yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

canım hoş geldin aramıza. eşin de istiyormuş zaten kararından vazgeçme derim ilk bebeğine yol aç sonra istemezsen yapmazsın sonra. evet insanlar artık çok küçümseniyor sanki kendileri neymiş gibi. iyi bir karar vermişsin günlerini iyi değerlendir inşallah ken kısa zamanda hamiş kalırsın sters yapma sakın canım oldu mu

inşallah yapmam normalde çok sakin olmaya çalışan biriyim kendimi biliyorum ama yukardan baskı yapılınca ister istemez stres oluyorum
bi de ablam çok karşı çıkıyo işin müsait değil bebek için diyo. evlenmem de uygun değildi gerçi ona göre. 28 yaşındayım ve hala erken diyo
o zaman benim hiç bebeğim olmasın dedim onu demiyorum diyo ne demek istiyo acaba
işte neyse onun yüzünden de erteliyorum galiba

canım sen sıkma kendini rahat ol ablan da olsa başkalarının demesiyle hareket etme tamam abladır bi bildiği vardır ama insan hangi konuma gelirse gelsin kendi isteğiyle gelir mesela sana evlenme demiş ama evlenmişsin ve şu an evlisin bunun gibi düşün rahat ol tatlım yapın bi bebek :)

inşallah yapalım
oy kurban olurum ben karamelim tatlı aşkımı baba olarak görmek istiyom tabi kendimi de bir meleğim annesi olarak

arkadaşım bildiğin gibi yap çocuk senin çocuğun ona bakacak olan sensin ablan değil ben çocuk için işimden vazgeçebilirim rabbim arattırmasın senelerdir çocuk diye yanıp tutuşanlar var...

arkadaşım bildiğin gibi yap çocuk senin çocuğun ona bakacak olan sensin ablan değil ben çocuk için işimden vazgeçebilirim rabbim arattırmasın senelerdir çocuk diye yanıp tutuşanlar var...

doğrusunu söyelemek gerekirse ablamda olsa herkesin kendini düşündüğünü gördüm. ablam ilk başlarda bebeğiniz olursa ben bakarım gözün arkada kalmaz işe giderken diyordu. şimdi o hamile kaldı. 14 haftalıkmıymış ne. şimdi benimki büyüsünde sen öyle yap diyo ikisine birlikte bakamam diyo. o zaman anladım ki herkes kendini düşünüyo. bense sürekli başkalarını düşünmekten hep hayatı geriden takip ediyom.

Allah nasip ederse bu ay ilk defa deneyecem.
Rabbim sen bu yollarda kimseyi yorma

aynen öyle canım rabbim ilk önce çocuk nasip etsin isteyen dileyen herkese sonrada bebişlerimize bakma gücü versin kimseye muhtaç olmadan....

bende her ay hamileliği bekleyenlerdenim adetim düzenli oldugu halde 7 ay oldu ama hala bebek sahibi olamadık bugün doktora gittim adetimin 3.günü oldugu için bir sorun yok dedi, kan tahlilleri istedi bir de eşime sperme testi verdi, bakalım sonuçlar ne çıkıcak

kızlarr hepinize merhaba 2 hamişli bu yeni evli topiğini çok beğendim. bende 7 aylık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik mutluluğumuzu katlayacak bir bebek hayaliyle yanıyoruz. 2 ay ovulasyon testi ile denedim kalamadım. 2 ay soğan kürü uyguladım gene tık yok. bu ay ilaçsız kendi çabamla son ayım artık doktor kontrolüne başlıycam. bu kararı aldıranda kayınvalidem oldu 2 haftalığına bize geldi eşimin nöbetçi olduğu bir akşam sohbet ederken bana komşularının 1 yıl çocukları olmadığı için boşandıklarını anlattı. içim çekildi sanki aklından geçenlere bak dedim. tabi bende boş durmadım ben doktora gittim çok şükür bir sorunum yok benim bir dahaki ay oğlunu götürcem diye bildim :) tabi rabbim benide onu da tüm isteyenleride sorunlardan hastalıklardan korusun .

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm aynı şeyleri yaşıyoruz vermeyen allah vermiyor işte
hoşgeldin canımm
bende başlıyorum tedaviye canım
kaynanam bilmio benim ...istemediğimi sanıyor..üstelik aynı evde yaşıyoruz ....

aynı evde mi yaşıyorsunuz çok zor canım sorular bakışlar seni daha fazla yıpratıyordur. en güzelini yapmışsın istemiyorum demekle en azından kendi sıkıntına bide onların sorularını dahil etmemişsin. ben istemiyorum daha deme lüksüne sahip değilim yaşım 30 riskli gebelik sınırına yaklaşıyorum hemşireyim ama teorik bilgi uygulamada çok işe yaramıyor. bizim elimizden gelen yumurtlamak ve birlikte olmak gerisi rabbime kalmış yumurtaya can veren allahım dilerim tüm isteyenlerin dualarını duyar.

Son düzenleme:

yeni gelenler hoş gelmiş aramıza bana bu topik uğurlu geldi 3. denemede hamile kalanlardanım ben :) bu topiğin ilk hamişiyim ... umarım en kısa zamanda anne olursunuz....

kaderimm canm nasılsın bu ara sizi çok boşladım ama mecburen... özledim sizi son durumlarınız nedir... nasılsınız iimisinz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…