Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

Muhatap olma soğuk davran. Anan mı bacın mı boşver.

Zorunlu olmadıkça onunla kolay kolay aynı ortama girmeyi düşünmüyorum ''yok sana anne manne otur oturduğun yerde ' dedikten sonra biraz zor . Umarım farkeder kızdığımı . O zaman daha rahat konuşurum açık açık anlatırım .

Ondan korkuyorum , hamile kalıp kilo alsam o kadın benim psikolojimi bozar .
Yapacak birsey yok gercekten uzak durmaya calisin fazla samimi olmayin.benimki cocuguda bana birakiyordu surekli. Bi ara esimle kavga ettik oglu hemen soylemis oda bi kacgun küstü bana güya ama muhtac oldugu icin yine geldi

Eşin de amma pasifmiş ezildikçe ezilmiş çok itici.
Bu zamana kadar çoktan ağzının payını vermeliydi.
O müdahale etmedikçe sen ne yapsan boş zaten.
Kötü olduğunla kalırsın.

Eşin de amma pasifmiş ezildikçe ezilmiş çok itici.
Bu zamana kadar çoktan ağzının payını vermeliydi.
O müdahale etmedikçe sen ne yapsan boş zaten.
Kötü olduğunla kalırsın.
Onda akıl sonradan geldi ev için kredi çekçektik. Üzerine ablasının evinin kredisi gözüktüğü için çekelemedik 1 ay bekledik bağırdı çağırdı durumu olduğu halde üç kuruş krediyi kapatmadı . Evet nişanlıyken farkında değildi düğüne ramak kala anladı .

Yapacak birsey yok gercekten uzak durmaya calisin fazla samimi olmayin.benimki cocuguda bana birakiyordu surekli. Bi ara esimle kavga ettik oglu hemen soylemis oda bi kacgun küstü bana güya ama muhtac oldugu icin yine geldi
İyi niyetli olsa her türlü yardıma hazırım ama onda oda Yok 3 yaşındaki oğlu yenge yenge diye gelir yanıma onu bile kıskanır hemen alır yanımdan sinirini çocuktan çıkarır .

Saygıda kusur etmelisin artık zamani gelmis.
Benimle böyle konusamazsin de.
Sende laf sok.
Misal cocuk yapma diyo ya ben nezaman cocuk yapacagimi sizemi sorucam pardon?
Tamam izin kagidi isterim imzalarsin falan de.
Sok lafi.
Tiiye al.
Yani onu tiiye aldigini hissettir.
Unursamaz davran.
O ne diyosa sen baska bisey de dinleniyomus gibi onu.

Kesinlikle haklısınız .

Tam bi catlakmis. Sakayla karisik cvp ver yoksa onune gecemezsn .deli deliyi gorunce sopasini saklar.onun deli sorularina delice cvp ver

Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye
Esim bana bu cesareti verse ne annesiyle bir daha muhattap olurum ne ablalariyla :) ama ben yine de saygimi bozmayayim diye esim cevap veriyor sinirimi bozduklarinda. sen de biraz ac agzini esine de mudahale etme birak konussun. Onlar kardes senin yuzunden dusman olurlar sanma. Olmazlar.

Doğru haklısınız anladım ki iyi niyet te bi yere kadar .

Ne saygisi ya böyle insana daygi felan gerekmez

Iyice taviz vermissin tepenw cikar ve bidaha inmez koy tavrini

Kesinlikle haklısınız .
Ben yasadigim icin soyluyorum
Hani saygili olalim,susalım,duymayalim diyoruz ya onlar aa bak nekadar saygili aferin demiyo
Ezik,sinik,enayi,zavalli diyolar.
Carlicaksin hak edene.
Zaten öylede kotusun böylede.

Canım azıcık görümcenin taktiğinden örnek al, lafını sok,içinde kalmasın. İçinden Gelenleri söyle sonra da sonuna hahaha yı eksik etme. Mesafe iyidir çok sık bir araya gelme, eşinin tavır koymasına izin ver onlar kardeş sen kötü olursun ama o olmaz, yaygaracıdır böyle tipler en ufak şeyde gelin şöyle dedi böyle dedi modundan çıkmaz başın ağrır. Böyle bir profile bakıp kendini mutsuz edipte strese sokma sonuçta eşinde durumun farkında belli ki kıskanılıyorsun

Ben yasadigim icin soyluyorum
Hani saygili olalim,susalım,duymayalim diyoruz ya onlar aa bak nekadar saygili aferin demiyo
Ezik,sinik,enayi,zavalli diyolar.
Carlicaksin hak edene.
Zaten öylede kotusun böylede.

Geçen zaten arkamdan konuşurken yakaladım konuşuyordu ''benim deli olduğumu daha görmedi ama gösteririm ''diyordu

Allah'ıma çok şükür kayınpederim kayınvalidem kuzenleri enişteleri eşimin beni çok sevip sayarlar. Ben davet etmeden onlar ben devamlı davet eder zamanında ben farkında olmada söylemişlerdi bana aklı sıra sana karışmaya çalışıyor dediler ama inanmamıştı evlendikten sonra sevgili görümcem (!) sağolsun söylenilenleri doğruladı

Sirf o gorumceye inat 14 gunluk gelin halimle anamin evine gider 1 hafta kalirdim.
Susacaksaniz da bari hal hareketlerinizle senin borun bana otmez imaji verin.

Sirf o gorumceye inat 14 gunluk gelin halimle anamin evine gider 1 hafta kalirdim.
Susacaksaniz da bari hal hareketlerinizle senin borun bana otmez imaji verin.

İşte her şeyi geçtim o meseleye karışması çok zoruma gitti ,cumartesi günleri bile çalıştığım için ''ay yazık sana ben çok şükür cumartesi pazar izinliyim '' aklı sıra çalıştığım için beni ezmeye çalışıyor

Gorusmeyin evinize cagirmayin evine gitmeyin.
Esiniz zaten sizden yanaymis zorla evinize gelip coreklenemez zaten kendisi de calisiyormus
sizin de bir pazar gununuz bosmus.
Telefondan ariyorsa da acmicaksiniz, laf sokacak ortami vermiceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…