- Konu Sahibi labellevie
-
Kesinlikle çok yardımcı oldun ben de öyle düşünüyorum birkez daha istemediğim şeyi yapmak beni mutsuz edicek. Zaten inanın evimize hiç ısınamadım, hiçbir şey gözümde yok.arkadaşım yeni evlendiğimizde bizde eşyalarımız kırılıp dökülmesin diye eşya almamıştık.
sonra kendi evimize taşınıp aldık bende senin gibidüşünmüştüm ama insanın içine batıyor, haklısın.
ev konusunda istemediğin bir şey yapmak seni mutsuz eder.
sende bu mutsuzluğunu evliliğinize yansıtırsın. senin için eşinin istediği çok mutsuz edecek bir sey degilse kabul et ama cok rahatsız olacaksan kabul etme cünkü ileride telafisi zor yaralara sebep olabilir. sadece kendini dinle en doğru kararı sen biliyorsun zaten...
inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Kesinlikle çok yardımcı oldun ben de öyle düşünüyorum birkez daha istemediğim şeyi yapmak beni mutsuz edicek. Zaten inanın evimize hiç ısınamadım, hiçbir şey gözümde yok.
Bekarken aldığım eşyaların üstüne titrerdim, evimi dip bucak temizlerdim şimdi hiç içimden gelmiyor.
O evim kadar sıcaklık bulamıyorum burda.
Malesef başka şehre gitme şansımız yok.gelininin evine müdahele eden kaynanalardan nefret ediyorum
eşinin ailesinden uzak olabileceğin bir yere taşın bence yoksa hep yuvanıza burunlarını sokacaklar
Malesef başka şehre gitme şansımız yok.
Canım kesinlikle ben de büyük bir borcun altına girip herşeyin en lüksünü almaya karşıyım. Çok abartı birşey istemiyorum benim istediğim gibi bir evi tutacak gücümüz var.Eğer istediğiniz gibi bir ev ve eşya için sizi zorlayacak bir borca girecekseniz, eşinizin önerisini bir kere daha değerlendirin isterseniz. Tabi insan bir an önce herşeyin hayal ettiği gibi olmasını ister, ama bazen borç ödeme sıkıntıları ile boğuşurken o elde ettiklerinin tadını çıkartamaz, aksine evliliğini yıpratır. Başka evli arkadaşlarınızın, ya da eşinizin ailesinin yeni evini hiç düşünmeyin, önemli olan sizin bütçeniz, sizin diğer konulardaki uyumunuz. Güzel ev ve eşyalar, eğer ağız tadınız, huzurunuz yerindeyse sizi mutlu eder.
Büyük bir şehirde değiliz ne kadar uzağa taşınsak ta uzaklaşamıyoruz. Gerçi ben müdahale ettirmiyorum ama eşim de onlarla aynı fikirde. Teşükkürler yorumun için.başka şehir değil zaten daha uzak bir semt mesela
Canım kesinlikle ben de büyük bir borcun altına girip herşeyin en lüksünü almaya karşıyım. Çok abartı birşey istemiyorum benim istediğim gibi bir evi tutacak gücümüz var.
Kaldı ki ilk seferinde böceklerle boğuşunca neye uğradığımı şaşırdım. 1,5 yılda bu 3. evimiz olucak.
Ev alıncaya kadar en az 2-3 sene beklicez istediğim gibi bir ev olsun istiyorum. Ayrıca eşim bizim evimizden kısıp kendi ailesine yardım etmeye çalışıyor.
Ayrıca eşim bizim evimizden kısıp kendi ailesine yardım etmeye çalışıyor.
Kesinlikle zaten kardeşinin borcunu üstlendi, bir kaç sefer para gönderdi, hatta bana birkez kardeşi için kredi çekmemi istedi kabul etmedim ben ödücem diyor bir de, kredinin taksiti benim maaşımdan düşücek sanki bana al kredinin taksiti dicek.hayatım sen nekadar kısarsan o ailesine harcıycak
herşey gençlik te güzel bundan 3 5 yılsonra çoluk çocuk derdi başlayınca hiç bişey yapamazsın
içinde kalmasın durumunun el verdiği ölçüde her istediğini al
insanın içinde uhte kalıyo
Ben işte nazikçe halledemiyorum sinirleniyorum, haksızlığa gelemiyorum. Hep benden bekleniyor fedakarlık yapmak, imkanımız yok diye hiçbir şey yapmadılar evlenirken ama herşeye müdahale ettiler.Evet, o zaman gönlünüze göre bir yer tutun tabi. Belki zaten öyle yapıyorsunuz ama, eşinizin ailesine yardım konusunu, aman, çok nazikce halletmeye çalışın, çünkü burada da hep okuyoruz bu konular evliliğe bir girmeye görsün, olay tatsızlaştıkça tatsızlaşıyor.
İşte ben de bunu anlamıyorum. İnanın komedi gibi. O dönem bize çevresi ev arıyor işte telefonla diyorlar yeni evlendiler kirası yüksek olmasın borçları var falan. Bize birkaç ev gösterdiler harabe gibi.ikinizde çalışıyorsunuz.neden istediğiniz gibi bir evde oturmayasınız.illa ev almakmı lazım.nerde mutluysan orada otur canım
Ben işte nazikçe halledemiyorum sinirleniyorum, haksızlığa gelemiyorum. Hep benden bekleniyor fedakarlık yapmak, imkanımız yok diye hiçbir şey yapmadılar evlenirken ama herşeye müdahale ettiler.
Daha ne desem, yok çok açılmayın, masraf yapmayın diyen insanlar bizim düğünümüzde gitmişler 2 şer 3 er elbise almışlar hangisini beğenirlerse. Bütün akrabalarına bohça yapmışlar gösteriyorlar hep marka almışlar. Tabi eşimden alıyorlar parayı. Nefret ediyorum hepsinden.
İşte ben de bunu anlamıyorum. İnanın komedi gibi. O dönem bize çevresi ev arıyor işte telefonla diyorlar yeni evlendiler kirası yüksek olmasın borçları var falan. Bize birkaç ev gösterdiler harabe gibi.
Allah düşürmesin tabi kimin ne olacağı belli değil ama o kadar kötü değil durumumuz. Ben tek başıma çalışırken Ankara gibi bir yerde daha güzel evde oturuyordum, geçinip gidiyordum.
Ben eşimin ve ailesinin mantığını anlamadım, eşim kendini onlara karşı sorumlu hissediyor. Evin reisiyim bakmak zorundayım diyor ama bizim evimizi düşünmüyor. Teşekkürler zaten geri adım atmayı düşünmüyorum. Çok mu agresif davranıyorum diye şüpheye düştüm kendimden.Çok haklısınız tabi, ben yemedim sen ye demenin de alemi yok. Eşiniz fark edemiyor mu tüm bunları, hayret doğrusu. Evet, siz kendi evinizi gönlünüzce düzenleyin, biraz harcamalarınızı ya da birikimlerinizi artırın, belki o zaman anlar eşiniz bu işin onun düşündüğü gibi devam edemeyeceğini, artık sizin ayrı bir aile olduğunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?