yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Ya çıldırıyorum dayanamıyorum yakında çıkacağımm... Burda arkadaşlık ettiğim kızlara resmen düşman kıskanıyo kızlara laf sokup onlarla konuşmuyo neymiş ben onlarla neden bu kadar yakınmışım kaynanam varken pislik ya nefret ediyorum resmen ondan...

keşke çıkabilsen ya ne işi canım o ondan daha ii bi iş bulabilirsen çık böle olmaz ya

kızlar başlığı okuyunca tam bana göre bir başlık diyip konuya baktım ama hepiniz ortalam 3 ay ,6 ay , 7 aylık evlisiniz sonra dedimki ben eskimiyim ki acap

bende evliliğimn 2 senesine yaklaştım çok şükür sadece 8 aydır korunmuyoruz ve bir bebişimiz daha olmadı istiyoruz..adetim geçen ay gecikmişti dr göründüm geçen gün dr. ultrosondan baktı bir sorun yok dedi adet söktürücü verdi ve adetiim geldiğinde 2. günü gel hormon testi de yapalım dedi bebek planladığımız için dr desteğiyle devam edicem artık sanırım 8 aydan sonra ...hayırlısı..

allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

hoşgeldin sefalar geirdin canım yok eski değilsin olsada farketmez maksat destek olmak..
adet düzensizliğin varmı canım
tedavini bırakma düzenlice ol bende başlicam da adetimi bekliorum

mrb cnm bende 8 aylık evlıyım 6 aydır korunmuoruz ama olmuo doktora gttm pko varmış bende o yuzden boleymiş ama doktorlar henüz bşy yapmak için erken 1 yılı doldurun deneyın diolar olmuo ben kendimi çok kötü hissediorum çok istiorumm

hoşgeldin sefalar geirdin canım yok eski değilsin olsada farketmez maksat destek olmak..
adet düzensizliğin varmı canım
tedavini bırakma düzenlice ol bende başlicam da adetimi bekliorum

hoşbuldum canım adet düzensizliğim yoktu hiç bir bu ay öyle oldu bende panikledim zaten bebekte yok noluyor die ama şükür ki ulrosonda bişiy çıkmadı

şimdi ilaçlarımı içi,yorum bakalım bir de hormon testi yapsınlar bakalım ne olacak:44::44:

sizler nasılşsınız inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…