- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Kızlar merhaba size umut olmak isterim bende yedi buçuk aylık evliyim hiç korunmadık beş ay olmadı sonra neden olmuyor diye doktora gittik adet düzenim evlendikten sonra bozulmuştu çok geç adet görüyordum ilk gittiğim doktor pko var bu şekilde hamile kalman imkansız dedi dünya başıma yıkıldı bir kaç hün sonra başka doktora gittim doktor hormon tesyi yaptı normal dedi ancak yumurtalıkların pko ya eğilim li dedi glukofen adında bi ilaç verdi ve kullandığım ay çok şükür hamile kaldım .. Şimdi 7 haftalık hamileyim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip eder.. Demem o ki umutsuz olmayın Rabbim nasip edince oluyor.. Birde o ay soğan kürü nü denemiştim belki sizimde işinize yarar Rabbim herkese nasip etsin..
hoşgeldin tatlım çok büyük umut oldun ilaçla hemen mi kaldın içtiğin ay
bende kalim allahım nolursun ya adet olim başlicam ilaca...klomen ama benimki
çok şanslısın hemen kalmışın cnm ya bende pkoyum buarda
Kaderimin oyunu üzülme arkadaşım herşey güzel olacak kafana takman herşeyi daha da zorlastiriyo hamişlerimiz gözümüz aydın darısı başımıza ins :) kızlar kusura bakmayın kaynanamlar burda sürekli giremiyorum öpüyorum hepinizi bol umutlu bebişli günler hepimize :)
günaydın tatlım okadar fazla çıkmasının sebebi ne ki doktora sorsaydın keşkegünaydın arkadaşlar gününüz aydın göbekleriniz bebekle dolsun inşallah :) cumartesi doktora gittim kese çok küçük göründü tahlil istedi tahlilde bhcg 600 ken 1400 den fazla çıktı ama şu lekelenmelerim gitmedi
Gunaydın ins lekelerin gder ya sorunsuz hamilelik geciririz.bende gttm dr ewe donuyrum smdi.kesem 14 mart gorulcekms.hayırlısı artık
arkadaşlar illa üreme sisteminizde bir rahatsızlık olacakk diye bir şey yok. biz temmuz gibi korunmayı bıraktık. taa ekime kadar hamile kalamdım. o zamanlar dişim apseliydi ve ben çektirmeyi geciktirdikçe geciktiriyordum.. dişimi eylül gibi çektirdim ve ertesi ay hamile kaldım.
düşünüyorum iyiki hamile kalmamışım o zaman. çünkü iltihap çok zarar veriyormuş bebeğe. Rabbimin hikmeti. Yani bende streslenmiştim, 10 ay korunmuştuk. ama her şeyin bir zamanı varmış. sizde çok stres yapmayın. stres yapıncada olmuyor. stres yüzünden 1 sene bekleyenleri biliyorum. akışına bırakın, relax olun. biliyorum zor ama en azından olmaya çalışın :)
herşeyde bir hayor vardır canım allah bebeğini sana bağışlasın
stres yapmamak elde değil eşimin ailesiyle yaşıyorm
nekadar zor dimi canım sizler bir gecelik kalıyorsunuz onlarla ben hep...yedi 24 ..kafayı yedim resmen....allah belkide bu evden çıkana kadar vermicek bana bebek çünkü bir hayır vardır mutlaka ama ben yinede istiyorum onunla avunurum belki bazı şeyler dahada zorlaşcak ama allahım en hayırlı zamanda ver diyemiyorum korkuyorum hayırlı zaman yıllar yılı sonrasısysa diyebazen hafta sonları eşimin ailesiyle bende kalıyorum, her ne kadar kızı gibi davransalarda insanın kendi hakimiyetinin geçtiği evi gibi olmuyor.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda hem bir bebek hem de en güzelinden bir ev nasip etsin Rabbim sana..
Bebeğinin hakkında hayırlı olması için dua bir de. Hamile kaldığım ay o şekilde dua etmiştim. o duanın hikmetinin olduğuna inanıyorum
inşallah canım amin
kaynanaya iyi bak bakimm ne işin var nette
şaka şaka bebeğim
adetim 4 gün gecikti gecikmeden önce kabızlık oldu. akıntım vardı belim ve başım çok ağrıyordu. şimdi 4 gün oldu geçti. geçen gün hafif kahverengi lekelenmeler oldu durdu. akıntım çok yoğun şimdi beyaz ve sarı şeklinde geliyo ama koku yok. idrarım koyulaştı. kasıklarımda ağrı şişlik kramp nasıl desem titreşim tarzında ağrılar oluyor. belim koptu kopacak. hafif mide bulantılarım da var sizce hamile olabilir miyim fikri olan yardım edebilir mi
kız bende net aldırdım işte kafayı yicektim kk sız..valla nasıl bağlanmışım böle ya ...her ay 30 ödücem olsun napim razıyım..sizle dertleşmek çok iyi..sende aldır bebeğim net..daha sık görüşürüz dertleşiriz senle:) telefondan giriyorum hayatısım :) ayy çok özledim ben seni sizi burda dedikodu muhabbet ins yakın zamanda net de alicam hep görüşürüz :) bu arada nerelerden yazıyorsunuz nelerde yasiyorsunuz azıcık konu değiştirip kafa dağıtıym :)
kız bende net aldırdım işte kafayı yicektim kk sız..valla nasıl bağlanmışım böle ya ...her ay 30 ödücem olsun napim razıyım..sizle dertleşmek çok iyi..sende aldır bebeğim net..daha sık görüşürüz dertleşiriz senle
sen kaç yaşındasın canım ben 23
günaydın tatlım okadar fazla çıkmasının sebebi ne ki doktora sorsaydın keşke
inşallah görürsün keseyi kalp atışlarını falan inşallah
Gunaydın ins lekelerin gder ya sorunsuz hamilelik geciririz.bende gttm dr ewe donuyrum smdi.kesem 14 mart gorulcekms.hayırlısı artık
allah korusun ama düşük riskmi varmış yerleşene kadar yat iş yapma boşverdoktora gittim canm yatcan dedi iş yapma dedi
evet olabilirisn tatlım belirtilerin var resmen idrar testi yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?