- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
yeni gelenler hoş gelmiş aramıza bana bu topik uğurlu geldi 3. denemede hamile kalanlardanım ben :) bu topiğin ilk hamişiyim ... umarım en kısa zamanda anne olursunuz....
aklıma gelmişken bişey sorayım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
guatrım var ama hormonlarım normal. bi de burun kemiğim eğri. bunları neden anlatıyorum. şuan nefes alma güçlüğü çekiyorum. yani sanki aldığım nefes yetmiyo. sık sık ve derin derin nefes alasım geliyo. özellikle bu sorunu yatağa yatınca yaşıyorum. bu sebepten uyumakta bile zorlanıyorum. bu şekilde hamile kalırsam daha mı kötü olur. bu durum son zamanlarda daha bir sıklaştı. halbuki dışardan bakınca guatrım büyümüş gibi görünmüyo. burun kemiğim desem hep böyleydi zaten
hoşgeldin cnm bende özledim vallakaderimm canm nasılsın bu ara sizi çok boşladım ama mecburen... özledim sizi son durumlarınız nedir... nasılsınız iimisinz..
hoş buldk canm 2 ayrı doktora gittim ilki kesen çok küçük dedi normal değil dedi ama kaç haftalık hamile olduğumu sölemedi daha sonra başka doktora gittim oda daha çok erken görünmez tabi bebek dedi herşeyin normal dedi 19una randevu verdi inşallah bebeğim iidr gözümle görmeyi çok istiyorum... dua et bana kardeşimhoşgeldin cnm bende özledim valla
hamileik nasıl gidio alp atışlarını duydunmu bende hala bişey yok...ocağın 18inden beri adet olmadım ama bişey yok düzensiz olduğum için
canm aynısı arkadaşımın başında şuan doktor kontrolünde hamile kaldı kendisi riskliymiş çünkü 6, aydan sonra hamileliği zorluyomuş bi doktora görün derim ben...
allahım evladını sana bağışlasın rabbim gözünle görmeyi nasip etsin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin yarabim amin...hoş buldk canm 2 ayrı doktora gittim ilki kesen çok küçük dedi normal değil dedi ama kaç haftalık hamile olduğumu sölemedi daha sonra başka doktora gittim oda daha çok erken görünmez tabi bebek dedi herşeyin normal dedi 19una randevu verdi inşallah bebeğim iidr gözümle görmeyi çok istiyorum... dua et bana kardeşim4+5 günlük gebeyim şuan öle dedi doktor
hmm bende böyle düşündüm ama doktor fikri çok itici geliyo galiba serumdan korktuğumdan olsa gerek
evet öyle yapsam daha iyi olacak. teşekkür ederim
allahım evladını sana bağışlasın rabbim gözünle görmeyi nasip etsin kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin yarabim amin...
evet orası öyle ama ben çok bağlıyım kk yasağol kardeşim :'( amin.... seninde güzel haberlerini alırım burda inşallahh.... biliyomusun internet çok kötü bişey aslında insanın kafasını karıştırıyo içine kötü düşünceler veriyo...
evet orası öyle ama ben çok bağlıyım kk ya
canm banada öle oldu bi kere strestendir akışına bırak herşeyi üzme kendini..... sana diyorum ama gel bide benm halimi sor benmde kesem görünmüyo 1 hafta sonra tekrar bakcaklar dış gebelik yok dediler kese geçde görüne bilirmiş ama insan gözüyle bebeğini görmek istiyo.... kuruntulu oldum bu konuda kafayı yedim..bu arada kan testi yaptırsana canm allah korusun belki başka bişey var ihmal etme ....
canım bilmiyorum hala olmadım yumurtam geç çatlamış c.tesi doktora gittiğimde doktor 1 hafta önce yumurtlama gerçekleşmiş dedi ee zaten çatladıktan 2 hafta sonra adet olunuyor deme ki bu hafta adet olurum artık
tabi canım haklısın nette bişe okuyoz doktora bile inanmıyoz sonra...ben net yüzünden hastalık hastalına yakalanmıştım hatta....burası için sölemedim canm :) mesela bişi oluyo doktor bişi diyo hemen gelip netten araştırıyosun ya onu dedim....ben çıkıyım canm yemek yiğcem görüşmek üzere...
nası yani canım yumurtlama gerçekleşmiş derken hamilemisin yani kan testi yaptırdınmıcanım bilmiyorum hala olmadım yumurtam geç çatlamış c.tesi doktora gittiğimde doktor 1 hafta önce yumurtlama gerçekleşmiş dedi ee zaten çatladıktan 2 hafta sonra adet olunuyor deme ki bu hafta adet olurum artık
bende şubat ayından beri adet olmuom ama düzensiz olduğum için böleyim ben hamile değilimdir
nası yani canım yumurtlama gerçekleşmiş derken hamilemisin yani kan testi yaptırdınmı
bende şubat ayından beri adet olmuom ama düzensiz olduğum için böleyim ben hamile değilimdir
yok canım yumurta çatladığında eğer döllenme olduysa evet hamile olabilirim ama döllenmediyse 2 hafta sonra adet olunur o yüzden pek umudum da yok ama çok sancım var ve adet olamıyorum 43. gün oldu düşün artık
ozaman döölenmiştir canım inş..normalde düzenlimisin kaç günde bir olursnyok canım yumurta çatladığında eğer döllenme olduysa evet hamile olabilirim ama döllenmediyse 2 hafta sonra adet olunur o yüzden pek umudum da yok ama çok sancım var ve adet olamıyorum 43. gün oldu düşün artık
ozaman döölenmiştir canım inş..normalde düzenlimisin kaç günde bir olursn
evet canım düzenliydi gecen ay ve bu ay böyle oldu gecen ay da 11 gün gecikmişti ama diğer aylar 31. günde bir oluyordum aslında çokta rahatım bebek yoktu aklımda ama ınsan adet olmayınca da kafayı yiyor :)
evet canım düzenliydi gecen ay ve bu ay böyle oldu gecen ay da 11 gün gecikmişti ama diğer aylar 31. günde bir oluyordum aslında çokta rahatım bebek yoktu aklımda ama ınsan adet olmayınca da kafayı yiyor :)
sen yine normal ben en son ocağın 18inde oldum hala bişey yok
sen yine normal ben en son ocağın 18inde oldum hala bişey yok
ooo senin daha çok olmuş ben ocağın 29 unda olmuştum daha da olmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?