yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

aklıma gelmişken bişey sorayım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
guatrım var ama hormonlarım normal. bi de burun kemiğim eğri. bunları neden anlatıyorum. şuan nefes alma güçlüğü çekiyorum. yani sanki aldığım nefes yetmiyo. sık sık ve derin derin nefes alasım geliyo. özellikle bu sorunu yatağa yatınca yaşıyorum. bu sebepten uyumakta bile zorlanıyorum. bu şekilde hamile kalırsam daha mı kötü olur. bu durum son zamanlarda daha bir sıklaştı. halbuki dışardan bakınca guatrım büyümüş gibi görünmüyo. burun kemiğim desem hep böyleydi zaten

canm aynısı arkadaşımın başında şuan doktor kontrolünde hamile kaldı kendisi riskliymiş çünkü 6, aydan sonra hamileliği zorluyomuş bi doktora görün derim ben...

kaderimm canm nasılsın bu ara sizi çok boşladım ama mecburen... özledim sizi son durumlarınız nedir... nasılsınız iimisinz..
hoşgeldin cnm bende özledim valla
hamileik nasıl gidio alp atışlarını duydunmu bende hala bişey yok...ocağın 18inden beri adet olmadım ama bişey yok düzensiz olduğum için

hoşgeldin cnm bende özledim valla
hamileik nasıl gidio alp atışlarını duydunmu bende hala bişey yok...ocağın 18inden beri adet olmadım ama bişey yok düzensiz olduğum için
hoş buldk canm 2 ayrı doktora gittim ilki kesen çok küçük dedi normal değil dedi ama kaç haftalık hamile olduğumu sölemedi daha sonra başka doktora gittim oda daha çok erken görünmez tabi bebek dedi herşeyin normal dedi 19una randevu verdi inşallah bebeğim iidr gözümle görmeyi çok istiyorum... dua et bana kardeşim 4+5 günlük gebeyim şuan öle dedi doktor

Son düzenleme:
canm aynısı arkadaşımın başında şuan doktor kontrolünde hamile kaldı kendisi riskliymiş çünkü 6, aydan sonra hamileliği zorluyomuş bi doktora görün derim ben...

hmm bende böyle düşündüm ama doktor fikri çok itici geliyo galiba serumdan korktuğumdan olsa gerek
evet öyle yapsam daha iyi olacak. teşekkür ederim

allahım evladını sana bağışlasın rabbim gözünle görmeyi nasip etsin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin yarabim amin...

allahım evladını sana bağışlasın rabbim gözünle görmeyi nasip etsin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin yarabim amin...

sağol kardeşim :'( amin.... seninde güzel haberlerini alırım burda inşallahh.... biliyomusun internet çok kötü bişey aslında insanın kafasını karıştırıyo içine kötü düşünceler veriyo...

burası için sölemedim canm :) mesela bişi oluyo doktor bişi diyo hemen gelip netten araştırıyosun ya onu dedim....ben çıkıyım canm yemek yiğcem görüşmek üzere...
tabi canım haklısın nette bişe okuyoz doktora bile inanmıyoz sonra...ben net yüzünden hastalık hastalına yakalanmıştım hatta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…