- 29 Ekim 2016
- 59
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi Yenigelin15
-
Muhatap olma soğuk davran. Anan mı bacın mı boşver.
Yapacak birsey yok gercekten uzak durmaya calisin fazla samimi olmayin.benimki cocuguda bana birakiyordu surekli. Bi ara esimle kavga ettik oglu hemen soylemis oda bi kacgun küstü bana güya ama muhtac oldugu icin yine geldiOndan korkuyorum , hamile kalıp kilo alsam o kadın benim psikolojimi bozar .
Onda akıl sonradan geldi ev için kredi çekçektik. Üzerine ablasının evinin kredisi gözüktüğü için çekelemedik 1 ay bekledik bağırdı çağırdı durumu olduğu halde üç kuruş krediyi kapatmadı . Evet nişanlıyken farkında değildi düğüne ramak kala anladı .Eşin de amma pasifmiş ezildikçe ezilmiş çok itici.
Bu zamana kadar çoktan ağzının payını vermeliydi.
O müdahale etmedikçe sen ne yapsan boş zaten.
Kötü olduğunla kalırsın.
İyi niyetli olsa her türlü yardıma hazırım ama onda oda Yok 3 yaşındaki oğlu yenge yenge diye gelir yanıma onu bile kıskanır hemen alır yanımdan sinirini çocuktan çıkarır .Yapacak birsey yok gercekten uzak durmaya calisin fazla samimi olmayin.benimki cocuguda bana birakiyordu surekli. Bi ara esimle kavga ettik oglu hemen soylemis oda bi kacgun küstü bana güya ama muhtac oldugu icin yine geldi
Kesinlikle haklısınız .Saygıda kusur etmelisin artık zamani gelmis.
Benimle böyle konusamazsin de.
Sende laf sok.
Misal cocuk yapma diyo ya ben nezaman cocuk yapacagimi sizemi sorucam pardon?
Tamam izin kagidi isterim imzalarsin falan de.
Sok lafi.
Tiiye al.
Yani onu tiiye aldigini hissettir.
Unursamaz davran.
O ne diyosa sen baska bisey de dinleniyomus gibi onu.
Tam bi catlakmis. Sakayla karisik cvp ver yoksa onune gecemezsn .deli deliyi gorunce sopasini saklar.onun deli sorularina delice cvp veröncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var
Tam bi catlakmis. Sakayla karisik cvp ver yoksa onune gecemezsn .deli deliyi gorunce sopasini saklar.onun deli sorularina delice cvp ver
Esim bana bu cesareti verse ne annesiyle bir daha muhattap olurum ne ablalariyla :) ama ben yine de saygimi bozmayayim diye esim cevap veriyor sinirimi bozduklarinda. sen de biraz ac agzini esine de mudahale etme birak konussun. Onlar kardes senin yuzunden dusman olurlar sanma. Olmazlar.Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye
Doğru haklısınız anladım ki iyi niyet te bi yere kadar .Esim bana bu cesareti verse ne annesiyle bir daha muhattap olurum ne ablalariyla :) ama ben yine de saygimi bozmayayim diye esim cevap veriyor sinirimi bozduklarinda. sen de biraz ac agzini esine de mudahale etme birak konussun. Onlar kardes senin yuzunden dusman olurlar sanma. Olmazlar.
Ben yasadigim icin soyluyorumKesinlikle haklısınız .
Ben yasadigim icin soyluyorum
Hani saygili olalim,susalım,duymayalim diyoruz ya onlar aa bak nekadar saygili aferin demiyo
Ezik,sinik,enayi,zavalli diyolar.
Carlicaksin hak edene.
Zaten öylede kotusun böylede.
Canım azıcık görümcenin taktiğinden örnek al, lafını sok,içinde kalmasın. İçinden Gelenleri söyle sonra da sonuna hahaha yı eksik etme. Mesafe iyidir çok sık bir araya gelme, eşinin tavır koymasına izin ver onlar kardeş sen kötü olursun ama o olmaz, yaygaracıdır böyle tipler en ufak şeyde gelin şöyle dedi böyle dedi modundan çıkmaz başın ağrır. Böyle bir profile bakıp kendini mutsuz edipte strese sokma sonuçta eşinde durumun farkında belli ki kıskanılıyorsun
Sirf o gorumceye inat 14 gunluk gelin halimle anamin evine gider 1 hafta kalirdim.
Susacaksaniz da bari hal hareketlerinizle senin borun bana otmez imaji verin.
İşte her şeyi geçtim o meseleye karışması çok zoruma gitti ,cumartesi günleri bile çalıştığım için ''ay yazık sana ben çok şükür cumartesi pazar izinliyim '' aklı sıra çalıştığım için beni ezmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?