- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
test yapmadın mı peki ocaktan bu yana
neredeyse aynı şeyleri yaşıoz canım bakalım kim olcak önce..ben olurum ama yakındaooo senin daha çok olmuş ben ocağın 29 unda olmuştum daha da olmadm
bende cevap vereyim :) be kan testi yaptırdım hemde 2 kere yok dedilertest yapmadın mı peki ocaktan bu yana
neredeyse aynı şeyleri yaşıoz canım bakalım kim olcak önce..ben olurum ama yakında
ya canım zaten bişey yok bari olalım da rahatlayalım mesela ben çok egresif oluyorum geç olunca kimse çekemiyo beni olsakta çalışmalara başlasak sıkıldım Allah yardıcımız olsun btanem ..
bu olmadığımız zamalnlar hamile kalma şansı varmı kiya canım zaten bişey yok bari olalım da rahatlayalım mesela ben çok egresif oluyorum geç olunca kimse çekemiyo beni olsakta çalışmalara başlasak sıkıldım Allah yardıcımız olsun btanem ..
sen nezamandır istiyodun canımBen bu ayda hamile kalmazsam doktora gideceğim neden olmuyo diye merak ediyorum ya sorun varsa korkuyorum aslında ama yinede önceden tedbir almış olurum
bu olmadığımız zamalnlar hamile kalma şansı varmı ki
evet canım kalanlar var ama herkes takmış yumurtlama zamanında kalınır diye tamam o günler şansımız yüksek ama çoğu insan adeti bittikten sonra ya da adetine yakın zamanda hamile kalıyor Allah'ın işi işte
evet bu işler hep allahın ol demesiyle ilgilievet canım kalanlar var ama herkes takmış yumurtlama zamanında kalınır diye tamam o günler şansımız yüksek ama çoğu insan adeti bittikten sonra ya da adetine yakın zamanda hamile kalıyor Allah'ın işi işte
evet bu işler hep allahın ol demesiyle ilgili
aynen öyle ama değerlendir 2 günde 1 ilişkiye girin o kendi gelir . adet oldugunda haber verirsin canım tamam mı
tamam canım sende bana hber ver ama inşlah olmayız hayırlısıyla ve hamile kalırızaynen öyle ama değerlendir 2 günde 1 ilişkiye girin o kendi gelir . adet oldugunda haber verirsin canım tamam mı
inşallah...........................................................................Ilk günden beri korunmuyoruz ama olmadı bu ay da bakalım inş olur istiyorum ama nasip tabiki...
ciddimisin olsun belki yerleşme kanamsımıdırkaderiminoyunu ben bugün adet oldum çok kötüyüm ..s
hayır olmadım..ama düzensizm zaten alışık oldğum bir durumda avuçlarım çok yanıyorKaderimin oyunu sen hala olmadın mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?