Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

timsah goz yasi diyosun. Sana nasil davraniyorsa sen de ona oyle davran suratini as gerekmedikce muhattap olma

Evet haklısınız , düğünüm ve kınam çok güzel geçti , görümcem resmen kıskandı güzel oldu diye ben onunla sırf karşılıklı oynamamak için samimi olduğum kişilerin yanına gidiyordum . Oynamamak istemememin sebebi ise öyle kötü bakıyordu ki enerjimi sömürdü resmen , her düğünde döktüren kadın kardeşinin düğünde kan kusarak oynadı .

Zaten o kadar şeyden sonra bi cool bi havalı hareketler , baş başayken müthiş derecede iyi olan insan (!) kendi akrabalarının yanında bilmiş tavırlar ,laf sokmalar inanamıyordum , kayınvalideme yardım için salata hazırladık akşam yemeği için kayınvalidem kızına kızım Sende yardım etsene dedi görümcem ise ben bu evin kızıyım anamda sensin babam da bişey olmaz o yapsın dedi .

Bence size saygili davranmayan birine siz de saygili davranmayin. Tabi bir sey de demeyin sonra siz kotu olursunuz ama kesinlikle tepkinizi gosterin. Ne demek yok sana anne oglum 10 yasina gelmeden cocuk yapmayin sanki sehzade dogurmus ruh hastasi

Ben sinirlendiğim zaman cevap verirken istemsiz şekilde ağlayan insanlardanım konuşurken tutamam ağlarım daha çok sevinir diye korkuyorum
kısa ve net konuşun ağlamazsınız... mesela otur oturduğun yerde dediği zaman anında " benim annem benim hayatım, ben bilirim ne yapacağımı merak etme abla " deyip normal muhabbete devam edin...

Bence size saygili davranmayan birine siz de saygili davranmayin. Tabi bir sey de demeyin sonra siz kotu olursunuz ama kesinlikle tepkinizi gosterin. Ne demek yok sana anne oglum 10 yasina gelmeden cocuk yapmayin sanki sehzade dogurmus ruh hastasi

Şuan evin tek torunu onda olduğu için ilginin ondan gitmesini istemiyor sanırım . kayınvalidemin hep onu çocuğuna bakmasını istiyor.

Hhahahah ayyy benim görümcede hep öyle laf sokardi. "Annem benim oglumu buyuttu cok cekti yoruldu artik, sizin cocuk olursa ona bakacak gucu kalmadi diyordu"kaynanamda "tabiki bakarim o bizim cocugumuz ona bakariz tabiki"dedi. Görümcede sustu ve bende hemen hamile kaldim zaten simdi hepsi kizimin etrafinda pervane olmus. Hemen cocuk yapin sizdeoda görsün gününü,anlasin ki kimse onu takmiyor.

kısa ve net konuşun ağlamazsınız... mesela otur oturduğun yerde dediği zaman anında " benim annem benim hayatım, ben bilirim ne yapacağımı merak etme abla " deyip normal muhabbete devam edin...

Cevap vermeye çok yeltendim , Ama öyle bir yapıya sahip ki hemen ağzını yaya yaya ''ay ben kötü bişey demedim bundan sonra karışmam hiç birşeye neden kızdın ki '' der.

bana devamlı korundunuz dimi sakın korunmamazlık yapmayın Allah korusun diyip duruyor lafı söyliyip hemen gidiyor ...

Cevap vermeye çok yeltendim , Ama öyle bir yapıya sahip ki hemen ağzını yaya yaya ''ay ben kötü bişey demedim bundan sonra karışmam hiç birşeye neden kızdın ki '' der.
kızmadım bende fikrimi söyledim deyip kapatın konuyu... karışmaması gerektiğini böyle böyle anlayacaktır.

kızmadım bende fikrimi söyledim deyip kapatın konuyu... karışmaması gerektiğini böyle böyle anlayacaktır.

Anladım . yavaş yavaş tepki göstermeye başladım zaten , görümcem pazar günü gezmeye gidelim demiş eşime tabi sadece eşime sormuş eşimde bana sordu bende hayır biz baş başa gezelim dedim .

Canım belki espri mahiyetinde soyluyo olabilir. Benim gorumcem de bana böyle şeyler söylüyor ama espri olarak bendr şaka dan korkmuş gibi yapıyorum peki görümce cim diyorum gülüp geçiyoruz sonra

Canım belki espri mahiyetinde soyluyo olabilir. Benim gorumcem de bana böyle şeyler söylüyor ama espri olarak bendr şaka dan korkmuş gibi yapıyorum peki görümce cim diyorum gülüp geçiyoruz sonra
Bi kere olsa tamam diycem zaten bende şakadır dedim eve davet edip hizmet ettim ama arkamı döndüğüm an bıçak saplıyor evlendikten sonra daha iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…