- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Ayşe fatma Hatice vs isimleri severim. ama başka şekilde isim koymam. mesela cezvenur diye isim duydum düşünün.
Saçma ki ne saçma..
Hadi tarafların güzel bir ismi olur yani çocuğun ömür boyu taşırken sorun yaşamayacağı bir isim olur da bir nebze kabul edilir, ancak alakasız, çocuğu zor durumda bırakacak, siyasi, dini, eski isimler de diretilmiyor mu kopuyorum ben orada..
Mantık ne yani, kendileri de bilmiyor aslında. Saçma sapan bir dayatma.
gelenek diye ismi satılmış olan arkadaşım vardıYok ben mi adınızı kaçırdım zor bir isim mi adınız ?
Olabilir size saçma gelebilir ama işte gelenek görenek diye koyuyorlar ,
Eşler birbirine saygı çerçevesinde onayladıktan sonra geçmişten gelen isimleri yaşatıyorlar,
Çünkü öyle görmüşler ,
bende küçükken sevmemiştim hiç ismimi 2.ismi varmı kızınızın?Bende hic sevmiyorum vallahi malesef kizimin ismi kaynanamin hem kizim kendu isminide sevmedi hic,hani olenlerin isimleri koyulur onu anlarimda. yasarken butun aile amca hala dayi isimleri koyuluyorlar benim koca tarafi oyle eltilerum kaginlarin halalrin isimlerini koymak zorundaymis gibi koyuyotlar cok sinir birsey birde isim koyarkende nasil cagirlir falan diyede iyi duaunup koymak lazim
aslında ismini değiştirsen bile yeni bi ortama gideceksinki rahat edeceksinBana da babamın babaannesinin adını koymuşlar bende hiç sevmiyorum hatta sadece bizim burada var benim ismimden bir yaşlı bi teyzede birde bende banada birsürü başka isimler uyduruyorlar lakabın mı diyen var hiç sevmiyorum ismimi bizim buralarda böyle maalesef dede babaanne yada büyüklerin ismini koyarlar, bazen değiştirmeyi düşünüyorum ama artık degistirsem de bu saatten sonra herkes yine eski ismimi söyler diye vazgciyorum
h harfi ile başlayan çook eski bir isimIsim neydi
cezvenur?Ayşe fatma Hatice vs isimleri severim. ama başka şekilde isim koymam. mesela cezvenur diye isim duydum düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?