- 16 Haziran 2011
- 16.540
- 73.264
- 798
belkide kv yüzünden bukadar takıntılıyım ona karsı olaamzmı
kurtulamazsınız ki bugün eltinize yarın bir başkasına, birilerinin mutsuz olması sizi hep mutlu edecek. maalesef kişilik bozukluğu nasıl düzelir bilemedim, iç huzurunuzu gözden geçirin. biraz ağır olmuş olabilir ama etrafımda siz gibi bir kaç kişi var gerçekten bu negatif enerjiyle birilerine zararınız dokunuyor, ama en çokta kendinize.tamam kabul ediyorum peki nasıl kurtulacam bu düşüncelerden. yardım edin
evet onalrın hayatını merek ediyorum ama neden ettiimi inanın bende bilmiyorum.kendi evliliğmde çok daha iyi her açıdan çok daha iyi durumdayım iyide peki neden böleyimBence kayınvalide yüzünden takıntılı değilsiniz. Cevabını kendinizde aramak istemediğiniz her soru ve sorunda nedeni olarak 3.şahısları suçluyorsunuz. Neden ? Çünkü böylesi daha kolay.
Eski konularınıza alt alta göz atınca neden başkalarının hayatını bu kadar merak ettiğinize dair fikir edinebiliyor insan. Siz de deneyin. Alın elinize bir kağıt kalem , göz atın konularınıza. Kendi evliliğinizde ulaşamadığınız veya türlü zorlukla geç ulaştıklarınıza daha kısa sürede ulaşanları çekemiyor gibi duruyorsunuz.
ağzınıza sağlıkKezban tipli ne demek yaa?Kezban bir isimdir hanımefendi.
isimlerin karşılığıda hiçbir tipi anlatmaz.
ne kadar ayıp yaa.
evtÇalışıyor musunuz?
evet onalrın hayatını merek ediyorum ama neden ettiimi inanın bende bilmiyorum.kendi evliliğmde çok daha iyi her açıdan çok daha iyi durumdayım iyide peki neden böleyim
bence şöyle düşün mutlu olsa sana faydası varmı yok
sanırım kıskanıyorum .ama kezban tipli bişey aslında.ee benim b u takıntım niye peki.
Esinizle adk evliligi yapmayan sizsiniz.neden kendinizi kandiriyorsunuz.ruh haliniz hic iyi gorunmuyorevet onalrın hayatını merek ediyorum ama neden ettiimi inanın bende bilmiyorum.kendi evliliğmde çok daha iyi her açıdan çok daha iyi durumdayım iyide peki neden böleyim
Hadi desem özeniyorsunuz paralarına falan o da değil. Harbi ne sizde ki bu durum? Geçmişinde yasadıkları bu kadar fesat etmemeli bir insanı. Hayır eltiniz daha mı dik, kocası ezdirmıyor mu, kv laf söyleyemıyor mu? Eğer bunlarsa sizin yapamadıklarınızı o yapıyor, eferin ona.
kıskanıyorum işte kıskanılcak bi yanı olmadığı halde. neden böleyim kiNeden bu kadar merak ediyorsun eltini?
ask evliliği yapmadığımı nasıl anladın kiEsinizle adk evliligi yapmayan sizsiniz.neden kendinizi kandiriyorsunuz.ruh haliniz hic iyi gorunmuyor
Kiskanmamak elindekıskanıyorum işte kıskanılcak bi yanı olmadığı halde. neden böleyim ki
yoo maddi olarak kat be kat iyi durumdayım.daha güzelim bakımlıyım. daha çok seviliyorum ona göre.dik filan değil.zaten iki lafı bi araya getirip konuşamayan bi tipHadi desem özeniyorsunuz paralarına falan o da değil. Harbi ne sizde ki bu durum? Geçmişinde yasadıkları bu kadar fesat etmemeli bir insanı. Hayır eltiniz daha mı dik, kocası ezdirmıyor mu, kv laf söyleyemıyor mu? Eğer bunlarsa sizin yapamadıklarınızı o yapıyor, eferin ona.
Ama bütün bunlara karşılık sizin aklınızı meşgul ediyor değil mi?yoo maddi olarak kat be kat iyi durumdayım.daha güzelim bakımlıyım. daha çok seviliyorum ona göre.dik filan değil.zaten iki lafı bi araya getirip konuşamayan bi tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?