- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
Neden? 20 yaşındaki biri 36 yasında biriyle anlaşamaz mı?Umarım sen 20 eşin 36 yaşında değilsindir.
Yukarıda çok güzel anlatmış aradaki yaş farkından dolayı yaşadığı sıkıntıyıNeden? 20 yaşındaki biri 36 yasında biriyle anlaşamaz mı?
Evlenmiş zaten ne farkeder 20-36 olsa artık.Umarım sen 20 eşin 36 yaşında değilsindir.
Birileri yorum yapsın konu paylaşılmış bende bu durumun yaş farkından olduğunu daha doğrusu bayanın yaşının çok küçük olmasından kaynaklandığını anlatmak istedim.Bişey farkedeceği için değil Yani siz neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamadımEvlenmiş zaten ne farkeder 20-36 olsa artık.
Burda onu sormamış ki.
Şu an 26 yaşında olmalısınız. Dediğinize göre hiç de küçük değilsiniz, 40lı yaşlardaki insanların muhabbetlerine de katılabilirsiniz diye düşünüyorum. Okurken sizi 20 falan zannetmiştim. Rahat olunMerhaba arkadaşlar. Yıllardır içinden çıkamadığım ve katlanarak artmış bir kilo problemim var. 25 yaşındayım. Şu an tamı tamına 89.7 kiloyum. İ
O zaman şöyle diyeyim ailenizle yaşadığınız gerginlikler sizi üzmüş. Belki de içten içe (bilinçaltınıza atıp) kendi ailenizle olan gerginlik ve hem manevi hem fiziksel uzaklık, eşinizin ailesine böyle yakın olmanızı hazmedemiyor hissettiriyor olabilir. İlk zamanlar ben de eşimin ailesi, akrabalarıyla gerilirdim. Aslında bir problem yok ama hemen samimi olunamıyor.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Muhabbetlerine katılabiliyorum elbette ama giderken geriliyorum nedense. Umarım geçici olur çünkü gerçekten iyi insanlar hep arayıp sorarlar beni. Şöyle bir şey de var. Eğer yanımda ablam veya başka herhangi bir akrabam varsa eşimin akrabalarının yanında daha rahat hissediyorum. Bilmiyorum ya ailem genel olarak ne evlilik sürecimde ne sonrasında yanımda olduğunu hissettirmedi pek. Babamla kınamdan beri küsüz ve bir kez aramadı 3 aydır. Ben defalarca aradım açmadı ve geri dönüş yapmadı. Bu yalnızlık hissim bundandır belki. Zamanla alışırım umarım eşimin ailesine. Çünkü buradaki ailem onlar benim.
bizdede oyle nefret ediorm.bu durumdan.Valla senin yaşadıklarını birebir yaşamış birisi olarak diyebilirim ki,benim icin tam bir kabus durumuydu esimin akrabalarına gidip gelme durumu. Ramazan bayrami geçti,kurban bayramina gunler kala uykusuz geceler geçirdim
Bir kere cok sacma bir ortamlari var hicbirsey anlamiyorum yemek yeniyor,cocuklar yaramazlik yapiyor,dedikodu yapiyorlar ve bana "ay cok zayifsiiin" cocuk varmii gibi sorular soruyorlardi ben evleneli 1 sene oldu ve onlardan nefret ediyorum artik diyebilirim. Gitmiyorum görüşmüyorum. Sadece esim gidiyor ama huzursuzluk oluyor ister istemez.
Ben hayatimda boyle cahil insanlar görmedim. Yani nice cahil gördüm de,bir arada bu kadar fazlasını görmemiştim.Surekli bir yemek tantanasi mesela,herhalde aç ölecekler diye korkuyorlar.. Surekli bir tören,bir el öpme merasimi falan. Bunlar bana aşırı ters seyler. Ben babamin bile elini sayılı opmusumdur. Kula kulluk edilmez ki. Koskoca adam dedikodu yapıyor. Gittikmi saatlerce oturuluyorbizdede oyle nefret ediorm.bu durumdan.
haklisin cnm. aynen bende gidince surekli bi desikodu. kendi ailemle kendilerini kiyaslamalari nefret ediormBen hayatimda boyle cahil insanlar görmedim. Yani nice cahil gördüm de,bir arada bu kadar fazlasını görmemiştim.Surekli bir yemek tantanasi mesela,herhalde aç ölecekler diye korkuyorlar.. Surekli bir tören,bir el öpme merasimi falan. Bunlar bana aşırı ters seyler. Ben babamin bile elini sayılı opmusumdur. Kula kulluk edilmez ki. Koskoca adam dedikodu yapıyor. Gittikmi saatlerce oturuluyor
Bundan sonra cok beklerler ama 2 dir gitmiyorum daha da gitmem. Bir de bize gelen de yok. Yani benim evime gelmiyorlar beni saymayanı neden sayayım ki? Dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?