- 27 Kasım 2018
- 492
- 267
- 53
- 36
- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
Teşekkürler yorumunuz için. İlk başlarda eşimle sürtüşmelerimiz oldu tabi yaş farkından dolayı. Ona çocukça geliyordu tavırlarım ama ilişkimiz ilerleyince aslında onun kafa yapısının ve davranışlarının hemen hemen benimle aynı olduğunu fark ettim. Şu an hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Hatta çoğu zaman ben eşimden olgun düşünüyor ve davranıyorum. Yapı olarak evet yaşımdan daha olgun hissediyorum ben de. Yani aslında eşimin akrabalarına giderkenki stresim gittikten sonra geçiyor. Gerçekten keyifli zaman geçiriyorum. Onlar da sağolsunlar hep dahil etmeye çalışıyorlar beni konulara. Ama nasıl anlatayım yani böyle sanki onlar bir aile ama ben sonradan dahil olmaya çalışıyorum gibi hissediyorum. Bilmem doğru anlatabildim mi.. Aralarındaki muhabbeti kıskanıyorum biraz keşke biz de akrabalarımla böyle olsaydık diye. Bir de bu yalnızlık hissi belki geçer ailemi ziyaret ettikten sonra. Evlendiğimden beri hiç gitmedim çünkü daha memlekete.Iki olgun insan birbiriyle gayet evlenebilir.Ama acik olmak gerekirse yas farkiniz demek kac jenerasyon fark demek birbirinizi surekli idare ediceksiniz yani.O seni anlamaya sen onu anlamaya caliscaksiniz .Ben senin yaslarindayim ve o yasta birini akraba ya da tanidik hayal ettim yok yani oturup konusacagim ya da o gozle bakacagim birileri degiller olamazlarda cunku cekingenim sanki agzimi bicak acmaz gibi ne yapcam bu adamla yani olayi baska o liseye giderken ben dogmusum yani.Bu da yapi meselesi ben yapamazdim .Esimle ayni jenerasyonun çocuklarıyız ve eskilerden tut simdiki konulara ayni anda gulup yorum yapabiliyoruz ayni evrelerden gectik cunku.artisi bu yani yanlis anlamayin sizi tenzih ediyorum .Sadece fikrimi soyluyorum boyle bir evlilik yapan arkadaslarim benden daha agir ve ciddi tavir takiniyorlar yahut kimi cocuk gibi adami da kendine benzetmeye calisiyordu.Degisik bir manzara yani.Ha tabi su bir gercekki erkek ve kadin olsun olgun ve evliligi tasiyacak konumda olmali.Bu kucuk yasta olanlari hic demiyorum bile.Sizin meselenize donecek olursak bu da bir etken yani sizin orada kendinizi gosterme cabalariniz bundan da kaynakli ya gercekten olgun yapida olup bu insanlarla her seyi konusabilirim anlasabilirim demelisiniz.Ve kendi arkadaslarinizla arada bu yuzden de kalıyorsunuz.Yas bir sayi gibi görülse de bir yasanmislik var. Ve sizde madem olgun bir insanla evlenecek kadar olgunsunuz o halde o insanlarla ayni ortamda bulunmaktan sıkılmamalısınız.Bu da bana garip geldi aacikcasi bu tip erkekler zaten rahat oluyorlar ve sizde rahat olmayi ondan ogrenmelisiniz.
Hahaİlk zamanlar böyle hissetmeniz normal. Bide ailenizden dolayı üzgün olduğunuz için biraz daha zor oluyordur.
Geçeceğini düşünüyorum çünkü şanslısınız ki sizi sevip benimsemişler. Tam tersi olsaydı daha zor olurdu.
Bide konuyla alakası yok ama hatırladım sizi balayı konunuz vardı. Kaynananız da sizinle gelmişti. Hepimiz üzülmüştük. Baktım da cevap yazmamışsınız. Nasıl geçti?
Balayına peşinizden gelmedi yani. İyi iyiHahaevet ya çok sinirlenmiştim,uyku tutmuyordu geceleri. Ama atlattık çok şükür. Eşimle çok ciddi bir konuşma yaptım. Bu şekilde davranırsa, gittiğimiz her yere annesi de dahil olmak isterse benim kv ile kendimi rekabet halinde hissetmeme sebep olacağını söyledim. Ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum ve tahmin edemeyeceğin kadar kötü yerlere gider eğer böyle olmaya devam ederse dedim. Ve eşim de sağolsun anladı beni. Şu an rahatım yani. Ne evime karışması kaldı ne gezmelere bizimle gelmesi kaldı
Teşekkürler yorumunuz için. İlk başlarda eşimle sürtüşmelerimiz oldu tabi yaş farkından dolayı. Ona çocukça geliyordu tavırlarım ama ilişkimiz ilerleyince aslında onun kafa yapısının ve davranışlarının hemen hemen benimle aynı olduğunu fark ettim. Şu an hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Hatta çoğu zaman ben eşimden olgun düşünüyor ve davranıyorum. Yapı olarak evet yaşımdan daha olgun hissediyorum ben de. Yani aslında eşimin akrabalarına giderkenki stresim gittikten sonra geçiyor. Gerçekten keyifli zaman geçiriyorum. Onlar da sağolsunlar hep dahil etmeye çalışıyorlar beni konulara. Ama nasıl anlatayım yani böyle sanki onlar bir aile ama ben sonradan dahil olmaya çalışıyorum gibi hissediyorum. Bilmem doğru anlatabildim mi.. Aralarındaki muhabbeti kıskanıyorum biraz keşke biz de akrabalarımla böyle olsaydık diye. Bir de bu yalnızlık hissi belki geçer ailemi ziyaret ettikten sonra. Evlendiğimden beri hiç gitmedim çünkü daha memlekete.
Kahrolsun önyargılar :))Neden? 20 yaşındaki biri 36 yasında biriyle anlaşamaz mı?
Aynen ben de takıldım aşırı fazla yaş farkı. Mesela babasıyla arasında 18-20 yaş fark olan bir sürü insan var. Garip geliyor.o değilde yaş farkına takıldım
aynn annemle aramda 20 yaş , 16 yaşta az değil hani , hadi biri 20 diğeri 36 olsa ilerde gerçekten problem benceAynen ben de takıldım aşırı fazla yaş farkı. Mesela babasıyla arasında 18-20 yaş fark olan bir sürü insan var. Garip geliyor.
Sanırım 26ya 42 yaşları. Ya da tamamen uyduruyorum:)) Bence her türlü çok. Konu sahibi onu sormadım ben diyecek şimdi ama insanın dikkatini çekiyor yani...aynn annemle aramda 20 yaş , 16 yaşta az değil hani , hadi biri 20 diğeri 36 olsa ilerde gerçekten problem bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?