- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
cnm daha vok erken kan testinde bile cikmasi zor yani bnce bi kac gun bekle kan testi yaptir rahatlarsin insaallah hamilesindir cnm rabbim herkese nasip etsin anneligi
inanmıyorum yaaaa nediyosun sen canım şaka mı bu yaaakizlar çok kötüyümbebegim düştü bu ikinci oldu.Allahm sabır wersin bana.Pazartesi testlerim yapılcak,sebeb arancak.Napcam bilmiyorum.Pskoljm alt üst oldu.Dua edin bana atlatayım bu durumu.
kızzzzzzzzz ciddimisin sen yaaaaaaaaaaaakizlar eger test yanlis degilse cok belirgin olmasada baya belirgin 2. cizgi cikti yarin kan testi yaptircam yani hamilemiyim ben simdiiii allahima cok sukur insallah herkes hamilelik diygusunu yasar ben tam hiissedemedim ama hamile oldugumu yeni diye heralde
inanmıyorum yaaaa nediyosun sen canım şaka mı bu yaaaçokkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun rabbim tez zamanda yenisini versin inşallah inanki çok şaşkınım ve üzgünüm ..önce sibel düşürdü sonra sen ...dualrım seninle canım..üzülme nolursun yine olur..doğurgansın bak ona bile şükredebilirsin...hamile kalabiliyorsun bak bana ben daha hiç kalamadım...bol bol dua et ...tez vakitte rabbim verir ..neden düşmüş peki canım ..nasıl oldu anlatırmısın...
hoşgeldin canım.....ilaç ullandınmı peki...pkomusun...bende klomen kullancam ..inşallah tutar canım..allahım fazla uğraştırma yarabbim..Kızlar çalışmalar bende de yoğun devam ediyor bit buçuk yıılık evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz 6 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık 9 gün önce catlatma iğnesi oldum 3 yumurtam vardı ins catlayip dollenmislerdir bu ay gelmesin kırmızılar gobusler bebiş dolsun: nazar:
canım anlayamadım ben düştü mü bebek hala duruyormucanım kahverengi kanamam basladi sonrada kan gelmeye basladi.doktor kesen buyumemis dedi.toparlanmaya calisiyorum.yarin sabah 9 3o da testlerim war.bakılcak niye olduguna.cok uzgunum.rabbim sınıyo galiba beni
hoşgeldin cnm...7 aydır olmadımı bende 7 aylık evliyim hiç korunmadım...hala tık yok...senin belki yerleşme kanamasıdır canım..idrar testi yap varsa kesin çıkar..olsun adetine varmış yinede yap sen varsa çıkıomeraba kızlar 7 aylık evliyim..hiç korunmadım...ya adetime 2 hafta var akıntılı kan gördüm iç çamaşırımda...bide dünden beri sümüklü akıntı var...acaba rahme yerleşmişmidir bebişyada kafayımı yedim offfffffffffffffff
kizlar 2. idrar testimde pozitif bugun esime soyledimo ztn adet oldum diye biliyodu bosuna umutlanmasin diye adet oldum dedim inanmamasi normal yani inanamadi bi test daha yapik oda cift cizgi evt cnm 6. gunum iste bugun 6 gun once olmam lazimdi allahima sukurler olsunki hamileymisim ama sadece sol kasigima agri giriyo dis gebelikmi diyede dusunmuyo degilim
kizlar 2. idrar testimde pozitif bugun esime soyledimo ztn adet oldum diye biliyodu bosuna umutlanmasin diye adet oldum dedim inanmamasi normal yani inanamadi bi test daha yapik oda cift cizgi evt cnm 6. gunum iste bugun 6 gun once olmam lazimdi allahima sukurler olsunki hamileymisim ama sadece sol kasigima agri giriyo dis gebelikmi diyede dusunmuyo degilim
cnm sen nezamandır korunmuoyosun ...aetlerin düzenlimiydi ...çok umutsuzum şuanda ...hayıt suyunu nasıl kullandın yazarmısın ve neden kullandınkizlar sakin umudunuzu kaybetmeyin gecen ay bna infertilite teshisi koydu doktor cocugun olmaz dedi tup bebek merkezine gndrdi orda doktorla kavga edip cikmasaydim dogum kntrol hapiyla tedaviye basliycakti ama bir ay gecmeden hamile kaldim yeterki rabbim ol desin hayit suyunun etkisi oldugunu dusunuyorum kullandigim ay hamile kaldim allahima sukur insallah hepinize nasip olur bu duyguyu yasamak
hoşgeldin canım.....ilaç ullandınmı peki...pkomusun...bende klomen kullancam ..inşallah tutar canım..allahım fazla uğraştırma yarabbim..
adetin geçtimi peki canım inşallah hamilesindir..bende kloen tedavisi olucam adetin 5.günü başlicamgözünüz aydın canım mevlam kucağınıza almayıda nasip etsin inş..
ben de 8 aylık evliyim hiç korunmadım dr gittim.kolmen kullandım 2 ay..vee hala yok.bu ay bende geçen hafta çok az kan geldi..hayırlısı dedik.. yumurta çatlayıncada olurmuş.. kısmet diyorum artık.30 una kadar beklerim ondan sonra dr a tekrar giderim inş..mevlam sabır versin hepimize ve enkısa zamanda bebek lerimiz gelsin inş
Hb canım evet pkoluyum maalesef 4 asy serophene kullandım klomenle es değer ben de ise yaramadı ins sende yarar bu ay iğneye başladık umutluyum ama allahım en iyisini bilir
bu ilaç işe yaramadığı içinmi iğneye başlandı canım ..iğne çok pahallıymış yaa inşallah kalırız allahım artık umutlarım tükeniyor
evet cnm varEvet canım ise yaramadığı için. Ssk var mi senin canım yada eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?