yeni ev kurarken

belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı

Bence kayınvalide yüzünden takıntılı değilsiniz. Cevabını kendinizde aramak istemediğiniz her soru ve sorunda nedeni olarak 3.şahısları suçluyorsunuz. Neden ? Çünkü böylesi daha kolay.

Eski konularınıza alt alta göz atınca neden başkalarının hayatını bu kadar merak ettiğinize dair fikir edinebiliyor insan. Siz de deneyin. Alın elinize bir kağıt kalem , göz atın konularınıza. Kendi evliliğinizde ulaşamadığınız veya türlü zorlukla geç ulaştıklarınıza daha kısa sürede ulaşanları çekemiyor gibi duruyorsunuz.

tamam kabul ediyorum peki nasıl kurtulacam bu düşüncelerden. yardım edin
kurtulamazsınız ki bugün eltinize yarın bir başkasına, birilerinin mutsuz olması sizi hep mutlu edecek. maalesef kişilik bozukluğu nasıl düzelir bilemedim, iç huzurunuzu gözden geçirin. biraz ağır olmuş olabilir ama etrafımda siz gibi bir kaç kişi var gerçekten bu negatif enerjiyle birilerine zararınız dokunuyor, ama en çokta kendinize.

Hey gidi kıskançlık heyyyyyy
hobi edinin siz bence en güzel kurtuluş yolu bu olur

evet onalrın hayatını merek ediyorum ama neden ettiimi inanın bende bilmiyorum.kendi evliliğmde çok daha iyi her açıdan çok daha iyi durumdayım iyide peki neden böleyim

evet onalrın hayatını merek ediyorum ama neden ettiimi inanın bende bilmiyorum.kendi evliliğmde çok daha iyi her açıdan çok daha iyi durumdayım iyide peki neden böleyim

Bastıramadığınız bir kıskançlık duygunuz var , her şeyin en iyisi en güzeli en en en olanı siz olun ; siz de olsun istiyorsunuz. Nedenini buradan bakıp bizim bulmamızı beklemek yerine ; kendi hayatınıza odaklanıp hayatınızı yaşamaya başlarsanız başkalarını merak edecek zamanınız dahi kalmayacaktır ve zamanla seyrelip azalacaktır bu duygularınız.

bence şöyle düşün mutlu olsa sana faydası varmı yok
mutsuz olsada bir faydası yokkk ozaman bu neyin nesi bencil olma en mutsuzum oda mutsuz olsun diye düşünme
ben mutsuzum bari o mutlu olsun de herşeyin iyisini önce karşındaki için iste ALLAH sanada verir

Esinizle adk evliligi yapmayan sizsiniz.neden kendinizi kandiriyorsunuz.ruh haliniz hic iyi gorunmuyor

Hadi desem özeniyorsunuz paralarına falan o da değil. Harbi ne sizde ki bu durum? Geçmişinde yasadıkları bu kadar fesat etmemeli bir insanı. Hayır eltiniz daha mı dik, kocası ezdirmıyor mu, kv laf söyleyemıyor mu? Eğer bunlarsa sizin yapamadıklarınızı o yapıyor, eferin ona.

Madem eltiniz sohbet ortamı yaratıp ona sorabilirsiniz ?
Bir derdin mi var diye.

kıskanıyorum işte kıskanılcak bi yanı olmadığı halde. neden böleyim ki
Kiskanmamak elinde
Kendini neden baskasiyla kiyasliyorsun ki?bir baskasi seni eltinle kiyaslasa delirirsin eminim kendine bunu yapma
Bence geliri sizden daha yuksek ve esyaya ivir zivira onem vermiyorlar yani ve bu da size garip geliyor belki de siz esyaya cok onem veren birisiniz esya olunca hersey tamam saniyorsunuzdur ? Olabilir mi? Sadece bir noktada tahmin edeyim dedim

yoo maddi olarak kat be kat iyi durumdayım.daha güzelim bakımlıyım. daha çok seviliyorum ona göre.dik filan değil.zaten iki lafı bi araya getirip konuşamayan bi tip

yoo maddi olarak kat be kat iyi durumdayım.daha güzelim bakımlıyım. daha çok seviliyorum ona göre.dik filan değil.zaten iki lafı bi araya getirip konuşamayan bi tip
Ama bütün bunlara karşılık sizin aklınızı meşgul ediyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…