- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Anneler oyle der ya ondan şeettim
Bende evde sevdiğim rahat şeyleri giyerimKazik kadar kadinim , hala hello kitty , hala ayicik, hala tavsan desenli ic camasiri, pijama vs giyiyorum.
Gecenlerde yine boole tavsanli, ayicikli slipler aldim benim adam isyan etti.
Ben de küstüm, hello kitty'e sarilip uyudum.
Seviyorum cici bici seyleri napim yani, a aa.
Tum gun ayaktayim. Işten gel aynaya bak. Yok yok bakma tip kaymis. Sabahki makyaj akmis. Sac kabarmis/dagilmis. Gozler cokmus. Buldugum yere oturuyorum. Sonra bi gayret askida buldugum bir esofman ve tshirt giyiveriyorum . Dogru mutfaga... yemek bulasik ve ben yatar...
Kanka suc sende o saate gelen adama giyinilmez soyunulur sen soyunuk ol bak o adamda yorgunluk kaliyomuBenim eşim ilk evlendiğimizde 4-11 çalışıyordu. Gece yarısı gelen adama ne diye süsleneyim. Zaten yorgun argın geliyordu işten. Ben gayette pijamayla karşılıyordum. Bazen çok süslenesim varsa tayt giyip üstüne kalçaları örten bir bluz giyiyordum. İşten eve gelen erkek için önemli olan güleryüz. O sıcacık yuvasına geldiğini bilsin yeter. Seni zaten pijamayla da beğenir. Ben şimdi sadece özel günlerimizde süslenirim. Tabi evde pasaklı gezmiyorum. Pijamanın da bi tarzı olur yani
Ama kis ayiydi, dotum donuyordu soguktanKanka suc sende o saate gelen adama giyinilmez soyunulur sen soyunuk ol bak o adamda yorgunluk kaliyomu
Az sabret yahu merak etme kocisin yakar seniAma kis ayiydi, dotum donuyordu soguktan
biran yüreğime indi ayysaka yaptım tabiiiiii
mini etekler dekolteli bluzlar giyin yok rahat olayım dersen tayt tunik güzel oluyo...
aaaaa halbuki ne güzel kombin yapmıştım aşkolsun.....biran yüreğime indi ayy
Kazik kadar kadinim , hala hello kitty , hala ayicik, hala tavsan desenli ic camasiri, pijama vs giyiyorum.
Gecenlerde yine boole tavsanli, ayicikli slipler aldim benim adam isyan etti.
Ben de küstüm, hello kitty'e sarilip uyudum.
Seviyorum cici bici seyleri napim yani, a aa.
a
aaaaa halbuki ne güzel kombin yapmıştım aşkolsun.....
o terliği giymeyene gelin demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?