Yeni biriyle nasıl tanışabilirim?

Sen bu konuda haricsin seni baz almadım.
Eşinin bir ara işleri bozulmuş, yorumlarda öyle demistin. Sadece zengin eş isteyen biri olsaydın terk edebilirdin. Ki öyle biri değilsin.duygusal bağ var.

Diğer konuya gelirsek tabi ki mutlulardır.
Sonuçta kazan kazan durumu.
Kadının istekleri oluyor keza erkeğin de oluyor.
Neden mutlu olmasınlar ki..

30 yaşındaki ve üstü kadınları yöneten erkekler de var. Ama açık konuşalım çok az. Ihtimal çok azdır.
20 yaşına göre çok düşüktür.
Ben 33um. 20li yaşlarımı da hatırlıyorum. Şu an beni yönetmek çok zor. Belli değerlerim var. Istersem esnerim. Ama bir erkek beni istediği gibi kontrol edemez. O cok düşük ihtimal.

Dediğimiz gibi bu konu tercih meselesi..
Ama ben gözlemimi söylersem artik çok zengin erkekler, evlenmiyor. Kendi zümresinden bir kadınla bir iki çocuk için evlenip boşanıyor. Sosyoekonomik geliri alt olan kadınlarla da aynı evde yaşıyor. Ondan sıkılınca başkası ile yaşamaya başlıyor. Onu terk ediyor. Bunun nedeni bazı kadınların öyle erkeklere cüzdan muamelesi yapması. Bunu anlayan erkekler de o kadınlara geçici eşya muamelesi yapmaya başladılar.


O yüzden ben konu sahibinin yerinde olsam ortalama candır derim. Çalışan orta segment birini arar aşık olursam da evlenirim.
 

Zaten zengin degil benim adam yahu ve para icin evlenecek olsam gercekten zengin birini bulmaya düşerdim.
Kuzeninki zengin sayilir mi bilmem, bizim yurtdisinda evimiz filan yok, onlarin var.

Biz normal yaşiyoruz. Esim cok ust duzey olmayan bir yonetici. Ortalama bir adam.
Oyle guzellik ve zenginlik takasi yok ortada buyuk paralar donmuyor yani.

Hatta işlerinin bozuldugu donem de neredeyse sefil oluyorduk.
 
Mutluluklar dilerim..
Ortalama iyidir.
 
Soz nasil tanistiniz esinizle ben de 33 yasindayim.
 
endüstri 4.0 eğitimi tuhafmış. bu işin eğitimi olmaz. para kazanmak için açılmış bir kurs. uzman tavsiyesi: katılmayın buna

algoritma mantığı iyidir ama

benimki genel değildi aslında, sektörüme özel, bu anlamda spesifik sorulara yanıt verebilecek, ISPE Türkiye'nin düzenlediği bir eğitimdi.
 
benimki genel değildi aslında, sektörüme özel, bu anlamda spesifik sorulara yanıt verebilecek, ISPE Türkiye'nin düzenlediği bir eğitimdi.

o zaman tamam. ben de daha genel piyasadaki "bakın endüstri 4.0 eğitimi veriyoruz"culardan sanmıştım.

neyse konu saptı :) size katılıyorum. kurs diyince biçki, nakış vs algısı çok yanlış. biz kadınlar bunlardan çok daha fazlasını yapabilecek güçteyiz. kendimizi sınırlamayalım
 
Ay nefes alamayacak gibi oldum boğuldum yeter gözünü seveyim daha fazla anlatma :))) camları açın a dostlar cimriliğin böylesi öeh
 
Endüstri 2.0'ı bi atlatalım da 4'e bizim daha çok var. biz daha henry ford askeriyiz.
 
evet 4g'ye geçmeden direkt 5g'ye geçmek gibi mantıksız bir bakış açısı var bunda da :)

Endüstri falan çok benim ilgi alanım değil zaten, araya kaynamış o hiç anlamam. Daha sosyal alana yönelik eğitimlerin peşinde koşuyorum ben.

Geçen sene uzlaştırma, eğiticinin eğitimi bir de yaratıcı yazarlık aldım. Bu sene çocuklarla felsefe ve nümizmatik düşünüyordum, şimdilik kaldı.

Kurslar çok keyifli sosyalleşme araçları bence. Geçen sene bütün yaz 18-22 arası kurstaydım. Sonra ya eşim gelirdi ya kurstakilerle birşeyler içmeye giderdik. Hukuk profundan 60 yaşında ev hanımına, inceleme yapmaya gelmiş sosyoloji öğrencisinden emekli memur abilere kadar milyon kişi tanıdım. Hatta dönüşte genelde son vapura binen üç kişiden biri olduğum için vapurdan bile arkadaş edindim.
 
şöyle aslında. istediğim şeyler düzgün işi olan düzenli geliri olan biri, bu tarz işler için genelde üniversite mezunu şartı arandığı için de üni mezunu biri olsun istiyorum. Bunlar da nasıl esneyebilirim onu anlayamadım açıkçası. Bunlar zaten olması gereken şeyler değil mi işi geliri olması falan bunu istemem çok normal geliyor bana
 
Aşık olunca her gün bile dışarı gidiyorsun.
Hatta o paraları bayılmak hiç sorun olmuyor.
Çünkü sevdiğini görmek var işin ucunda. ( Bana öyle oluyor en azından)

Eyy aşk nelere kadirsin..
ben şu anki durumumdan bahsettim hayatımda biri olmadığı için. Hayatımda biri olsa tabi ki bende önceliğimi onu görmeye veriririm dediğin gibi.
 

Anladim zaten siz baştan beri çook ust duzey olsun, cook zengin olsun yazmadiniz, ben oyle birsey okumadim en azindan.
Beklentilerinizi cok anormal bulmadim ben zaten. Muhabbet cok zenginliğe dogru gitti

İlk yorumumda da dedigim gibi "artik evleneyim" acelesine girmediğiniz surece kriterlerinizi bozmayin elbette.

Ama burada bir konu vardi mesela geçenlerde, kadin adamin maasini az bulmuştu icine sinmeyen bir iki birsey daha vardi karar veremiyordu ama sonra gorustuler ettiler ve adama çok aşik oldugunu yazmişti burda ve kriterinden vazgecmisti. Boyle şeyler de olabiliyor, o bakimdan soyluyorlar.
 

bu aralar ben de yaratıcı yazarlıkla ilgileniyorum. ama hiç öyle uzun uzun birşeyler yazma deneyimim de olmadı. sadece içgüdüsel birşey.
hani deneyim olmadan katılsam çok bön bön kalır mıyım acaba ?
 
konu nasıl oraya geldi ben de hiç anlamadım dediğim şey sadece düzenli işi gücü olsun, ben iki üni okuduğum için üni mezunu olsun ki 2 olması şart değil 1 de yeter. zaten artık herkes üniversite okuyor :) bir de boyu boyuma olsun demiştim hepsi bu kadar. ne çok şey istemişim meğer ben de şaşırdım tutturdular esnet esnet, bunları esnetmek işsiz birine bile evet de anlamına geliyor o kadar da değil adam yatacak ben mi çalışcam bir tek :)
 

Yok yok bön bön kalmazsın. Benim gittiğim tam hatırlamıyorum ama uzun 60-70 saatlik falan bir kurstu. Tee en baştan düşünme sürecinden başladı, bebek adımlarıyla gitti. Çok keyif almıştım ben. Kursu alalı epey oldu daha bir iki aydır ufak ufak yazmaya başladım ama henüz pek gitmiyor. Kafanın çok boş olması lazım sanırım. Yazarlar neden inzivaya çekilir idrak ettim.
 

ben bir ara mesaj atıp sizden bilgi rica edebilir miyim :) ?
resmen enerjimle konuyu çektim gibi oldu, birkaç haftadır aklımda da
 
Allah rahmet eylesin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…