yeni evli olup hamile kalamayanlar buraya

Kızlar çalışmalar bende de yoğun devam ediyor bit buçuk yıılık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz 6 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 9 gün önce catlatma iğnesi oldum 3 yumurtam vardı ins catlayip dollenmislerdir bu ay gelmesin kırmızılar gobusler bebiş dolsun:nazar:

cnmm ya uzuldum hayirlisi olsun bnde cok takiyorum kafaya acabami diye ama negatifi gorurum diye test yapamiyorum da bu arada karbonat testi yaptim kopurmedi butun hevesimde kacti o yuzden

cnmm ya uzuldum hayirlisi olsun bnde cok takiyorum kafaya acabami diye ama negatifi gorurum diye test yapamiyorum da bu arada karbonat testi yaptim kopurmedi butun hevesimde kacti o yuzden

Of elazıga geldım ama yıne test yaptıramıyorum cunku kuzenımle yanı gorumcemle gecen ay aynı gun adet olduk oda daha olmadı bosuna heveslendırmek ıstemıyorum kendımı nolur kızlar dua edın pazartesı gunune kadar adet olmıym allahım hamıle olmayı hepımıze nasıp etsın ınsallah allah kımseyı cocuksuz bırakmaz ınsallah

kizlar sanirim calisiyosunuz yada giremiyosunuz nete benim adetim 5 gun gecikti ve yaklasik iki gundur kahverengimsi leke deyiyo yarin sabah idrar testi yaptircam daha once boyle lekelenme olmusmuydu sizdede kuruntumu yapiyorum cunku ne adetimle ilgili nede hamilelikle ilgili hic belirtim yok sadece kahverengimsi lekelenmeler var

kizlar çok kötüyüm bebegim düştü bu ikinci oldu.Allahm sabır wersin bana.Pazartesi testlerim yapılcak,sebeb arancak.Napcam bilmiyorum.Pskoljm alt üst oldu.Dua edin bana atlatayım bu durumu.

Canım cok gecmıs olsun zor bı durum ama sakın umudunu kaybetme teyzemde ılk evlendıgı yıllarda 4 tane dusuk yapmıs 5.cocugu saglıklı dogmus esımı dogmus yanı (teyzemın ogluyla evıyım bu arada ) hersey nasıp kısmet sonrada 2 kurtaj olmus bı kızı daha olmus.. Kızlar bu arada sonunda gebelık testı aldım eczaneden yarın sabah yapıp sonucuda yazarım umarım cıft cızgıyı gorurum ama hıc umudum yok nedense

ins canım gorursun.Sabahı aksami yok ya.sadece cizgi belirgnlesir warsa çıkar zaten canım.umarım hamilesindir.Allahım nasip etsin herkese

Insallah en yakın zamanda hepımız saglıklı hamılelıkler yasarız allahım herkese o duyguyu yasamayı nasıp etsın ınsallah en yakın zamanda sende hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın

kizlar eger test yanlis degilse cok belirgin olmasada baya belirgin 2. cizgi cikti yarin kan testi yaptircam yani hamilemiyim ben simdiiii allahima cok sukur insallah herkes hamilelik diygusunu yasar ben tam hiissedemedim ama hamile oldugumu yeni diye heralde

Canım umarım hamilesindir çok sevindim senin adında sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah artık darısı bizim başımıza çok tebrikler

Cnm bide bisey sorcam karbonat testi yaptım köpürmedi demissin ne ise yarıyor neden yaptin bide nasıl yapılıyo yazabilirmisin şimdiden tskler

canim karbonat testi yanlis bende tutmadi cnkubence deneme seni bosuna heveslendirebilir yada bnm gibi moralini bozabilir idrarini temiz bi kaba yapiyosun bn plastik bardaga yapmistim adetim bes gun gecmisti idrarin icine bir kasik karbonat atiyosun kabarirsa hamileymissin falan iste ama bnde kabarmak bi yana kipirdamadi bile genelde kopurdugu halde adet olanlari cok okudum ama eylencesine yaparim diyosan sen bilirsin cnm

amin cnm insallah allahim isteyen herkesin gonlune gore versin ama bnm durumum farkliydi 12.24 fsh cikti doktor cocugun olmaz dmsti o yuzdn inanamiyorum hala ama sunu farkettim hayit suyu ise yariyo allah ol desin yeterki

amin cnm insallah allahim isteyen herkesin gonlune gore versin ama bnm durumum farkliydi 12.24 fsh cikti doktor cocugun olmaz dmsti o yuzdn inanamiyorum hala ama sunu farkettim hayit suyu ise yariyo allah ol desin yeterki

Ben pkoluyum 5 aydır tedavi giriyorum bu ay çok umutluyum igneye basladik o yüzden ben hiç kur falan yapmadım sadece ilaçları kullandım o kadar

meraba kızlar 7 aylık evliyim..hiç korunmadım...ya adetime 2 hafta var akıntılı kan gördüm iç çamaşırımda...bide dünden beri sümüklü akıntı var...acaba rahme yerleşmişmidir bebiş yada kafayımı yedim offfffffffffffffff

Canım belki yerleşme kanamasidir belkide başka bisey eğer bu kadar stres yaptıysan bi test yaptır bence kafan rahatlamış olur

ama Hicran adete 2 hafta var normal adet tarihim ayın 7si...bu yerleşme kanaması adet sonrası oluyormuş..stres yapmamın sebebi belki güleceksin ama rahat iş bile yapamıyorum..kafam dağınık

ama Hicran adete 2 hafta var normal adet tarihim ayın 7si...bu yerleşme kanaması adet sonrası oluyormuş..stres yapmamın sebebi belki güleceksin ama rahat iş bile yapamıyorum..kafam dağınık

Canım bende adetten önce oluyo diye biliyorum hatta olanlar o kanamayı adet sanıyo çoğu tabi bence test yap kafan rahat eder

cnm daha vok erken kan testinde bile cikmasi zor yani bnce bi kac gun bekle kan testi yaptir rahatlarsin insaallah hamilesindir cnm rabbim herkese nasip etsin anneligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…