- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kizlar eger test yanlis degilse cok belirgin olmasada baya belirgin 2. cizgi cikti yarin kan testi yaptircam yani hamilemiyim ben simdiiii allahima cok sukur insallah herkes hamilelik diygusunu yasar ben tam hiissedemedim ama hamile oldugumu yeni diye heralde
amin cnm insallah allahim isteyen herkesin gonlune gore versin ama bnm durumum farkliydi 12.24 fsh cikti doktor cocugun olmaz dmsti o yuzdn inanamiyorum hala ama sunu farkettim hayit suyu ise yariyo allah ol desin yeterki
meraba kızlar 7 aylık evliyim..hiç korunmadım...ya adetime 2 hafta var akıntılı kan gördüm iç çamaşırımda...bide dünden beri sümüklü akıntı var...acaba rahme yerleşmişmidir bebişyada kafayımı yedim offfffffffffffffff
ama Hicran adete 2 hafta var normal adet tarihim ayın 7si...bu yerleşme kanaması adet sonrası oluyormuş..stres yapmamın sebebi belki güleceksin ama rahat iş bile yapamıyorum..kafam dağınık
Canım bende adetten önce oluyo diye biliyorum hatta olanlar o kanamayı adet sanıyo çoğu tabi bence test yap kafan rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?