yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

yapmadım canım korkuyorum psikolojik degil ama gercekten agrım var

benimde çok ağrım vardı 12.ayda belim kasıklarım kopuyodu ağrıdan başımda ağrıyodu ama hamile değildim doktr psikolojik demişti .... sen bi test yap derim ben hayırlısı neyse o olsun adetine daha varsa kan testi yap çıkıyo hemen... b-hcg değeri 10 dan fazla çıkarsa bilki hamilesin ama 2 günde bi yaptır.... inşallah hamişsindir....

5den fazla değilmiyid kız o

inşallah canım hani 7 falan olsa değilmi hamilelik ama 5 ve üzeri diyorlar hep...sein değer birden bayağa yükselmiş tatlım dikkat et doktır ne dio

inşallah canım hani 7 falan olsa değilmi hamilelik ama 5 ve üzeri diyorlar hep...sein değer birden bayağa yükselmiş tatlım dikkat et doktır ne dio

2 günde 1 böyle artması lazımmış zaten canm kendi gözümle görmeden keseyi yinede içim rahat etmiyo cumartesi bakalım göre bilcekmiyiz onu zor buldum kaybetmek istemiyorum hamile oluncada böle düşüncelere giriyosun ister istemez ..... herşeyin hayrlısı sen ne yaptın doktora gittinmi ilaçlara başladınmı canm

bnde 6 aylık evliyim ilk 1 ay korunduk sonra korunmadık 3 ay korunmadık ama bnm adet düzensizliklerim vardı doktora gittim 1 ay dğomu kontrol hapı yasmin kullandım şimdi kntrola gidicem bu ay bekliyorum günüm ayın 12 sinde 10 gün varken bel ve kasık ağrılarım başladı sabırsızlıkla bekliyorum llah banada herkesede bir evlat nasip etsin inş

anladım cnm dua et bol bol bişe olmaz
ben adet olmayı bekliorum canım adetin 5.günü klomene başlicam inşallah ilk ay kalırım

hoşgeldin canım
keşke hiç korunmasaydın inşallah adetin gelmez hamilesindir

Merhaba kızlar topği yeni gördüm bende üç aylık evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama olmadı nasip bu ayı bekliyorum bat 15 inş hamileyimdir çok istiyorum bebek...

mrb.canım hoş geldin 1 hafta var daha ağrıların falan var mı yani adet belirtisi gibi

hoşbulduk canım hemde çok fazla p.tesi gününden beri mide yenmam baş ağrım yorgunluk geceleri uyuyamıyrum göğüslerim çok şişti acıyo dokunamıyorum bile kasıklarımda şiş ağrı hat safhada vucudum sürekli yanıyo ayaklarım yanıyo kaç gecedir bilmiyorum ki geçen ay 13 gün geçmişti hamileyim diye çok heveslenip sevinmiştim ama olmadı o yüzden bu ayda kendimi çok heveslendirmek istemiyorum ama nasip...

canım benim de geçen ay 11 gün gecikmişti ben de 7 aylık evliyim düzensizlik olur dediler falan ama ilk 4 ayım çok düzenliydi sorun yoktu. 11 günün sonunda adet oldum çok üzülmüştüm. evet belirtilerin var hayırlısı olur inşallah hamilesindir. ben de hala beklemedeyim silik çıktı ama inanmak istemiyorum üzülürüm diye

merhabalar yaklaşık 5 aylık evliyim aranıza katılmaya karar verdim. hamile kalamayanlardan değilim de bebekleri çok sevip çok isteyip de kararsız kalanlardanım.
işimden dolayı bu ayda olmasın öbür ayda olmasın diye sürekli erteliyorum. eşim evliliğimizin 2. ayından beri çok çok istiyo.
mesai saatlerim belli değil akşam 11e kadar bile çalıştığım oluyo pazarları da dahil.
bir de çok stresli.

kararımı değiştiren olay geçen gün ankaradan müdür aradı yani müdür müş tabi ne bilim kendini tanıtmadan ben ziver dedi. kusura bakmayın çıkaramadım dedim adam beni nasıl tanımazsın sen uzayda mı yaşıyosun ben yeni atanan ziver bilmemne dedi. bende bir anda çıkaramadım yoksa duydum adınızı dedim. herneyse benim bu kadar özveriyle çalıştığım işte adamlar bizi beyinsiz yerine koyup teeee yukarlardan bakıyolar. ben neden hayatımı erteleyim diye düşündüm biraz saçma gelebilir.

bu ay ki yumurtlama dönemim 16 sı ile 21 ine geliyo Allah nasip ederse ilk defa deneyeceğim. bu kararımdan eşimin haberi yok sanırım çok sevinir.
benim için dua edermisiniz bu fikirden vazgeçmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…