yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

yapim ya şimdi gidip alsammı ki
sen naptın adet oldunmu belirtin varmı

canm ben geldim.. hamileliğim süresince ne öğrendim biliyomusun 5 haftadan önce belirti olmuyo..... daha yeni yeni göğüslerim şişmeye başladı ağrım felan.... hamileliğimden bile şüphe etmeye başladım kesem görünmedi daha 5 haftalık oldum acaba normalmi....

Tamam canım al bakalım benim bat yarın ama sol göğsüm bayağı şiş ve damarlarım irileşmiş ne bileyim biraz umutlandım amafazla kapılmakda istemiyorum ama inş hamileyimdir ya...

bende senin gibi oldum bebek çok istiyodum tammı hamile olduğumu öğrendiğimde sadece şaşırdım.... aman aman bi sevinme olmadı bi tuhaf oldum.... nie bilmiyorum.... sen kaynanalamı kalıyosun ...

Tamam canım al bakalım benim bat yarın ama sol göğsüm bayağı şiş ve damarlarım irileşmiş ne bileyim biraz umutlandım amafazla kapılmakda istemiyorum ama inş hamileyimdir ya...

inşallah hamilesindir... benm yüzüm bi gülmedi hamileyim ama kesme görünmedi 5 haftalık oldum

Ben 3 aylık evliyim ilk günden beri korunmuyıruz ama çouk delisi gibi bişeyim....

çok yeniymiş :) taze gelin.... :)) bende hep başkalarının bebeklerini sevdim baktım içime dokundu artık niye kendi bebeğimi sevmiyim ki dedim aten 1 seneyide doldurmuştum .... ama diyorum ki keşke daha önceden yapsaymışım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…