- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
merhabalar yaklaşık 5 aylık evliyim aranıza katılmaya karar verdim. hamile kalamayanlardan değilim de bebekleri çok sevip çok isteyip de kararsız kalanlardanım.
işimden dolayı bu ayda olmasın öbür ayda olmasın diye sürekli erteliyorum. eşim evliliğimizin 2. ayından beri çok çok istiyo.
mesai saatlerim belli değil akşam 11e kadar bile çalıştığım oluyo pazarları da dahil.
bir de çok stresli.
kararımı değiştiren olay geçen gün ankaradan müdür aradı yani müdür müş tabi ne bilim kendini tanıtmadan ben ziver dedi. kusura bakmayın çıkaramadım dedim adam beni nasıl tanımazsın sen uzayda mı yaşıyosun ben yeni atanan ziver bilmemne dedi. bende bir anda çıkaramadım yoksa duydum adınızı dedim. herneyse benim bu kadar özveriyle çalıştığım işte adamlar bizi beyinsiz yerine koyup teeee yukarlardan bakıyolar. ben neden hayatımı erteleyim diye düşündüm biraz saçma gelebilir.
bu ay ki yumurtlama dönemim 16 sı ile 21 ine geliyo Allah nasip ederse ilk defa deneyeceğim. bu kararımdan eşimin haberi yok sanırım çok sevinir.
benim için dua edermisiniz bu fikirden vazgeçmek istemiyorum
canım hoş geldin aramıza. eşin de istiyormuş zaten kararından vazgeçme derim ilk bebeğine yol aç sonra istemezsen yapmazsın sonra. evet insanlar artık çok küçümseniyor sanki kendileri neymiş gibi. iyi bir karar vermişsin günlerini iyi değerlendir inşallah ken kısa zamanda hamiş kalırsın sters yapma sakın canım oldu mu
inşallah yapmam normalde çok sakin olmaya çalışan biriyim kendimi biliyorum ama yukardan baskı yapılınca ister istemez stres oluyorum
bi de ablam çok karşı çıkıyo işin müsait değil bebek için diyo. evlenmem de uygun değildi gerçi ona göre. 28 yaşındayım ve hala erken diyo
o zaman benim hiç bebeğim olmasın dedim onu demiyorum diyo ne demek istiyo acaba
işte neyse onun yüzünden de erteliyorum galiba
canım sen sıkma kendini rahat ol ablan da olsa başkalarının demesiyle hareket etme tamam abladır bi bildiği vardır ama insan hangi konuma gelirse gelsin kendi isteğiyle gelir mesela sana evlenme demiş ama evlenmişsin ve şu an evlisin bunun gibi düşün rahat ol tatlım yapın bi bebek :)
arkadaşım bildiğin gibi yap çocuk senin çocuğun ona bakacak olan sensin ablan değil ben çocuk için işimden vazgeçebilirim rabbim arattırmasın senelerdir çocuk diye yanıp tutuşanlar var...
doğrusunu söyelemek gerekirse ablamda olsa herkesin kendini düşündüğünü gördüm. ablam ilk başlarda bebeğiniz olursa ben bakarım gözün arkada kalmaz işe giderken diyordu. şimdi o hamile kaldı. 14 haftalıkmıymış ne. şimdi benimki büyüsünde sen öyle yap diyo ikisine birlikte bakamam diyo. o zaman anladım ki herkes kendini düşünüyo. bense sürekli başkalarını düşünmekten hep hayatı geriden takip ediyom.
Allah nasip ederse bu ay ilk defa deneyecem.
Rabbim sen bu yollarda kimseyi yorma
hoşgeldin canım topiğimizin 3.hamilesi bekleniyor o da sen ol inşalahMerhaba kızlar topği yeni gördüm bende üç aylık evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama olmadı nasip bu ayı bekliyorum bat 15 inş hamileyimdir çok istiyorum bebek...
devrane noldu canım sen hamilemisin sonuç nolducanım salı günü test alıp yaptım ama akşam yaptım o gün çok kahve falan içmiştim tedirgin oldum biraz. yaptım ve lavabonun üzerine bıraktım öylece. nasıl olsa çıkmaz diye 10 dk.sonra gittim 2. çizgi silik çıkmıştı ama çok dikkatli bakınca görünüyordu keşke sabah yapsaydım ve hala adet olmadım yarın doktora gidicem varsa artık kendi söyler zaten..
topiğin 3.hamilesi bekleniyorrrrr
hoşgeldin canım topiğimizin 3.hamilesi bekleniyor o da sen ol inşalah
hoşgeldin cnm aynı şeyleri yaşıyoruz vermeyen allah vermiyor iştebende her ay hamileliği bekleyenlerdenim adetim düzenli oldugu halde 7 ay oldu ama hala bebek sahibi olamadıkbugün doktora gittim adetimin 3.günü oldugu için bir sorun yok dedi, kan tahlilleri istedi bir de eşime sperme testi verdi, bakalım sonuçlar ne çıkıcak
hoşgeldin canımmkızlarr hepinize merhaba 2 hamişli bu yeni evli topiğini çok beğendim. bende 7 aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik mutluluğumuzu katlayacak bir bebek hayaliyle yanıyoruz. 2 ay ovulasyon testi ile denedim kalamadım. 2 ay soğan kürü uyguladım gene tık yok. bu ay ilaçsız kendi çabamla son ayım artık doktor kontrolüne başlıycam. bu kararı aldıranda kayınvalidem oldu 2 haftalığına bize geldi eşimin nöbetçi olduğu bir akşam sohbet ederken bana komşularının 1 yıl çocukları olmadığı için boşandıklarını anlattı. içim çekildi sanki aklından geçenlere bak dedim. tabi bende boş durmadım ben doktora gittim çok şükür bir sorunum yok benim bir dahaki ay oğlunu götürcem diye bildim :) tabi rabbim benide onu da tüm isteyenleride sorunlardan hastalıklardan korusun .
devrane noldu canım sen hamilemisin sonuç noldu
topiğin 3.hamilesi bekleniyorrrrr
canım yok bişey artık testlere de güvenmem. c.tesi doktora gittim adetin 10 gün geçmişse idrarda çıkar dedi idrar testi istedi negatif çıktı bişey anlamadım ve hala adet olmadım bugün 12 gün oldu kafayı yicem
canım yok bişey artık testlere de güvenmem. c.tesi doktora gittim adetin 10 gün geçmişse idrarda çıkar dedi idrar testi istedi negatif çıktı bişey anlamadım ve hala adet olmadım bugün 12 gün oldu kafayı yicem
canm banada öle oldu bi kere strestendir akışına bırak herşeyi üzme kendini..... sana diyorum ama gel bide benm halimi sor benmde kesem görünmüyo 1 hafta sonra tekrar bakcaklar dış gebelik yok dediler kese geçde görüne bilirmiş ama insan gözüyle bebeğini görmek istiyo.... kuruntulu oldum bu konuda kafayı yedim..bu arada kan testi yaptırsana canm allah korusun belki başka bişey var ihmal etme ....
merhabalar yaklaşık 5 aylık evliyim aranıza katılmaya karar verdim. hamile kalamayanlardan değilim de bebekleri çok sevip çok isteyip de kararsız kalanlardanım.
işimden dolayı bu ayda olmasın öbür ayda olmasın diye sürekli erteliyorum. eşim evliliğimizin 2. ayından beri çok çok istiyo.
mesai saatlerim belli değil akşam 11e kadar bile çalıştığım oluyo pazarları da dahil.
bir de çok stresli.
kararımı değiştiren olay geçen gün ankaradan müdür aradı yani müdür müş tabi ne bilim kendini tanıtmadan ben ziver dedi. kusura bakmayın çıkaramadım dedim adam beni nasıl tanımazsın sen uzayda mı yaşıyosun ben yeni atanan ziver bilmemne dedi. bende bir anda çıkaramadım yoksa duydum adınızı dedim. herneyse benim bu kadar özveriyle çalıştığım işte adamlar bizi beyinsiz yerine koyup teeee yukarlardan bakıyolar. ben neden hayatımı erteleyim diye düşündüm biraz saçma gelebilir.
bu ay ki yumurtlama dönemim 16 sı ile 21 ine geliyo Allah nasip ederse ilk defa deneyeceğim. bu kararımdan eşimin haberi yok sanırım çok sevinir.
benim için dua edermisiniz bu fikirden vazgeçmek istemiyorum
hoşgeldin cnm aynı şeyleri yaşıyoruz vermeyen allah vermiyor işte
hoşgeldin canımm
bende başlıyorum tedaviye canım
kaynanam bilmio benim ...istemediğimi sanıyor..üstelik aynı evde yaşıyoruz ....
canm banada öle oldu bi kere strestendir akışına bırak herşeyi üzme kendini..... sana diyorum ama gel bide benm halimi sor benmde kesem görünmüyo 1 hafta sonra tekrar bakcaklar dış gebelik yok dediler kese geçde görüne bilirmiş ama insan gözüyle bebeğini görmek istiyo.... kuruntulu oldum bu konuda kafayı yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?