- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
tabiki düşünüyorum babamlarla konuştum zaten kabul ettiler ben sırf babaannemin keyfi yüzünden bu kadar yılımı harcadım dahada harcayamam işin ilginç tarafı babam anlayışla karşıladı ama annem saçma buluyo bunu anlayamıyorumMahkemeye başvurup ismini değiştirmeyi düşünüyor musun?
dedim yuakrda h harfi ile başlayan çok eski bir isim hatıce hande değil ama hafizeye benzer bi isimcezvenur?
çocuğa daha köü ne yapılabilirdi acaba ?
bu arada konu sahibi ismini bahşetsen merak etim valla
ya kadın benden sağlıklı varya bide benim sinir olduğum halalarım amcalarım koymadı benim babam son çocuk ama koydu annem desen senin ismin çok güzel diye diretiyo halaevet sayın seyirciler saçma olan geleneklerimizden biri daha..
hadi dede-babaanne vs..ölmüştür adı yaşasın diye belki konulabilir ancak yaşayan bir insanın ismini çocuğa koymaya hele de anne-baba istemiyorsa bunun dayatılmasına çok karşıyım.
o çocuğu karnımda taşıyan,9 ay her sıkıntıya katlanan,doğuran,bakan bensem isim koyma hakkı da anne olarak ilk önce benim olmalı.
sırf birilerinin gönlünü yapacağım diye çocuğuma istemediğim bir isimle seslenmem.
bende satılmış ümmü döndü durdu gibi isimleri çok gördümBu kulaklar havuzgül'ü duydu. Kk'da 'döner' gormustum bide
ya hatice ayşe olsa tamam derim anlamı güzel eski ama benim ismim bambaşka bi boyuthem güzel hem anlamı güzel olacak bence gidipte çok eski isimlerden takmam şimdi ki gibi de berke can takmam arayı bulcam inşallah
Saçma ve sorun yaratan birsey,iki tarafın da ana babası var hangisi konacak,genelde erkek aileleri baskın çıkıyo ve bu bence kadını ezen birsey, oğlum var ilerde gelinim kızına annesinin adını verse bozulurum, böyle düşündüğüm için ben de koymadım halbuki koyabilirdim, oğlum babamın vefatından 36 gün sonra doğdu herkes babanın adını koy dedi ama koymadım
Onlar direk kastamonu'lu canimbende satılmış ümmü döndü durdu gibi isimleri çok gördüm
ayşe o kadar kötü değil aslındaBana da babannemin adını vereceklermiş adı ayşe, benden bir ayşe çıkmaz yani, Ayşe havası var mı bende yahu,gerçi gene adımı o koymuş ya neyse
egeliyiz bizOnlar direk kastamonu'lu canim
ayşe o kadar kötü değil aslında
anladım umarım şuanki isminiz size yakışan hoş bir isimdir :) ya bide benim ismime sahip adaşım yok hiç hepsi 40 50 yaş üstü hanımlardan oluşuyor bide ben biraz nazik gözüken birisiyim ama ismim kaba olunca çok ironiğimsi bişiler oluyoKötü değil ama bana gitmez yani
Benim cevremde cok var da. Hepsinin adi onlar. Dogrudur orda da vardir. Zaten bi onceki bebek ölduyse sonrakine durdu koyuyolar. Yada 4 kizi varsa sonuncuya garibime döndü koyuyo ki dönsün cinsiyet. Tovbe yarabbim. Karadenizde dursun yeter yasar falan da oyuzden koyuluyoegeliyiz biz
ya aslında ölmüş biri olsa anısını yaşatmak isticek derim kabullenirim ama kadın benden sağlıklı vallaSaçma evet. Ölmüş birinin adını koyma isteğini hep saçma buldum. Kuzenimin bebeği olacak ve annesi kanserden vefat etti ve bazı kişiler onun adını koy diye diretiyor. İstemiyor annesi olmasına rağmen çünkü kötü bir şekilde oldu ve onu hatırlatacak diyor. Eşi karışmaz koysa. Çok gereksiz ve resmen sorun yaratan bir konu olabiliyor bazı ailelerde.
Yaaa cok merak ettim lutfen soyleanladım umarım şuanki isminiz size yakışan hoş bir isimdir :) ya bide benim ismime sahip adaşım yok hiç hepsi 40 50 yaş üstü hanımlardan oluşuyor bide ben biraz nazik gözüken birisiyim ama ismim kaba olunca çok ironiğimsi bişiler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?