- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
iltihap ne kadar kötü bişeymiş ya çok üzüldüm anlatamam canım ama şöle düşün herşeyde bir hayır vardır allah evladında hayırlısını versin....ya bu bebeğin büyüseydi karnında eli kolu olmayan halde sağlıksız şekilde doğduktan sonraki hayatta yaşayacağı zorlukları hiçbirimiz bilemeziy tatlım nolur bol bol dua et sabır dile rabbimden
şükret canım hayattasın evet çok tehlikeli bişey geçirmişsin allah eşine bağışlamışşükrediyorum zaten hayattım ona şükür ama kendime gelemedim daha çok yeni :'((( toparlamaya çalışcam bide hastanede herkes beni doğum yaptım sandı bebeğin nasıl diye sormazlarmı :'((((( anlatamam derdimi :'(((
şükret canım hayattasın evet çok tehlikeli bişey geçirmişsin allah eşine bağışlamış
doğum sancısı gibimiydi yaa okadar bağırdına göre öle sanmışlardır
deneyim olsun bize.... hamileleiğimin 3 haftasında 9 gün uzun yani kahverengi su şeklinde kanamam oldu az az ilk göstergesi bu....sonra tansiyon bayılma tek taraflı kasık ağrısııı.... doğum sancısından beterrrrrrrr anlatamam sana o kadar kötü yaa bildiğin ölüyorum ben gittim tamam daha yaşamam dedim :'(((( o kadar kötü bi sancı ve tak taraflıı.. ameliyat oldum bide vücudum alerji oldu su topladı sırtım bide düşünn neler oldu neler :'((( psikolojimin düzgün olmaması gayet normal deüğilmi :'((( allah öle acı kimseye yaşatması resmen beni kurtarında ne yaparsanız yapın alın bbeği diye bağırdım.. öldürün yada beni dedim :'(( ilk bebeğimde bunu yaşamam çok kötüüü
canim cok gecmis olsun zor seyler yasamissin insallah en yakin zamanda saglikli bi hamilelik yasarsin allah biliyor ya cok uzuldum tekrar yasatmasin allahim
amin canm amin allah kimsye yaşatmasın beni gebelik listesinden kaldırın artık 1 sene yasak bana bebek .... artık senden güzel haberler bekliyorum en kısa zamanda ... ben çıkıyım şimdi eşim gelcek görüşürüz daha sonra hoşçakal....
deneyim olsun bize.... hamileleiğimin 3 haftasında 9 gün uzun yani kahverengi su şeklinde kanamam oldu az az ilk göstergesi bu....sonra tansiyon bayılma tek taraflı kasık ağrısııı.... doğum sancısından beterrrrrrrr anlatamam sana o kadar kötü yaa bildiğin ölüyorum ben gittim tamam daha yaşamam dedim :'(((( o kadar kötü bi sancı ve tak taraflıı.. ameliyat oldum bide vücudum alerji oldu su topladı sırtım bide düşünn neler oldu neler :'((( psikolojimin düzgün olmaması gayet normal deüğilmi :'((( allah öle acı kimseye yaşatması resmen beni kurtarında ne yaparsanız yapın alın bbeği diye bağırdım.. öldürün yada beni dedim :'(( ilk bebeğimde bunu yaşamam çok kötüüü
hoşgeldin canım olsun farketmez bebek istiyoz sonuçta .20 aylıkmı evlisin ilk günden beri istiyomusun.merhaba kızlarr pek yeni evli sayılmam ama bende bebiş istiyorummm:)) 20 ay kadar
hoşgeldin canım olsun farketmez bebek istiyoz sonuçta .20 aylıkmı evlisin ilk günden beri istiyomusun.
dış gebelik varmış iç kanamam oldu aldılaar benden onu sezeryan oldum :'((( çok kötüyüm canm çokkk
evet canım artık bende öle düşünmeye başladım napayım
tatlım gel sık sık bende burda kendimi çok ii hissediyorum ..sen çalışmıyormusun....negüzel evde teksin bu da güzel...hep beraber hamile kalırız inş.
aynen canım etrafda kimseye sorulmuyor bişey..zaten bne istesemde soramam çünkü korunuyorum sanıyorlar çevremdekiler sırf susturmak için bunu yaptım yoksa çok bunaltırlardı...sende hamilesindri belki ama önce idrar testi yaptınmı kendin
insallah hamilesindir cnm bnmde bugun 4. gunum adetim gecikti ama 25 gun hayit suyu ictim onun etkisi olabilir diye test yapmayada korkuyorum artik pazartesi gider kan testi yaptiririm tabi o zmna kadar adet olmazsam
arkadaşlar merhabalar benim yazacaklarım biraz uzun olcak ama anlatmak istiyorum... temmuz 2012 de evlendim yaklaşık 3 4 aydır korunmuyoruz. yeni evli olmamıza rağmen iş yorgunluğundan ayda 4 defa ancak ilişkiye giriyoduk ve ben her ilişkiden sonra banyoya koşup vajina bölgesini yıkıyodum sonra yıkanıyodum diyorum neden olmuyo olmuyo meğer ilişkiden sonra belinin altına yastık koyup yarım saat yatmak gerekiyormuş. bunları denemeye bu ay başladım.. bide eşime dedim bende bi sorun yok kist vs gel bide senn spermlerini ölçtürelim ay bi sinir bi kapris ama noldu sol bölümde varikosel çıktı sperm sayısı 26 milyon bi hafta ağlamaktan geberdim resmen bende panik atak ve depresyon var çevremdeki arkadaşlarında çocukları var dedim bnm heralde hiç olmucak... Allahtan hayırlısı neyse onu dilememiz lazım.. sonuçta gebelik için bi tane sağlıklı sperm gerekiyor. kafamıza takmayacağız geçen ay nolur bu ay hasta olmıyım dedim noldu adet olmadım aha dedim gebeyim aldığım idrar testlerinden son model bi ayakkabı alırdım kendime :) negatif çıktı tabi sonra kan testi yaptıdım iki defa onlarda negatif çıktı sonra adet söktürücü ile oldum.. diyeceğim o ki kafanıza takmayın bebeği hayatın vazgeçilmez bir şeyi gibi düşünmeyin (bide kendime diyebilsemm...) normal günlük napıyorsanız onları yapın aklınızda kalmaması için eşinize sperm testi yaptırın sonra eşinize çeviz fındık keçiboynuzu kürleri içirin ve herşeyi oluruna bırakın.... ben de bu ayı sabırsızlıkla ekliyorum adet tarihim geçen ay 26 dı bu ay bir haftadır bel ağrısından ölüyorum kasıklarıma ara ara sancı giriyor ama HERŞEYİN HAYIRLISI....
kızlar bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim 2 günlük ..eve getirdiler ..ya çok duygulandım..okadar küçüktü ki ..annesi üstünü değiştirdi o masum küçük vücudu beni çok etkiledi allahım bukadar küçük bişeyi benden neden esirgiyson dedim ne zararı olur ki bana versen onu dedim hep ona bakarak dua ettim..allahım nolursun hamile olayım şuan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?