- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
yeni evli olup hamile kalamayanlar topiğinin yeni hamişleri
1-----sbl
2----foreveryours
3-------------yeşim1988
allah kucağınıza almayıda nasip etsin
devrabe bacı bi biz kaldık yaa bak yeşim bacı da hamişmiş
gel biz kendimizi köprüden atalım
yeşim hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.
Bir şey merak ettim. Gebelik takviminizde tahmini doğum tarihi 1 aralık görünüyor..
Ben de sata göre hesaplayınca eğer hamileysem 30 kasım-1 aralık oluyor.
Ancak benim henüz bir gecikmem-belirtim vs yok sadece beklentim var.
Idrar testinde çıkmasına şaşırdım gecikme olmuş muydu?
ben takvime satı yazınca 5 haftalık çıkıyo ama kan testindeki değerlerime göre daha 3 haftalık o yüzden tarihi kendim yazdım batım 15 di dün sabah test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi verdim 1207 çıktı
kızlar merhaba bende cok ıstıyorum hamıle kalmayı
ben 4 yıllık evlıyım ama 4-5aydır korunmuyorum
ne yapsak bılemıyorum ınsan cok stres oluyor
hormonlar smear falan hep baktırdım gecen ay yumurtalık catlamasınıda takıp ettırdım catladı falan sorun yok dendı
yalnız doktorum bana dedı kı ılıskıden sonra yarım saat yat kalkma en az 2saatte banyo olma dedı
sııznle paylasayım dedım ben bu ayda öyle denıcem ınsallah
15 aylık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama olmuyo psikolojim bozulcak nerdeyse( bnde bi sorun yok eşimin sperm tahlilini aldım hiç bişey anlamıyorum sonuçlardan çok karıştım açıkcası..... ((
haklisin ama bi yandanda bi sorun varsa bosuna zaman kaybi oluyo yeni evliler doktora gittigi zmn farkli gozle bakiyolar helede kucuk yerlerde yasayanlar ben 3. ayimda doktora gittim iyiki gitmisim fsh yuzundn olmuyormus cocuk ilac tedavisine baslamadi doktor ama 20 gundur hayit suyu iciyorum bugunde adet olmam lazim di bekliyorum adetin 3.gunu gidip test yaptiricm insallah normale donmustur cunku evliligimin 6.ayi bitmek uzere apartmanda herkes nerdeyse benle birlikte evlendi herkes hamile bende yok bisey resmen kisir gozuyle bakiyolar bana onlarin yuzunden psikolojim bozuldu
hamile oldugumdan emin olabilsem duyulsunda degilsem herkes konuscak bna sorcak zatn uzuluyorum bebek konusu gecince iyice moralim bozulur diye korkuyorum ama iki gun snra elaziga gidicez esimle kaynanamlara onlar anlayisli hem orasi buraya gore cok buyuk kimsenin duyucani sanmiyorum hastanede kan testi yaptirabilirim daha kesin olur
canım benden sonra evlenenler hep hamile şuan okadar kendime üzülüyorum ki ama herşeyde bir hayır vardır diyorum sonra benim tek avantajı baştan çocuk düşünmüyorum demiş olmam..şuanda hala sürdürüyorum ama çıkıcak birgün biliyorumhaklisin ama bi yandanda bi sorun varsa bosuna zaman kaybi oluyo yeni evliler doktora gittigi zmn farkli gozle bakiyolar helede kucuk yerlerde yasayanlar ben 3. ayimda doktora gittim iyiki gitmisim fsh yuzundn olmuyormus cocuk ilac tedavisine baslamadi doktor ama 20 gundur hayit suyu iciyorum bugunde adet olmam lazim di bekliyorum adetin 3.gunu gidip test yaptiricm insallah normale donmustur cunku evliligimin 6.ayi bitmek uzere apartmanda herkes nerdeyse benle birlikte evlendi herkes hamile bende yok bisey resmen kisir gozuyle bakiyolar bana onlarin yuzunden psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?