şimdi düşündüğümde bile sanki bir sel ve biz kapılıp gitmişiz gibi geliyor.
Teyzemin kızı metroda tanıştı kocasıyla. İnsanın aklına bile gelmez ama oldu. Adam metro çıkışı takip etmiş evini ogrenmis, posta kutusuna not yazıp bırakmıştı. Öyle böyle derken de evlendiler. Ha şimdi nasıllar diye sorarsa. Malesef boşandılar.
Nasip kısmet işi bunlar sıkma canini. Pandemi bittikten sonra birini bulmak için değil de kafanı dağıtmak için kurslara, etkinliklere katil hem farklı bir çevren olur hem kafan dağılır. Ayrıca yaşın öyle buyukte değil artık insanlar 35 ten aşağı evlenmiyor ♥
endüstri 4.0 eğitimi tuhafmış. bu işin eğitimi olmaz. para kazanmak için açılmış bir kurs. uzman tavsiyesi: katılmayın buna
algoritma mantığı iyidir ama
benimki genel değildi aslında, sektörüme özel, bu anlamda spesifik sorulara yanıt verebilecek, ISPE Türkiye'nin düzenlediği bir eğitimdi.
Ay nefes alamayacak gibi oldum boğuldum yeter gözünü seveyim daha fazla anlatma :)))onu sordum 2maas ailede büyümüş
Annesi böyleymiş
Kadinda emekli memur suan
Diyorki annem gelinlik esyaliryle duruyor
Paradolu ama almaz diyor asla diyor
Annesi buni markete gonderince 20liralık birsey aldi mesela geri verirmis kenara koy diye
Annem bizden beter diyor
Annesinden ovguyle bahsediyor
İyiki böyle yapmis diyor
İçinde hic ukte kalmamis.
Suan bulunduğu ilde buna 2tane guzel nezih daire kaliyor.
Teyzesi hic evlenmedi villasi varmış oda bunlara kalacak ama sorsan cok fakiriz der.
Bir memur maasiyla kenara koyamiyorum diyor herşey cokpahali diye sitem eder.
Endüstri 2.0'ı bi atlatalım da 4'e bizim daha çok var. biz daha henry ford askeriyiz.o zaman tamam. ben de daha genel piyasadaki "bakın endüstri 4.0 eğitimi veriyoruz"culardan sanmıştım.
neyse konu saptı :) size katılıyorum. kurs diyince biçki, nakış vs algısı çok yanlış. biz kadınlar bunlardan çok daha fazlasını yapabilecek güçteyiz. kendimizi sınırlamayalım
Endüstri 2.0'ı bi atlatalım da 4'e bizim daha çok var. biz daha henry ford askeriyiz.
evet 4g'ye geçmeden direkt 5g'ye geçmek gibi mantıksız bir bakış açısı var bunda da :)
şöyle aslında. istediğim şeyler düzgün işi olan düzenli geliri olan biri, bu tarz işler için genelde üniversite mezunu şartı arandığı için de üni mezunu biri olsun istiyorum. Bunlar da nasıl esneyebilirim onu anlayamadım açıkçası. Bunlar zaten olması gereken şeyler değil mi işi geliri olması falan bunu istemem çok normal geliyor banaHayir hayir, tabi ki içinize sinsin, birseyleri istemenizi ve icinize sineni aramanizi normal goruyorum ben. Ama belki ilerde fikirleriniz farklilaşir demek istedim.
Ha illa esnemek zorunda da degilsiniz, bulamazsam evlenmem de diyebilirsiniz sonuçta siz bilirsiniz tabi ki. İnsanlarin esnemenizi soylemesinin sebebi belki seveceginiz biriyle karsilasma ihtimalinizin daha fazla olmasi.
ben şu anki durumumdan bahsettim hayatımda biri olmadığı için. Hayatımda biri olsa tabi ki bende önceliğimi onu görmeye veriririm dediğin gibi.Aşık olunca her gün bile dışarı gidiyorsun.
Hatta o paraları bayılmak hiç sorun olmuyor.
Çünkü sevdiğini görmek var işin ucunda. ( Bana öyle oluyor en azından)
Eyy aşk nelere kadirsin..
şöyle aslında. istediğim şeyler düzgün işi olan düzenli geliri olan biri, bu tarz işler için genelde üniversite mezunu şartı arandığı için de üni mezunu biri olsun istiyorum. Bunlar da nasıl esneyebilirim onu anlayamadım açıkçası. Bunlar zaten olması gereken şeyler değil mi işi geliri olması falan bunu istemem çok normal geliyor bana
Endüstri falan çok benim ilgi alanım değil zaten, araya kaynamış ohiç anlamam. Daha sosyal alana yönelik eğitimlerin peşinde koşuyorum ben.
Geçen sene uzlaştırma, eğiticinin eğitimi bir de yaratıcı yazarlık aldım. Bu sene çocuklarla felsefe ve nümizmatik düşünüyordum, şimdilik kaldı.
Kurslar çok keyifli sosyalleşme araçları bence. Geçen sene bütün yaz 18-22 arası kurstaydım. Sonra ya eşim gelirdi ya kurstakilerle birşeyler içmeye giderdik. Hukuk profundan 60 yaşında ev hanımına, inceleme yapmaya gelmiş sosyoloji öğrencisinden emekli memur abilere kadar milyon kişi tanıdım. Hatta dönüşte genelde son vapura binen üç kişiden biri olduğum için vapurdan bile arkadaş edindim.
konu nasıl oraya geldi ben de hiç anlamadımAnladim zaten siz baştan beri çook ust duzey olsun, cook zengin olsun yazmadiniz, ben oyle birsey okumadim en azindan.
Beklentilerinizi cok anormal bulmadim ben zaten. Muhabbet cok zenginliğe dogru gitti
İlk yorumumda da dedigim gibi "artik evleneyim" acelesine girmediğiniz surece kriterlerinizi bozmayin elbette.
Ama burada bir konu vardi mesela geçenlerde, kadin adamin maasini az bulmuştu icine sinmeyen bir iki birsey daha vardi karar veremiyordu ama sonra gorustuler ettiler ve adama çok aşik oldugunu yazmişti burda ve kriterinden vazgecmisti. Boyle şeyler de olabiliyor, o bakimdan soyluyorlar.
bu aralar ben de yaratıcı yazarlıkla ilgileniyorum. ama hiç öyle uzun uzun birşeyler yazma deneyimim de olmadı. sadece içgüdüsel birşey.
hani deneyim olmadan katılsam çok bön bön kalır mıyım acaba ?
Yok yok bön bön kalmazsın. Benim gittiğim tam hatırlamıyorum ama uzun 60-70 saatlik falan bir kurstu. Tee en baştan düşünme sürecinden başladı, bebek adımlarıyla gitti. Çok keyif almıştım ben. Kursu alalı epey oldu daha bir iki aydır ufak ufak yazmaya başladım ama henüz pek gitmiyor. Kafanın çok boş olması lazım sanırım. Yazarlar neden inzivaya çekilir idrak ettim.
ben bir ara mesaj atıp sizden bilgi rica edebilir miyim :) ?
resmen enerjimle konuyu çektim gibi oldu, birkaç haftadır aklımda da
Allah rahmet eylesinsevgilimle 3 yıldır beraberiz, internetten tanıştık hem de hiiiç olmayacak bir site üzerinden.
hayatımın en paspal dönemlerindeydim, annem hastaydı, teşhis konamıyordu, 4 aydır hastanelerdeydi.
ilk buluşmanın ertesi günü tekrar mesaj attı buluşalım diye.
sonra haftasonu bir daha buluştuk.
sonraki hafta her gün görüştük.
3 yıldır toplasak 1 ay görüşmediğimiz olmamıştır.
beraber bir sürü iyi/kötü gün geçirdik.
o esnek biri olmasaydı bana o halimle şans vermezdi. ben esnek biri olmasaydım ben onun bazı hareketlerine rağmen şans vermezdim.
şimdi ikimizde toparladık ve gayet iyiyiz.
neden evlilik olmadı dersen de annem vefat etti ve sonrasında bazı farklı maddi sıkıntılarım oldu.
öteledim.
kısacası hayatta esneklik önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?