yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

canım hiç bozma moralini çikolata kistleri çocuk yapmaya engel değil bildiğim kadarıyla sadece düzensiz olduğu için ne zaman hamiş kalacağın belli olmuyor bence 1 sene bekle demesi normal dr un zira bende kızken adet düzensizliğim vardı pko var dedi dr.. o zamanlar diane35 vermişti bi sene kullan die sonra kontrole gittim kalmamıştı bişey sakın onun için üzüpte kendini stres altına sokma streste çok etken bebek olaylarında

bencede canım ya artık inanmicam bu testlere sadece ertesi gün çıkıpta hamile olanda olmuş onda kafam karıştı

herkese merhaba ...
Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
bakıyorumda kiminiz 3 ay kiminiz 5 ay kiminiz 7 aylık evlisiniz ve çok gençsiniz
lütfen daha çok yenisiniz bu kadar kendinizi yıpratıp olmuyor diye isyanlar etmeyin
daha hormonlarınız ve vücudunuz evliliğe alışmamıştır :))
ben 7 yıldır bekliyorum dile kolay 70 küsür ay ediyor (yaşımda 32)
beklemenin ne denli zor olduğunu en iyi ben bilirim (
ama her şeyde bir hayır vardır
doktorlar bile yaş gençse 1 yıl kendiniz deneyin sonra bize gelin diyorlar

Kızlar hepinize günaydın bugun hepimiz için hayırlı bi gün olur inş...bu sabah testi yaptım ve çok net iki çizgi elhamdülilllah çok sevindim öncelikle ama bi tarafımda bi buruk neden bilemedim iki saattir aklımda inş sağlıklıdır deyip düşünüyorum kendim guatr hastası olduğum için rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattı bana...HEPİNİZ İÇİN DUA EDECEĞİM CANLARIMMM RABBİM SİZLEREDE BU DUYGUYU YAŞATSIN...

aynen doğru söylüyosun ama işte insanın sağlıgı da yerınde olunca neden olmuyor dıye sorular soruyorlar kendilerine hayırlısı olur inşallah hepimizin hakkında :)

Ben de 7 aylık evliyim, ilk defa bu ay korunmadik, ama hamile kalamadım. Nedense çok üzüldüm, halbuki daha ilk denememiz. Allah herkese yardımcı olsun..

Ben de 7 aylık evliyim, ilk defa bu ay korunmadik, ama hamile kalamadım. Nedense çok üzüldüm, halbuki daha ilk denememiz. Allah herkese yardımcı olsun..

canım rahim bayağı bi dinlenmiş kendine gelir sen rahat ol çalışmalara devam et üzülmene gerek de yok bn hiç korunmadım 7 aydır benım de olmadı sen daha olk denemede boyle yapma stresten uzak dur hayırlısı olsun hakkında..

ayyyyyyyyyyy nediyon canım sen yaa inanamıyorm süper bir haber ya inşallah herşein rast gider
3.hamilemiz sen oldun gözün aydın....
allah sanada yaşattı o duyguyu
bizlerde yaşarız inşallah

devrabe bacı bi biz kaldık yaa bak yeşim bacı da hamişmiş
gel biz kendimizi köprüden atalım

yeni evli olup hamile kalamayanlar topiğinin yeni hamişleri
1-----sbl

2----foreveryours
3-------------yeşim1988

allah kucağınıza almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…