yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

amin canım ne yapalım kısmet degilmiş 2 hafta gecikmişti umutlarım suya düştü resmen umarım hamişsindir canım..

amin canım ne yapalım kısmet degilmiş 2 hafta gecikmişti umutlarım suya düştü resmen umarım hamişsindir canım..

inş canım sağol ama bat yarın bugunde çok fazla karın ağrım var göğüslerim on günden fazladır ağrıyo acıyo ve dün akşam farkettim bayağı bi büyümüş ilk defa öyle gördüm hala acaba gözlerim yanıldımı acaba diyorum...pek umutlandırmadım kendimi ama nasip

dediğin gibi fazla kaptırma kendini bak bn ne hale düştüm 2 hafta gecikti diye hamileyim diye geziyordum kendi kendime ama malesef kisttenmiş çok sancım var bebek yok

Kızlar hz zekeriya 90 yaşındayken rabbimden evlat istemiş ve olmuş hemde hanımıda kısırmış...hergün 7000 defa ''rabbi lebli min ledunke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua'' bu duayı okuyarak rabbimizden evlat istemiş ve hz yahya dünyaya gelmiş...

Evet canım ya olsun ama üzülme rabbim sesimize duyacak ve bizlerede anne olmayı nasip edecek...

öyle canım inşallah Allah büyüktür dünyaya gelen o kadar insan var ve tek dileğim benim çocuğum olarak doğup dünyaya gelen bir kişi istiyorum benim çocuğum olsun sizin olsun herkesin evladı olsun inşallah hep dua edelim Allah yardımcımız olsun ..

okumak lazım aslında saol canım paylaşım için

kızlar bana noluyo ya bebek için birden soğukluk geldi içime
yani şuan hamile çıksam üzülücem resmen o derecedeyim..
galiba işe giriyorum ya ondan böle oldum hamile kalırsam eve kapanmak zorunda olucam kaynanamdan nefret ettiğim için yine onla kalıcam diye korktuğumdan ben bebek olayından soğudum hatta korunmayı düşünüyorum inanamıyorum kendime ya

Nefret ettiiğinden bahsettiğin değil mi canım işe girmen ii olur tabi ki ama hamileykende çalışabilirsin 6 7 ay kadar olumlu düşün hamileysen eğer üzülme...

Nefret ettiiğinden bahsettiğin değil mi canım işe girmen ii olur tabi ki ama hamileykende çalışabilirsin 6 7 ay kadar olumlu düşün hamileysen eğer üzülme...
nebilim ya hayırlısı olsun
dün gece rüyamda kız bebek gördüm benimmiş ama ben onu pek istemiyomuşum keşke yapmasaydım çalışırdım gezerdim diyodum ama o bbana öle bi sarılıyoki dudaklarımı öpüyo nerdeyse başını göğsüme koyuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…