yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

şükrediyorum zaten hayattım ona şükür ama kendime gelemedim daha çok yeni :'((( toparlamaya çalışcam bide hastanede herkes beni doğum yaptım sandı bebeğin nasıl diye sormazlarmı :'((((( anlatamam derdimi :'((( 6 haftalıktı :'((

Son düzenleme:
şükret canım hayattasın evet çok tehlikeli bişey geçirmişsin allah eşine bağışlamış
doğum sancısı gibimiydi yaa okadar bağırdına göre öle sanmışlardır

şükret canım hayattasın evet çok tehlikeli bişey geçirmişsin allah eşine bağışlamış
doğum sancısı gibimiydi yaa okadar bağırdına göre öle sanmışlardır

deneyim olsun bize.... hamileleiğimin 3 haftasında 9 gün uzun yani kahverengi su şeklinde kanamam oldu az az ilk göstergesi bu....sonra tansiyon bayılma tek taraflı kasık ağrısııı.... doğum sancısından beterrrrrrrr anlatamam sana o kadar kötü yaa bildiğin ölüyorum ben gittim tamam daha yaşamam dedim :'(((( o kadar kötü bi sancı ve tak taraflıı.. ameliyat oldum bide vücudum alerji oldu su topladı sırtım bide düşünn neler oldu neler :'((( psikolojimin düzgün olmaması gayet normal deüğilmi :'((( allah öle acı kimseye yaşatması resmen beni kurtarında ne yaparsanız yapın alın bbeği diye bağırdım.. öldürün yada beni dedim :'(( ilk bebeğimde bunu yaşamam çok kötüüü

canim cok gecmis olsun zor seyler yasamissin insallah en yakin zamanda saglikli bi hamilelik yasarsin allah biliyor ya cok uzuldum tekrar yasatmasin allahim

canim cok gecmis olsun zor seyler yasamissin insallah en yakin zamanda saglikli bi hamilelik yasarsin allah biliyor ya cok uzuldum tekrar yasatmasin allahim

amin canm amin allah kimsye yaşatmasın beni gebelik listesinden kaldırın artık 1 sene yasak bana bebek .... artık senden güzel haberler bekliyorum en kısa zamanda ... ben çıkıyım şimdi eşim gelcek görüşürüz daha sonra hoşçakal....

Arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Kendine de çok iyi bak sağlığına dikkat et.

acını hissedebiliyorum canım şükürki atlattın daha güzel hamilelikler olur inşallah bayağa acı çekmişsin tek taraflı bide demekki dış gebelik o taraftaydı
1yıl neden yasak bebek

merhaba kızlarr pek yeni evli sayılmam ama bende bebiş istiyorummm:)) 20 ay kadar

dış gebelik varmış iç kanamam oldu aldılaar benden onu sezeryan oldum :'((( çok kötüyüm canm çokkk

çok geçmiş olsun arkadaşım yaa, Allah sabırlar versin. yine de şükret bak en azından sen zarar görmedin, ya sana bişey olsaydı Allah korusun, yine olur bebeğiniz, önce anne sağlığı, bak hamile kalmışsın bi kere, güzelce tedavini ol, sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallah...

ben dün kan testi yaptırdım, bugün sonuçları alıcam, hamile olduğumu sanmıyorum, heralde stressten böyle gecikti, sadece dün biraz başım ağrıdı ve kahvaltıdan sonra da azcık midem bulaandı, acaba mı dedim ama artık hakkımızda hayırlısı, sonucu öğrenince yazıcam buraya dua edin..

insallah hamilesindir cnm bnmde bugun 4. gunum adetim gecikti ama 25 gun hayit suyu ictim onun etkisi olabilir diye test yapmayada korkuyorum artik pazartesi gider kan testi yaptiririm tabi o zmna kadar adet olmazsam

arkadaşlar merhabalar benim yazacaklarım biraz uzun olcak ama anlatmak istiyorum... temmuz 2012 de evlendim yaklaşık 3 4 aydır korunmuyoruz. yeni evli olmamıza rağmen iş yorgunluğundan ayda 4 defa ancak ilişkiye giriyoduk ve ben her ilişkiden sonra banyoya koşup vajina bölgesini yıkıyodum sonra yıkanıyodum diyorum neden olmuyo olmuyo meğer ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup yarım saat yatmak gerekiyormuş. bunları denemeye bu ay başladım.. bide eşime dedim bende bi sorun yok kist vs gel bide senn spermlerini ölçtürelim ay bi sinir bi kapris ama noldu sol bölümde varikosel çıktı sperm sayısı 26 milyon bi hafta ağlamaktan geberdim resmen bende panik atak ve depresyon var çevremdeki arkadaşlarında çocukları var dedim bnm heralde hiç olmucak... Allahtan hayırlısı neyse onu dilememiz lazım.. sonuçta gebelik için bi tane sağlıklı sperm gerekiyor. kafamıza takmayacağız geçen ay nolur bu ay hasta olmıyım dedim noldu adet olmadım aha dedim gebeyim aldığım idrar testlerinden son model bi ayakkabı alırdım kendime :) negatif çıktı tabi sonra kan testi yaptıdım iki defa onlarda negatif çıktı sonra adet söktürücü ile oldum.. diyeceğim o ki kafanıza takmayın bebeği hayatın vazgeçilmez bir şeyi gibi düşünmeyin (bide kendime diyebilsemm...) normal günlük napıyorsanız onları yapın aklınızda kalmaması için eşinize sperm testi yaptırın sonra eşinize çeviz fındık keçiboynuzu kürleri içirin ve herşeyi oluruna bırakın.... ben de bu ayı sabırsızlıkla ekliyorum adet tarihim geçen ay 26 dı bu ay bir haftadır bel ağrısından ölüyorum kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama HERŞEYİN HAYIRLISI....

insallah hamilesindir cnm bnmde bugun 4. gunum adetim gecikti ama 25 gun hayit suyu ictim onun etkisi olabilir diye test yapmayada korkuyorum artik pazartesi gider kan testi yaptiririm tabi o zmna kadar adet olmazsam

Canım doktora gittim hamile değilim, beta hcg 1.20 çıktı, bir haftalık bile hamile olsan 500 falan çıkmalı zaten, neyse üzüldüm biraz ama napalim, dua edip çalışmalara devam edicez, haftaya da adet olmazsam kadın doğum uzmanına gidicem zaten, adetim o kadar gecikmezdi çünkü benim..

Arkadaşım söylediklerine sen bile inanmıyorsun ki biz inanalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah hayırlısıyla bizler de evlat sahibi oluruz. Allahım aratmasın kurban olduğum..

bende 2 aydır deniyorum ama olmadı. bu 3. ayımız. yarın eşim için dr gidiyoruz inş birsey çıkmaz haftaya da ben gideceğim. rabbim hepimize nasip etsin

iki ayda az canım benim kuzenimde arkadaşımda 3 ay denediler arkadaşım dedi ben heralde kalamıcam bıraktı hamile kalma düşüncesini o ay hamile kaldı ama 7 haftalıkken kalbii durdu aldılar sonra doktor 3 ay koruncaksın dedi korundu korunmayı bıraktığında bidaha hamile kaldıki çok şükür onun kalbi atıyor... O yüzden Allahtan ümit kesilmezz... hepimizin kucakları dolar inş :)

kızlar bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim 2 günlük ..eve getirdiler ..ya çok duygulandım..okadar küçüktü ki ..annesi üstünü değiştirdi o masum küçük vücudu beni çok etkiledi allahım bukadar küçük bişeyi benden neden esirgiyson dedim ne zararı olur ki bana versen onu dedim hep ona bakarak dua ettim..allahım nolursun hamile olayım şuan...

Canim kac yasindasin ve ne kadar suredir denysn esine sperm testi yaptirdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…