- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
yapacam canım sabahbu arada teslerde yarım saat geçtikte sonra dikkate almayın diyorlar bence arkadaşın dediği gibi sabah ilk idrarla dene bence varsa inşallah silik te olsa çıkar ilk 5 dk içinde
mrb cnm bende 8 aylık evlıyım 6 aydır korunmuoruz ama olmuo doktora gttm pko varmış bende o yuzden boleymiş ama doktorlar henüz bşy yapmak için erken 1 yılı doldurun deneyın diolar olmuo ben kendimi çok kötü hissediorum çok istiorumm
cnm bikere daha ekledim bu sefer daha net konumu yazdığım yazının altında baksana hadiBaktım da bişey göremedim canım ya...
korkuyom ya.........Ewt canım şuan biraz daha belirgin bence sen hem bi test daha yap
bu silik çizgi ne ya kafam karıştı
ay vallamı kötü bi durum
bende sırf kaynanamı görmim die çalışıorum aynı evde yaşıoz
yok canım aynı değil bence çünkü benimki üstümde değil yanımda içiçe ıyyyybizim kaderimizmi aynıdır nedir benm kaynanada üstümde :)
bencede canım ya artık inanmicam bu testlere sadece ertesi gün çıkıpta hamile olanda olmuş onda kafam karıştıcanm 10 dk içinde çıktıysa çizgi doğrudur ama ertesi gün yada testi yaptıktan yarım saat sonra tekrar baktıysan 2 çizgi varsa yanlıştır ilk 10dk içinde çıktıysa doğru oluyo.... aynısı 2 defa başıma geldi
herkese merhaba ...
Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
bakıyorumda kiminiz 3 ay kiminiz 5 ay kiminiz 7 aylık evlisiniz ve çok gençsiniz
lütfen daha çok yenisiniz bu kadar kendinizi yıpratıp olmuyor diye isyanlar etmeyin
daha hormonlarınız ve vücudunuz evliliğe alışmamıştır :))
ben 7 yıldır bekliyorum dile kolay 70 küsür ay ediyor (yaşımda 32)
beklemenin ne denli zor olduğunu en iyi ben bilirim(
ama her şeyde bir hayır vardır
doktorlar bile yaş gençse 1 yıl kendiniz deneyin sonra bize gelin diyorlar
Ben de 7 aylık evliyim, ilk defa bu ay korunmadik, ama hamile kalamadım. Nedense çok üzüldüm, halbuki daha ilk denememiz. Allah herkese yardımcı olsun..
Kızlar hepinize günaydın bugun hepimiz için hayırlı bi gün olur inş...bu sabah testi yaptım ve çok net iki çizgi elhamdülilllah çok sevindim öncelikle ama bi tarafımda bi buruk neden bilemedim iki saattir aklımda inş sağlıklıdır deyip düşünüyorum kendim guatr hastası olduğum için rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattı bana...HEPİNİZ İÇİN DUA EDECEĞİM CANLARIMMM RABBİM SİZLEREDE BU DUYGUYU YAŞATSIN...
devrabe bacı bi biz kaldık yaa bak yeşim bacı da hamişmişcanım rahim bayağı bi dinlenmiş kendine gelir sen rahat ol çalışmalara devam et üzülmene gerek de yok bn hiç korunmadım 7 aydır benım de olmadı sen daha olk denemede boyle yapma stresten uzak dur hayırlısı olsun hakkında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?