yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

yeşim hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
bir şey merak ettim. gebelik takviminizde tahmini doğum tarihi 1 aralık görünüyor..
ben de sata göre hesaplayınca eğer hamileysem 30 kasım-1 aralık oluyor.
ancak benim henüz bir gecikmem-belirtim vs yok sadece beklentim var.
idrar testinde çıkmasına şaşırdım gecikme olmuş muydu?

18 Martta regl olmam gerekiyordu, olmadım. Bugün 19u. Adetim gecikmez pek. Perşembeye kadar regl olmazsam, sağlık ocağın kan testi yaptıracam. Dün kendim test yaptım negatif cıktı. Regl olma belirtilerim de var. anlamadım ki neler oluyor
bana..

ben takvime satı yazınca 5 haftalık çıkıyo ama kan testindeki değerlerime göre daha 3 haftalık o yüzden tarihi kendim yazdım batım 15 di dün sabah test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testi verdim 1207 çıktı

kızlar merhaba bende cok ıstıyorum hamıle kalmayı

ben 4 yıllık evlıyım ama 4-5aydır korunmuyorum

ne yapsak bılemıyorum ınsan cok stres oluyor

hormonlar smear falan hep baktırdım gecen ay yumurtalık catlamasınıda takıp ettırdım catladı falan sorun yok dendı

yalnız doktorum bana dedı kı ılıskıden sonra yarım saat yat kalkma en az 2saatte banyo olma dedı

sııznle paylasayım dedım ben bu ayda öyle denıcem ınsallah

ben sabah banyo yapıcam diye sinüzit oldum yalnız dikkat edin aman ha:)

bende 6 aylik evliyim 3.ayda doktora gittim fsh 12 cikti 2 ay sonra tekrar olcturdum 11 cikti bu ayda hayit suyu icmeye basladim bugun adet olmam lazim bekliyorum olursam tekrar test yaptircam bakalim belki hayit suyu dusurmustur insallah allah herkese o duyguyu yasamayi nasip etsin

15 aylık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama olmuyo psikolojim bozulcak nerdeyse ( bnde bi sorun yok eşimin sperm tahlilini aldım hiç bişey anlamıyorum sonuçlardan çok karıştım açıkcası..... ((

arkadalar hemen panik yapmayın.hemen her ilişkide hamile kalınsaydı dünya nüfusunda patlama olurdu yüz yıllardır.:)
bizde 10 aydır deniyoruz ama olmadı o duygu ve heycanı biliyorum.insan keni kendine karın agrıları çıkarabiliyor gögüslerin adetten önce sancımaya baslıyor fln ..aslında bu tepkileri acaba belirtimi diye kendin psikolojk olrk veriyorsun zaman zaman.unut takvime bile bakma.doktoro 9 aydan önce gitmeyin bence.bir sürü şeye bakılıyor.yok rahim filmi yok hormonj testleri hem maddi zarar hemde canı acıyor insanın.bence kendine bir süre ver mesela eylüle kadar bu konuyu unut.hiç aklına getirme...sonra doktora gidebilirisn.

haklisin ama bi yandanda bi sorun varsa bosuna zaman kaybi oluyo yeni evliler doktora gittigi zmn farkli gozle bakiyolar helede kucuk yerlerde yasayanlar ben 3. ayimda doktora gittim iyiki gitmisim fsh yuzundn olmuyormus cocuk ilac tedavisine baslamadi doktor ama 20 gundur hayit suyu iciyorum bugunde adet olmam lazim di bekliyorum adetin 3.gunu gidip test yaptiricm insallah normale donmustur cunku evliligimin 6.ayi bitmek uzere apartmanda herkes nerdeyse benle birlikte evlendi herkes hamile bende yok bisey resmen kisir gozuyle bakiyolar bana onlarin yuzunden psikolojim bozuldu

çok iyi anlıyorum ben de aynı muameleyi görmeye başladım..
kayınvalidem görümcem sürekli bir şeyler öneriyorlar.
sürekli herkesin çok kısa sürede hamile kaldığından bahsedip canımı sıkıyorlar.
üstelik ben hamile de kaldım ama kalbi durdu sonrasında mecburen korunma süresi ve 4. denememiz bizim bu ay..
ben kürtaj olduğum için zaten hormon testlerini smear vs yaptırdım. sorun yok.
eşim de sordu benim yapmam gereken bir şey var mı diye doktor gerek yok şu aşamada bir kez gebelik olmuş stres yapmayın dedi.
bunlar bence yapılması gereken şeyler.

cok gecmis oldun cnm ama uzme kendini senin bi kere olmus allahin izniyle en yakin zamanda tekrar olur insallah bn teyzemin ogluyla evlendim yabanci degil kaynanam yani o yuzden cok destek oluyolar ama su geri kafali cevrem olmasa rahat olcm bnde ama iste hayirlisi artik ki bnm oturdugum yer okada dedikoducuki bakkala insem laf oluyo o kadar dusuncesizler burda kadinlar genelde hep geri planda kalmis evden cikmazlar ama bende cok rahat yetistigim icin bi anlam veremiyorum onlara

Yaaa kızlar 18 martta adet olmam gerekiyordu, olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Adetiniz kaç gün geçince çift çizgi çıkıyor? Deli olucam ya. Ne hamilelik ne de adet olma belirtileri var bende. 17 Marta yarın regl olucam diye biraz.karnım ağrıdı, şimdi o da yok..

bende dunden beri olcm diye bekliyorum ama olmadim 2 gun gecti bakalim ama bnm bildigim en kesin sonuc 4-5 gun gecince sabah 3 saat tuvalete gidilmezse 3 saatin sonunda idrar testi yapilirsa sonuc daha kesinlesiyomus ama tabi ne kadari dogru bilemiyorum bnm ikinciye test yapma gibi sansim yok duyulur cunku negatif cikarsa herkesin diline duserim bi hafta daha beklemek zorundayim

Duyulur diye eczaneden alamıyorsan internetten sipariş verebilirsin. Ama idrarda doğru sonuç için en az 1 hafta gecikmeyi beklemek lazım.

hamile oldugumdan emin olabilsem duyulsunda degilsem herkes konuscak bna sorcak zatn uzuluyorum bebek konusu gecince iyice moralim bozulur diye korkuyorum ama iki gun snra elaziga gidicez esimle kaynanamlara onlar anlayisli hem orasi buraya gore cok buyuk kimsenin duyucani sanmiyorum hastanede kan testi yaptirabilirim daha kesin olur

aysima sorması ayıp nerede yaşıyorsun, merak ettim..

tuncelinin bi ilcesi ama koy gibi bide teyzemgil 30 yildir burda herkes bi sekilde taniyo onlari yabanci biyer olsa kimin ne dedigi umrumda bile olmazda bide kucuk yer nefes alsan herkesin haberi oluyo

canım benden sonra evlenenler hep hamile şuan okadar kendime üzülüyorum ki ama herşeyde bir hayır vardır diyorum sonra benim tek avantajı baştan çocuk düşünmüyorum demiş olmam..şuanda hala sürdürüyorum ama çıkıcak birgün biliyorum
benden sonra evlenen yakın arkadaşlarımın haberini alınca kenime çok üzülüyorum onlara çok seviniyorum ama kendime üzülüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…