- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
biranönce yapıp test çizgiyi görmek istiyorm ya ama varsada çıkmaz zaten su içtim çok ilgisi varmıkisabah ilk idrar daha iyi diyorlar canım bu kadar bekledşn sabah yap
ay vallamı kötü bi durumSen bilirisn canım ama istersen yarın sabah yap....bende çalışmak istemiyorum çünkü kaynanamla aynı yerde çalışıyoruzzzz
keşke çıkabilsen ya ne işi canım o ondan daha ii bi iş bulabilirsen çık böle olmaz yaYa çıldırıyorum dayanamıyorum yakında çıkacağımm... Burda arkadaşlık ettiğim kızlara resmen düşman kıskanıyo kızlara laf sokup onlarla konuşmuyo neymiş ben onlarla neden bu kadar yakınmışım kaynanam varken pislik ya nefret ediyorum resmen ondan...
bende bildiğin adet olmuştum canm hemde 9 gün kanamam oldu ben 2. günü gittim test yaptırdım kan testi hamile çıktım.... tedbiri elden bırakma
hoşgeldin sefalar geirdin canım yok eski değilsin olsada farketmez maksat destek olmak..kızlar başlığı okuyunca tam bana göre bir başlık diyip konuya baktım ama hepiniz ortalam 3 ay ,6 ay , 7 aylık evlisiniz sonra dedimki ben eskimiyim ki acap
bende evliliğimn 2 senesine yaklaştım çok şükür sadece 8 aydır korunmuyoruz ve bir bebişimiz daha olmadı istiyoruz..adetim geçen ay gecikmişti dr göründüm geçen gün dr. ultrosondan baktı bir sorun yok dedi adet söktürücü verdi ve adetiim geldiğinde 2. günü gel hormon testi de yapalım dedi bebek planladığımız için dr desteğiyle devam edicem artık sanırım 8 aydan sonra ...hayırlısı..
allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar ben6aylık ewliyim .hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım .çok üzülüyorum.benim durumumda olan herkezi buraya bekliorum birbirimize destek olalım.inşallah mutlu haberlerimizi paylaşalım bu topikbize şans getirir insallah
ben dün test yaptım negatif dediydim ya bu sabah yine baktım o teste silik çizgi var :44:
hoşgeldin sefalar geirdin canım yok eski değilsin olsada farketmez maksat destek olmak..
adet düzensizliğin varmı canım
tedavini bırakma düzenlice ol bende başlicam da adetimi bekliorum
bu silik çizgi ne ya kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?