- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
yapmadım canım korkuyorum psikolojik degil ama gercekten agrım var
benimde çok ağrım vardı 12.ayda belim kasıklarım kopuyodu ağrıdan başımda ağrıyodu ama hamile değildim doktr psikolojik demişti .... sen bi test yap derim ben hayırlısı neyse o olsun adetine daha varsa kan testi yap çıkıyo hemen... b-hcg değeri 10 dan fazla çıkarsa bilki hamilesin ama 2 günde bi yaptır.... inşallah hamişsindir....
inşallah canım inşallah hamileyimdir. 4 geçti adetim ama ne hikmetse hiç göğüs ağrım yok önceden adet olmadan 1 hafta önce ağrımaya başlardı şimdi hiç bişey yok. akıntım çok fazla kokusuz ama. belim ve kasıklarım çok ağrıyor. test yapmaya korktuğum için yapmadım akşam çıkınca test alıp yapıcam artık varsa vardır yoksa da başka zamana inşallah. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah haber veririm size öptm.
varsa var yoksa yok canım yap sen inşallah hamilesindir topiğin 3.hamilesi de sen ol..ben olamadımyapmadım canım korkuyorum psikolojik degil ama gercekten agrım var
5den fazla değilmiyid kız obenimde çok ağrım vardı 12.ayda belim kasıklarım kopuyodu ağrıdan başımda ağrıyodu ama hamile değildim doktr psikolojik demişti .... sen bi test yap derim ben hayırlısı neyse o olsun adetine daha varsa kan testi yap çıkıyo hemen... b-hcg değeri 10 dan fazla çıkarsa bilki hamilesin ama 2 günde bi yaptır.... inşallah hamişsindir....
benimde çok ağrım vardı 12.ayda belim kasıklarım kopuyodu ağrıdan başımda ağrıyodu ama hamile değildim doktr psikolojik demişti .... sen bi test yap derim ben hayırlısı neyse o olsun adetine daha varsa kan testi yap çıkıyo hemen... b-hcg değeri 10 dan fazla çıkarsa bilki hamilesin ama 2 günde bi yaptır.... inşallah hamişsindir....
ne yaptın canm test yaptırdınmı merak ettim ..... ben nete fazla giremiyorum düşük tehlikem olduğu için kusura bakmayın
5den fazla değilmiyid kız o
inşallah canım hani 7 falan olsa değilmi hamilelik ama 5 ve üzeri diyorlar hep...sein değer birden bayağa yükselmiş tatlım dikkat et doktır ne dioyok canm 10 muş doktorum öle söledi ... bebek yaşıyomu yaşamıyomu diye 2 gün arayla 2 defa test yaptırdım ilki 613 çıktı diğeri 1412 öbür diğeride 2706 çıktı cumartesi kontrolum var inşallah kese bu sefer görünür:)
inşallah canım hani 7 falan olsa değilmi hamilelik ama 5 ve üzeri diyorlar hep...sein değer birden bayağa yükselmiş tatlım dikkat et doktır ne dio
anladım cnm dua et bol bol bişe olmaz2 günde 1 böyle artması lazımmış zaten canm kendi gözümle görmeden keseyi yinede içim rahat etmiyo cumartesi bakalım göre bilcekmiyiz onu zor buldum kaybetmek istemiyorum hamile oluncada böle düşüncelere giriyosun ister istemez ..... herşeyin hayrlısı sen ne yaptın doktora gittinmi ilaçlara başladınmı canm
hoşgeldin canımbnde 6 aylık evliyim ilk 1 ay korunduk sonra korunmadık 3 ay korunmadık ama bnm adet düzensizliklerim vardı doktora gittim 1 ay dğomu kontrol hapı yasmin kullandım şimdi kntrola gidicem bu ay bekliyorum günüm ayın 12 sinde 10 gün varken bel ve kasık ağrılarım başladı sabırsızlıkla bekliyorum llah banada herkesede bir evlat nasip etsin inş
inşlllah allah bebek isteyen herkese versin
anladım cnm dua et bol bol bişe olmaz
ben adet olmayı bekliorum canım adetin 5.günü klomene başlicam inşallah ilk ay kalırım
ne yaptın canm test yaptırdınmı merak ettim ..... ben nete fazla giremiyorum düşük tehlikem olduğu için kusura bakmayın
canım salı günü test alıp yaptım ama akşam yaptım o gün çok kahve falan içmiştim tedirgin oldum biraz. yaptım ve lavabonun üzerine bıraktım öylece. nasıl olsa çıkmaz diye 10 dk.sonra gittim 2. çizgi silik çıkmıştı ama çok dikkatli bakınca görünüyordu keşke sabah yapsaydım ve hala adet olmadım yarın doktora gidicem varsa artık kendi söyler zaten..
Merhaba kızlar topği yeni gördüm bende üç aylık evliyim ilk günden beri hiç korunmadık ama olmadı nasip bu ayı bekliyorum bat 15 inş hamileyimdir çok istiyorum bebek...
mrb.canım hoş geldin 1 hafta var daha ağrıların falan var mı yani adet belirtisi gibi
hoşbulduk canım hemde çok fazla p.tesi gününden beri mide yenmam baş ağrım yorgunluk geceleri uyuyamıyrum göğüslerim çok şişti acıyo dokunamıyorum bile kasıklarımda şiş ağrı hat safhada vucudum sürekli yanıyo ayaklarım yanıyo kaç gecedir bilmiyorum ki geçen ay 13 gün geçmişti hamileyim diye çok heveslenip sevinmiştim ama olmadı o yüzden bu ayda kendimi çok heveslendirmek istemiyorum ama nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?