- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Sıkma canını devrane galiba bende olacağım karnımın ağrısı artmaya başladı bu ayda olmayacak gibi ama belirtilerim vardı psikolojik galiba çok istiyorum hamile olmayı rabbim çok bekletmesin hepimizi inş...
ciddimisin olsun belki yerleşme kanamsımıdır
sbl arkadşımızda bana bu haberi verdi bikaç gün sora hamile olduğu çıktı..eğer kanaman durursa şüpe et
amin canım ne yapalım kısmet degilmiş 2 hafta gecikmişti umutlarım suya düştü resmen umarım hamişsindir canım..
inş canım sağol ama bat yarın bugunde çok fazla karın ağrım var göğüslerim on günden fazladır ağrıyo acıyo ve dün akşam farkettim bayağı bi büyümüş ilk defa öyle gördüm hala acaba gözlerim yanıldımı acaba diyorum...pek umutlandırmadım kendimi ama nasip
Evet canım ya olsun ama üzülme rabbim sesimize duyacak ve bizlerede anne olmayı nasip edecek...
okumak lazım aslında saol canım paylaşım içinKızlar hz zekeriya 90 yaşındayken rabbimden evlat istemiş ve olmuş hemde hanımıda kısırmış...hergün 7000 defa ''rabbi lebli min ledunke zürriyeten tayyibeten inneke semiud dua'' bu duayı okuyarak rabbimizden evlat istemiş ve hz yahya dünyaya gelmiş...
hayır canım hiç içimden gelmiyor ve olaya bak ki çift çizgi görmekten korkuyorumNe demek canım sen hala test yapmadın mı...
bi önceki sayfada en sonda yazıklarımı okudunmu canımSaçmalama canım yaaa hem belki o zaman seninle uğraşmaktan vazgeçer ne dersin...
nebilim ya hayırlısı olsunNefret ettiiğinden bahsettiğin değil mi canım işe girmen ii olur tabi ki ama hamileykende çalışabilirsin 6 7 ay kadar olumlu düşün hamileysen eğer üzülme...
ama hiç belirtim yok sadece ellerim yanıo ateş bası üşüyorum falanNe güzel bi rüya nasip canım ama sen yarın sabah yap bi test bakalım...
yapim ya şimdi gidip alsammı kiHerkeste aynı belirti olmazmış ki canım yap ne olcak sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?