- 1 Mart 2013
- 219
- 7
- 68
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
inşallah canımbnm yaptigim en buyuk salaklik o sanirim ben evlenmeden once bile ilk geceden bebek istiyorum diyip durdum o yuzden sanirim bu kadar sorun cikti ama simdi hayirlisi diyorum rabbim guzel allahim duyar insallah sesimizi en yakin zamanda mutlu haberi aliriz
neden bilmiyorum ama kendimi burda cok iyi hissediyorum cunku herkesin bi sekilde derdi ayni kimseye soyleyemedigim seyleri buraya yaziyorum bide bnm esim cok yogun calisiyo 2 aydir bi kackere zor gormusumdur evdede tekim icime atmaktan patlama derecesine gelmistim ama bu sayfayi bulunca cok sevindim kocaman aile gibi herkes kimse anlamiyo beni burdakiler sanki yillardir tanisiyomus gibi
evet canım artık bende öle düşünmeye başladım napayımcanim ben soyle dusunuyorum allah kimseye tasiyamiyacagi yuku vermez veriyosa vardir bi sebebi herkesin sinavi baska allah elbet verir bizim icin bizden hayirlisini bilir allah bide soyle dusun olsa allah korusun eli ayagi tutlmasa engelli olsa o yuzden ben allaha biraktim herseyi olsada olmazsada hayirlisi diyelim herseyin vakti zamani gelince olur zaten
tatlım gel sık sık bende burda kendimi çok ii hissediyorum ..sen çalışmıyormusun....negüzel evde teksin bu da güzel...hep beraber hamile kalırız inş.neden bilmiyorum ama kendimi burda cok iyi hissediyorum cunku herkesin bi sekilde derdi ayni kimseye soyleyemedigim seyleri buraya yaziyorum bide bnm esim cok yogun calisiyo 2 aydir bi kackere zor gormusumdur evdede tekim icime atmaktan patlama derecesine gelmistim ama bu sayfayi bulunca cok sevindim kocaman aile gibi herkes kimse anlamiyo beni burdakiler sanki yillardir tanisiyomus gibi
aynen canım etrafda kimseye sorulmuyor bişey..zaten bne istesemde soramam çünkü korunuyorum sanıyorlar çevremdekiler sırf susturmak için bunu yaptım yoksa çok bunaltırlardı...sende hamilesindri belki ama önce idrar testi yaptınmı kendinal benden de o kadar, birine hamilelikle ilgili bişey sorsam hemen yavşıyorr, oo hamile misin falan, sonra yayılıyor aile içinde, özel hayat kalmadı valla, hamile kalmak için sabah akşam eşimle birlikte oluyoruz diye sanmalarından korkuyorum, anneme bile anlatmıyorum, ama burda dökülüyorum, ohh rahatlıyorum. Bu arada benim adetim 4 gün gecikti, saglık ocagında kan testi yaptırdım bu sabah, inşallah yarın 11'de hayırlı haberi alırım, negatif çıkarsa üzülürüm ama kısmet tabiki, Allahım hakkımızda en iyisini bilir, hayırlı zamanında gönderir inşallah evlatcıklarımızı
yok canım aynı değil bence çünkü benimki üstümde değil yanımda içiçe ıyyyy
sen şükret yine evin ocağın ayrı
amin canım amin allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin inş inş çok değişik bi duygu...
canımmmmmm ne diyosun sen yaaaaaaaaaaaaaa nolduuuuuuuuuuuuuuucanmm bebeğimi aldılar çok kötüyümmm :'((((
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inanki...nolur anlat noldu dün rüyamda görmüştüm demekki buyduben artık hamile değilimmmmmmm :'( ölüyorummmmmm
canımmmmmm ne diyosun sen yaaaaaaaaaaaaaa nolduuuuuuuuuuuuuuu
inanamıyorummm yaaaa ama sonucun çok yüksekti tahmin etmiştim ben ..olsun yine olur üzme kendini bak bende hala bişey yokdış gebelik varmış iç kanamam oldu aldılaar benden onu sezeryan oldum :'((( çok kötüyüm canm çokkk
inanamıyorummm yaaaa ama sonucun çok yüksekti tahmin etmiştim ben ..olsun yine olur üzme kendini bak bende hala bişey yok
alttan niye almadılarki yaa neden sezeryan oldun bebeği gördünmü amleiyattan sonrailk gittiğim doktor kese görünmeden progestan vermişti kanamam olduğu için o yüzden hormonlarım öle çıktı.....allah kimseye vermesin böle bişey canm çok kötüyüm :'(((((ağlamaktanöldüm korkuyorumm psikolojim gitti doğum yaptım ama bebeğim yoook yooooookk .... 1sene çocuk yapmicksın dedi... :'(((((( napcamm ben ya tekrar aynı acıyı yaşarsam çektiğim acıyı bi ben bide allah bilir sancım çok oldu bayıldım hayatım tehlikeye girdi hastaneleri inlettim sancılarımdan hemen ameliyata aldılar... :'((((( hatrladıkça korkuyorum.... 2 gün önce oldum ameliyat
alttan niye almadılarki yaa neden sezeryan oldun bebeği gördünmü amleiyattan sonra
allah sabır versin canım eminimki bunda bir hayır vardır belki eli kolu gelişmeyecekti
iltihap ne kadar kötü bişeymiş ya çok üzüldüm anlatamam canım ama şöle düşün herşeyde bir hayır vardır allah evladında hayırlısını versin....ya bu bebeğin büyüseydi karnında eli kolu olmayan halde sağlıksız şekilde doğduktan sonraki hayatta yaşayacağı zorlukları hiçbirimiz bilemeziy tatlım nolur bol bol dua et sabır dile rabbimdeniç kanamam olduğu için hayati riskim vardı 48 kiloyum bünyem kaldırmazdı o yüzden sezeryan oldm... follop tüpümdeintihap varmış ona yapışmış :'((((((((((((( ölüyorum yaaaa
iç kanamam olduğu için hayati riskim vardı 48 kiloyum bünyem kaldırmazdı o yüzden sezeryan oldm... follop tüpümdeintihap varmış ona yapışmış :'((((((((((((( ölüyorum yaaaa
canım benim yaa kaç haftalıktı canım 1 ayı geçmişmiydigörmedim bebeğimi :'((( göremedim patolojiye gönderdiler incelencek :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?